breaking newsΔιεθνή

Σάλος στο γαλλικό διαδίκτυο για την τύχη του α΄ ατόμου που εμβολιάστηκε στη Γαλλία. Φήμες ότι η υπερήλικη πέθανε..

Σάλος κι έντονη ανησυχία στο γαλλικό διαδίκτυο για την τύχη της υπερήλικης Mauricette που ήταν το πρώτο άτομο που εμβολιάστηκε στη Γαλλία και με βάση το βίντεο φαινόταν ότι υποβλήθηκε στη διαδικασία εν αγνοία της ή μην έχοντας απόλυτα συνείδηση καθώς αναρωτήθηκε μπροστά στις κάμερες:”Aχ πρέπει να κάνω ένα εμβόλιο;”

Όλα ξεκίνησαν όταν 1 λογαριασμός ατόμου που εμφανίστηκε ως εργαζόμενος στο ίδρυμα που φολοξενείται η υπερήλικη δήλωσε ότι πέθανε από ανακοπή. Αυτά στις 28 Δεκέμβρη.

Ο λογαριασμός τώρα έχει κλείσει λογικά από το twitter αλλά καταιγισμός ερωτημάτων το τελευταίο 24ωρο για το αν είναι στη ζωή η γυναίκα…Ζητούν απόδειξη ότι ζει ή πληροφορίες από επίσημη αρχή. Kάποιος σημειώνει εύστοχα ότι σήμερα συμπληρώνονται 21 μέρες από τη μέρα που έλαβε την α΄δόση και θα έπρεπε σήμερα να υποβληθεί στη δεύτερη αλλά τίποτα δεν εμφανίστηκε σχετικό. Αυτό εντείνει την ανησυχία.

Έγραψε ο χρήστης Aldente: ”η Mauricetteη 78χρονη κυρία που εμβολιάστηκε στο Sevran πέθανε μετά από μια καρδιακή κρίση αυτή τη νύχτα, εγώ αργάζομαι στο ίδρυμα όπου αυτή διέμενε.Μέχρι τώρα τίποτα δεν φαίνεται ν΄αναφέρει ότι το εμβόλιο ευθύνεται για το θάνατο.” Σ΄ερώτημα που δέχεται από άλλον χρήστη στην ίδια ανάρτηση απαντά ότι ” δεν ξέρουμε τίποτα η αυτοψία δεν μπόρεσε…..”

H Mauricette, 78 ετών δέχθηκε την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου την πρώτη δόση του εμβολίου Pfizer-BioNTech στο Sevran, στο Seine-Saint-Denis,στο νοσοκομείο hôpital René-Muret.

dimpenews.com

Back to top button