breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Στην εντατική 55χρονος Υποδιοικητής Νοσοκομείου στην Αττική δυο 24ωρα μετά τον εμβολιασμό του!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ελληνικό τύπο: Αγωνία για υποδιοικητή νοσοκομείου: στην Εντατική μετά τον εμβολιασμό του.Εμβολιάστηκε την Δευτέρα και 2 ημέρες μετά παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα και διακομίστηκε στην εντατική.

Ο υποδιοικητής, δύο 24ωρα μετά τον εμβολιασμό του και ενώ μέχρι τότε αισθανόταν υγιής, ξαφνικά αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, παρουσίασε πυρετό και μεγάλη δυσκολία στην αναπνοή του.

Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, του οποίου είναι υποδιοικητής και αμέσως μετά, λόγω της ραγδαίας επιδείνωσης της υγείας του, διασωληνώθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας, όπου η κατάστασή του κρίθηκε εξαιρετικά σοβαρή και διαπιστώθηκαν βλάβες και δυσλειτουργίες σε πολλά ζωτικά του όργανα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ακόμη και η ζωή του.

Ο συγκεκριμένος διασωληνωμένος ασθενής δεν είναι μεγάλος σε ηλικία (είναι 55 ετών) και ενώ έχει ιστορικό επιτυχούς χειρουργικής επεμβάσεως στην καρδιά, η κατάρρευση της υγείας του τις τελευταίες ημέρες οφείλεται περισσότερο στην φλεγμονή άλλων ζωτικών οργάνων, όπως οι πνεύμονες που έχουν πιάσει υγρό και όχι στην κατάσταση της καρδιάς του.

Η Ματίνα Παγώνη πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ είπε στον Ant1 ότι ”ο άνθρωπος περνάει πολύ δύσκολες μέρες” κι απέκλεισε ότι έχει σχέση ο εμβολιασμός του με την σημερινή του άθλια κλινική εικόνα…που χαροπαλεύει…..Αυτή είναι άλλωστε η στερεότυπη αντίδραση ανά τον κόσμο όπου παρουσιάστηκαν ανάλογα προβλήματα ή και θάνατοι μετά τους εμβολιασμούς μόνο που εκεί αναλαμβάνει το Υπ. Υγείας ν΄απαντήσει….

dimpenews.com

Back to top button