breaking newsΔιεθνή

Τραγέλαφος: Ο Τ.Μπάιντεν κατέβασε το βίντεο της ορκωμοσίας του λόγω των χιλιάδων dislikes – Δεν θέλουν να τον βλέπουν

 

Σε τραγέλαφο εξελίσσεται η προεδρία Μπάιντεν ήδη από τα πρώτα 24ωρα της θητείας του, καθώς η πλειοψηφία των Αμερικανών θεωρεί πως έγινε νοθεία στις εκλογές και ως εκ τούτου ο Τζο Μπάιντεν δεν είναι ο νόμιμος πρόεδρος.

Αυτό έγινε αμέσως ορατό στα βιντεάκια στο youtube για την ορκομωσία όπου τα dislikes ξεπερνούσαν κατά πολύ τα Likes ενώ τα σχόλια ήταν είτε υβριστικά είτε ειρωνικά, καθώς η όλη τελετή θύμιζε… μνημόσυνο. 

Μάλιστα στο επίσημο κανάλι της προεδρίας Μπάιντεν στο youtube, το βίντεο «κατέβηκε» από δημόσιο και πλέον μπορί να το δει μόνο όποιος έχει το link, αφού τα disklikes έχουν ξεπεράσει τις 22 χιλιάδες ενώ τα Likes είναι μόνο… 3 χιλιάδες. 

Στα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα όπου έδειχναν Live την ορκωμοσία επιστρατεύτηκαν μηχανές «αυτόματων like» από την Ινδονησία και το Πακιστάν για να καλύψουν την έκφραση της λαϊκήςς δυσαρέσκειας , καθώς κάθε τόσο προθέτονταν μερικές χιλιάδες υπέρ του Τζο Μπάιντεν, θυμίζοντας τις εκλογές της ης Νοεμβρίου.

Περίεργο πάντως για τον πιο… δημοφιλή πρόεδρο των ΗΠΑ στην ιστορία….

Είναι χαρακτηριστικό πάντως πως μετά από 4 χρόνια προεδρίας Ντόναλντ Τραμπ, οι πολίτες σταμάτησαν να εντυπωσιάζονται από τραγουδιστές και σελέμπριτιες οι οποίοι μέχρι τώρα επιστρατεύονταν από τους πολιτικούς (ειδικά από τον Ομπάμα) για να καλύψουν το κενό των πολιτικών αλλά και των προσωπικοτήτων τους.

Pronews
Back to top button