breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝκοινωνία

”Τρέμω για τον άνθρωπο. Με τις” μάσκες…..Θεο-κρυπτεία.Kρυπτονόμισμα, κρυπτοδημοκρατία, κρυπτοελευθερία, κρυπτο-τύπος, κρυπτοζωή σε διαρκές lockdown.

 

Τρέμω για τον άνθρωπο. Με τις μάσκες…..και ειδικά μέσα στις εκκλησιές όπου η μάσκα αποκτά άλλη σημασία την αρχέγονη ως μέρος του τελετουργικού….Υφέρπει μια λανθάνουσα ζοφερή πνευματικότητα μια σκοτεινή πνευματικότητα..Ένας διάχυτος αποκρυφισμός μια κάποια αλλότρια δυστοπική μυστικιστική διάθεση science fiction είναι πασιφανές….

Ημιπρόσωπο στιλ…όχι ολόγιομο πρόσωπο. Όταν γεμίσει το πρόσωπο… Τα σκοτεινά πρόσωπα του έρωτα….

”Στη Γαλλία είχαν εξοπλίσει τα drones τoυς με συσκευές θόλωσης τεχνητής νοημοσύνης για να καταστήσουν αδύνατη την ταυτοποίηση των ατόμων που βιντεοσκοπήθηκαν έτσι υπήρξε στην επιστροφή στην επιχειρησιακή διεύθυνση μόνο εικόνων που έχουν υποστεί θόλωση, αυτή είναι μόνο μία από τις λειτουργίες της συνολικής επεξεργασίας δεδομένων”.

Αντίστοιχη είναι η τεχνητή θόλωση προσώπων με την γενικευμένη μασκοφορία….Στην βιντεοεπιτήρηση δημόσιων χώρων γίνεται για λόγους εκδημοκρατισμού της στην εκκλησία γίνεται για λόγους συσκοτισμού τηςΥπάρχει μια παρεμβολή από ένα υγεινομικό λογισμικό θόλωσης προσώπων...Kρυπτονόμισμα, κρυπτοδημοκρατία, κρυπτοελευθερία, κρυπτοτύπος, κρυπτοζωή σε συνεχές lockdown…...

θεο-κρυπτεία.…..θεοκτονία υπάρχει ένα τελετουργικό μύησης που προβλέπει το κυνήγι και την εξόντωση του θείου…Tα Θεοφάνεια άνοιξαν οι ουρανοί αλλά κλείνουν οι εκκλησίες…..πολύ λογικό...και συνάδει με την αντίληψη του μηνύματος της ημέρας..Σεβασμός απόλυτος, αυτή είναι θεοσέβεια……..

Η διακωμώδηση αμαύρωση των θεσμών δεν έχει τέλος…..

Όσο για τον εμβολιασθέντα πρωτοπόρο μητροπολίτη  η δήλωση του από την Καθημερινή 29/12/20 βρίθει θεολογικής ανακρίβειας: Επίσης, πρέπει να δούμε ότι δεν μας συντηρούν στη ζωή απλώς οι τροφές, οι βιταμίνες, οι θερμίδες και τα φάρμακα, αλλά ο Θεός ενεργεί μέσα απ’ όλα αυτά, αφού μέσα σε αυτά υπάρχει η ενέργεια του Θεού.

Κατά τον ίδιο τρόπο ο Θεός θα ενεργήσει και μέσα από τα εμβόλια.” Αλχημιστική διάσταση πανθειστικής φύσης ανιμιστικού χαρακτήρα τα πάντα είναι κατειλλημένα από πνεύματα στην προκειμένη από το πνεύμα του Θεού… ομοιοπαθητική θεολογία περί ενέργειας.. Ο θεός είναι παντού είναι στην ύλη με την μορφή ενέργειας μόνο που οι ενέργειες του Θεού κατά την ορθόδοξη θεολογία είναι άκτιστες .. προφανώς αποδέχεται ως άυλη μόνο τη συνταγογράφηση τη νέα ψηφιακή μεταφυσική.

Ο Κύριος του απαντά: «δεν θα μπορέσεις να δεις το πρόσωπό μου- γιατί δεν μπορεί ο άνθρωπος να δει το πρόσωπό μου και να ζήσει» (Έξ. λγ’ 20).  μήπως γίνατε Θεοί και δεν το ξέραμε;; και κρύβετε τα πρόσωπα σας μην πάθουμε κακό;;

Mην μ΄αγγίξεις, χειρονομίες κοινωνικής αποστασιοποίησης ,”μη μου άπτου” μήπως γίνατε θεοί και δεν το ξέραμε;;;;;; ή μήπως επιχειρείτε μια λάθρα εωσφορική θέωση καταδικασμένη εξ αρχής;;;

dimpenews.com

Back to top button