Ελλάδα

Παγώνη για τις ουρές στην Ερμού: «Λες και δεν έχουμε μπλουζάκια»

Δεν θελουμε μπλουζάκια να πάρουμε έχουμε και άλλες ανάγκες ”Κακιά Μάγισσα” !!!

 Οι εικόνες το Σαββατοκύριακο με το συνωστισμό και τις ουρές στην Ερμού σε καμία περίπτωση δεν θυμίζουν μια πόλη σε lockdown.

H πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη τόνισε χαρακτηριστικά πως οι εικόνες αυτές ήταν «σαν να μην έχουμε μπλουζάκια». Πρόσθεσε πως λόγω αυτής της κινητικότητας «τις επόμενες εβδομάδες θα πρέπει να αυξήσουμε τα τεστ. Τα τεστ της Κυριακής ήταν πολύ λίγα».

«Το Σαββατοκύριακο ήταν ένα μάθημα να είμαστε όλοι προσεχτικοί. Ο κόσμος δεν φταίει, δεν έχει το 100% της ευθύνης. Από εδώ και πέρα δυσκολεύουν οι καταστάσεις. Δεν θέλω να δω ξανά κλειστά μαγαζιά. Αν συνεχιστεί έτσι, εμείς, σαν σύστημα υγείας, δεν θα μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα» είπε χαρακτηριστικά στο Open.

Σε ό,τι αφορά τις μεταλλάξεις του κορονοϊού η κ. Παγώνη ανέφερε πως υπάρχει ανησυχία αλλά δεν χρειάζεται πανικός. «Οι εταιρείες λένε ότι το εμβόλιο καλύπτει τις μεταλλάξεις» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την κολχικίνη η κ.Παγώνη σημείωσε πως πρόκειται για ένα παλιό και φθηνό φάρμακο και πως πρέπει να δίνεται μόνον με εντολή γιατρού.

Πηγή

Back to top button