breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

COVID-19 & Η εμφάνιση του βιομηχανικού συγκροτήματος πανδημίας

 

 

Συντάχθηκε από τον Brian Berletic μέσω του ActivistPost.com,

 

Για να πιστέψουμε τους επίσημους αριθμούς, οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μία από τις χώρες που έχουν πληγεί περισσότερο από άποψη μολύνσεων και θανάτων από COVID-19. Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC), κατά τη στιγμή της γραφής, υποτίθεται ότι υπάρχουν 19 εκατομμύρια  περιπτώσεις COVID-19  με υποτιθέμενους 300.000+ θανάτους που υποδηλώνουν ότι υπάρχει πιθανότητα 1-2% να πεθάνει από το COVID-19 εάν μολυνθεί από αυτό. 

Ωστόσο, αυτοί οι αριθμοί είναι προβληματικοί – ακόμη και πριν αμφισβητήσουν την εγκυρότητα των ίδιων των στατιστικών που τους οδηγούν.

Για παράδειγμα, τα ασυμπτωματικά περιστατικά πιθανότατα δεν θα έχουν δοκιμαστεί ούτε αναφερθεί, πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί περισσότεροι άνθρωποι μολύνονται στην πραγματικότητα από το COVID-19, δεν εμφανίζουν συμπτώματα, δεν λαμβάνουν θεραπεία, και σίγουρα δεν τα καταφέρνουν στα στατιστικά στοιχεία του CDC.

Αυτό σημαίνει ότι οι πιθανότητές σας να μολυνθείτε από το COVID-19 και να πεθάνετε είναι στην πραγματικότητα πολύ, πολύ λιγότερες από τον ισχυριζόμενο ισχυρισμό του 1-2%. Μόνο όσοι εμφανίζουν αρκετά σοβαρά συμπτώματα για να εξεταστούν ή / και να υποβληθούν σε θεραπεία θα τα καταστήσουν στα στατιστικά στοιχεία των «περιπτώσεων».

Όσον αφορά τη διαμόρφωση οποιασδήποτε πανδημίας, η υπερβολή της θνησιμότητας του ιού γίνεται θεμελιώδες ζήτημα.  Εάν αυτές οι πληροφορίες από μόνες τους παρουσιάζονται απρόσεκτα ή ανέντιμα στο κοινό χωρίς να αναφερθούν οι περισσότεροι άνθρωποι που πιθανώς έχουν μολυνθεί και δεν παρουσιάζουν καθόλου συμπτώματα, ο πανικός μπορεί, και σαφώς έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρη την κοινωνία και τον κόσμο, επιτρέποντας σε ακραίες πολιτικές να περάσουν έγκριση, ξεκινώντας τη διαδικασία της παραμόρφωσης της κοινωνίας υποφέρει τώρα σήμερα.

Αυτό ήταν ένα γεγονός που υπογραμμίστηκε από το έργο του Δρ. Ιωάννη Ιωαννίδη, ο οποίος, ακόμη και κατά την έναρξη του COVID-19, προσπάθησε να προκαλέσει τον συναγερμό για την άσκοπη πρόκληση δημόσιας υστερίας, την τρέλα να οδηγεί την πολιτική δημόσιας υγείας χωρίς κατάλληλα δεδομένα και τον καταστροφικό αντίκτυπο θα είχε – και τώρα έχει σαφώς – στην κοινωνία εάν αυτή η τάση δεν αντιστραφεί.

Μια  τηλεοπτική συνέντευξη που  πραγματοποιήθηκε από τον Journeyman Pictures από τον Απρίλιο του 2020 σημείωσε την ανάλυση των δεδομένων του Δρ. Ιωαννίδη και τα αποτελέσματα των δικών του μελετών που διεξήχθησαν για να το δείξουν ακριβώς αυτό. Η μελέτη του περιελάμβανε εκτεταμένες ορολογικές εξετάσεις στην Santa Clara County της Καλιφόρνια για να δει πόσα άτομα μπορεί να έχουν μολυνθεί από το COVID-19, αλλά απλά ποτέ δεν παρουσίασαν συμπτώματα ή συμπτώματα αρκετά σοβαρά για να ζητήσουν ιατρική βοήθεια και να εξεταστούν για το COVID-19.

Ο Δρ. Ιωαννίδης σημειώνει:

Εάν συγκρίνετε τους αριθμούς που εκτιμούμε ότι έχουν μολυνθεί, οι οποίοι κυμαίνονται από 48.000-81.000, σε σύγκριση με τον αριθμό των τεκμηριωμένων περιπτώσεων που θα αντιστοιχούσαν στον ίδιο χρονικό ορίζοντα περίπου την 1η Απριλίου, όταν είχαμε 956 περιπτώσεις που τεκμηριώθηκαν στην Santa Clara County, εμείς συνειδητοποιήστε ότι ο αριθμός των μολυσμένων ατόμων είναι κάπου μεταξύ 50 και 85 φορές περισσότερο σε σύγκριση με αυτό που σκεφτήκαμε, σε σύγκριση με αυτό που είχε τεκμηριωθεί. Αμέσως, αυτό σημαίνει ότι το ποσοστό θνησιμότητας της λοίμωξης, η πιθανότητα θανάτου, η πιθανότητα θανάτου, εάν μολυνθείτε, μειώνεται κατά 50-85 φορές, επειδή ο παρονομαστής στον υπολογισμό γίνεται 50-85 φορές μεγαλύτερος. Εάν λάβετε υπόψη αυτούς τους αριθμούς, υποδηλώνουν ότι το ποσοστό θνησιμότητας της μόλυνσης για αυτόν τον νέο κοροναϊκό είναι πιθανό να είναι στο ίδιο πάρκο με την εποχική γρίπη.

Ο Δρ. Ιωαννίδης  σημείωσε επίσης  ότι υπήρχε μεγάλη κλίση σχετικά με τα ποσοστά θανάτου με βάση την ηλικία και τις υποκείμενες ιατρικές καταστάσεις, με τον κίνδυνο θανάτου για άτομα κάτω των 65 ετών χωρίς ουσιαστικές ιατρικές καταστάσεις να είναι σχεδόν αμελητέα.

Η ανάγκη για ευρύτερες δοκιμές για την πλήρη καθιέρωση ώριμων συνόλων δεδομένων – όπως έδειξε ο Δρ. Ιωαννίδης και η ομάδα του στο Στάνφορντ – και οι προσπάθειες επικοινωνίας στο κοινό της διαφοράς μεταξύ του λόγου θνησιμότητας μόλυνσης (IFR) και του λόγου θνησιμότητας περιστατικών (CFR) παραμελημένη από τις δυτικές κυβερνήσεις και ακόμη περισσότερο από τα δυτικά εταιρικά μέσα ενημέρωσης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, φαίνεται να καταβάλλονται προσπάθειες για σκόπιμη απόκρυψη ή σύγχυση αυτών των κρίσιμων πληροφοριών, προκειμένου να συνεχιστεί ο πανικός και η υστερία.

Αλλά επιπλέον, υπάρχει το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις – ιδιαίτερα στη Δύση – έχουν πιάσει τη χρήση αμφισβητήσιμων ή αποδιοργανωμένων μεθόδων για τον υπολογισμό των θανάτων COVID-19 – που σημαίνει ότι τόσο οι αριθμοί IFR όσο και οι CFR θα μπορούσαν εύκολα να παραμορφωθούν.

Για παράδειγμα, το βρετανικό κρατικό χρηματοδοτικό κατάστημα, το BBC σε ένα άρθρο τον Αύγουστο του 2020   με τίτλο, «Το Coronavirus: Η αναθεώρηση του αριθμού των θανάτων στην Αγγλία μειώνει τον αριθμό των Ηνωμένων Πολιτειών κατά 5.000», παραδέχεται:

Μια ανασκόπηση του τρόπου με τον οποίο υπολογίζονται οι θάνατοι από κοροναϊούς στην Αγγλία μείωσε τον αριθμό των θανάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά περισσότερο από 5.000, σε 41.329, ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Το άρθρο σημείωσε επίσης ότι:

Η νέα μεθοδολογία για τον υπολογισμό των θανάτων σημαίνει ότι ο συνολικός αριθμός ατόμων στο Ηνωμένο Βασίλειο που πέθαναν από το Covid-19 μειώθηκε από 46.706 σε 41.329 – μείωση 12%.

Το άρθρο αποκάλυψε ότι η Δημόσια Υγεία της Αγγλίας  «συμπεριέλαβε όλους όσους είχαν δοκιμαστεί θετικά [για το COVID-19], ακόμα κι αν πέθαναν μήνες μετά και ο θάνατός τους μπορεί να είχε άλλη αιτία».

Παρόμοια στατιστική γυμναστική εκτελούνται στις ΗΠΑ. Ακόμα και οι  The New York Times  έθεσαν το ζήτημα αρκετά νωρίς στο  άρθρο , «Είναι το Coronavirus Death Tally διογκωμένο; Εδώ είναι γιατί οι ειδικοί λένε Όχι “, καταλήγοντας σαφώς στο συμπέρασμα ότι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με την επίσημη μεθοδολογία και συνέχισε να εξηγεί σε ολόκληρο το άρθρο πώς είναι αδύνατο να ξέρουμε ποτέ αφού ακριβείς μετρήσεις – ή ακόμη και ακριβή συστήματα που πρέπει να χρησιμοποιηθούν στην καταμέτρηση – μπορεί να μην επί του παρόντος υπάρχουν στις ΗΠΑ.

Με άλλα λόγια: τα τρέχοντα συστήματα είναι λιγότερο από τέλεια και ευάλωτα σε συστηματικές παραμορφώσεις στην παρουσίαση των δεδομένων. Και πάλι, αυτό είναι ένα θεμελιώδες ζήτημα όταν η πολιτική δημόσιας υγείας βασίζεται στην αντιληπτή σοβαρότητα της επιδημίας.

Ο πραγματικός αντίκτυπος του COVID-19

Με βάση τα σαφώς καταχρηστικά και ελλιπή στατιστικά στοιχεία, οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και μεγάλο μέρος της Δυτικής Ευρώπης οδήγησαν τον κόσμο να προκαλέσουν άνευ προηγουμένου υστερία, να επιβάλουν ταξιδιωτικούς περιορισμούς και κλειδώματα, συμπεριλαμβανομένου του κλεισίματος επιχειρήσεων και σχολείων και να αλέσουν τις οικονομίες του ο κόσμος σταματά είτε άμεσα είτε έμμεσα – με τρόπο παρόμοιο με αλλά με αντίκτυπο πολύ μεγαλύτερο από τον παγκόσμιο «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας» υπό την ηγεσία των ΗΠΑ που ξεκίνησε το 2001.

Η πίεση από «διεθνείς οργανισμούς» όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα που συνδέεται με τον ΟΗΕ για να κηρύξει « παγκόσμια πανδημία », μαζί με τις δυτικές κυβερνήσεις και τις εταιρείες που κυριαρχούν στην εξωτερική και εγχώρια πολιτική, δημιούργησε μια παγκόσμια κρίση – όχι σε όρους ανθρώπινης υγείας, αλλά από κοινωνικοοικονομικής απόψεως.

Οι επιχειρήσεις είναι κλειστές – όχι επειδή εκείνοι που τα τρέχουν ή προστατεύουν τακτικά βρίσκονται σε νοσοκομειακά κρεβάτια ή νεκροί – αλλά με εντολή κυβερνήσεων και με επίσημη πολιτική υποστήριξη από οργανισμούς όπως η ΠΟΥ.

Τα κύρια μέσα ενημέρωσης έχουν διαδραματίσει βασικό ρόλο σε αυτό – όχι μόνο επαναλαμβάνοντας αφηγήσεις που παρέχονται από κυβερνήσεις και ιδρύματα υγειονομικής περίθαλψης χωρίς κριτική, αλλά αρνούνται να εκπληρώσουν το ρόλο τους ως φύλακες και ερευνητές που αναζητούν ακατάλληλη.

Είναι μια κατάσταση υστερίας που παραλύει τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ), αλλά ένα όφελος για τις μεγάλες επιχειρήσεις.

Οι τίτλοι από εφημερίδες όπως το  Wall Street Journal  παραδέχονται , “Οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας αποκομίζουν κέρδη ως μετακίνηση καυσίμων Covid-19 σε ζήτηση” ή όπως ανέφερε ο Guardian  , “Τα κέρδη του τρίτου τριμήνου της Amazon αυξάνονται ως πωλήσεις πανδημίας τριπλά κέρδη” μερικές μεγάλες επιχειρήσεις επωφελούνται από την υστερία.

Επιπλέον, η  έκθεση Guardian  , «Το μυστήριο του οποίου οι επιχειρήσεις των ΗΠΑ επωφελούνται από τη διάσωση κοραναϊού», αποκαλύπτει το πώς οι μεγάλες επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν χρήματα από την κυβέρνηση – ενώ ο τομέας των ΜΜΕ, ο πραγματικός παλμός κάθε ζωντανής οικονομίας και κοινωνίας – μένει πίσω.

Αλλά υπάρχει μια βιομηχανία που ξεχωρίζει πάνω απ ‘όλα για να επωφεληθεί,  μια βιομηχανία διαβόητη για τη βαθιά ριζωμένη της διαφθορά, και μια βιομηχανία που έχει ήδη πιαστεί χρησιμοποιώντας τους δεσμούς της με διεθνείς οργανισμούς όπως ο ΠΟΥ για να δηλώσει πανδημίες, να προκαλέσει υστερία και να κερδίσει πολύ καλά από το προκύπτον χάος.

Είναι η φαρμακευτική βιομηχανία της Δύσης.

Σε καμία στιγμή στην ανθρώπινη ιστορία δεν ήταν πιο ισχυρή και επιρροή από ό, τι τώρα. Και σε καμία άλλη στιγμή στην ανθρώπινη ιστορία δεν ήταν τόσο επικίνδυνο.

Big-Pharma: Ο λιγότερο αξιόπιστος συνεργάτης πανδημίας

Η κερδοσκοπία και η διαφθορά της Western Big-Pharma υπό συνηθισμένες συνθήκες είναι ήδη σοκαριστική. Το τρέχον κλίμα δημόσιας σύγχυσης, πανικού και αυξανόμενης κοινωνικοοικονομικής απελπισίας προσκαλεί μόνο την ακατάλληλη βιομηχανία σε νέα επίπεδα.

Φαρμακευτικές εταιρείες όπως οι Pfizer, Johnson & Johnson, AstraZeneca και Moderna – έχοντας λάβει δισεκατομμύρια δολάρια άμεσα ή έμμεσα από τους φορολογούμενους για την ανάπτυξη εμβολίων COVID-19 – έχουν μακρά, τεκμηριωμένα ιστορικά διαφθοράς, συμπεριλαμβανομένων δωροδοκίας ρυθμιστικών αρχών, γιατρών και κυβερνήσεων.

Έχουν επίσης πιάσει ψεύτικα δεδομένα ασφάλειας και αποτελεσματικότητας. Έχουν προωθήσει τη χρήση των προϊόντων τους για ασθενείς σε περιπτώσεις που δεν έχουν εγκριθεί από ρυθμιστικές αρχές, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών.

Έχουν πιάσει ακόμη και εν γνώσει τους πωλώντας προϊόντα που ήξεραν ότι ήταν επικίνδυνα ή ακόμη και θανατηφόρα – αποκρύβοντας σημαντικές πληροφορίες τόσο από τις ρυθμιστικές αρχές όσο και από το κοινό.

Pfizer μόνο του – όπως COVID-19 εμβόλιο της άρχισαν να εξαπλώνονται στο κοινό – ήταν υπό έρευνα φέτος, σύμφωνα με τις δικές Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Ασφαλείας (SEC) της  υποβολής , για τις επιχειρήσεις του Greenstone generics πάνω αντιμονοπωλιακών ανησυχίες, για την κατασκευή θέματα που αφορούν Quillivant XR, όσον αφορά την ποιότητα ζητήματα σχετικά με την κατασκευή αυτόματων εγχυτήρων, σχετικά με έρευνες σχετικά με τη διαφθορά σχετικά με τις ρωσικές και κινεζικές επιχειρήσεις της και σχετικά με αγωγές στο Μεξικό σχετικά με την κατασκευή του Zantac και μιας χημικής ουσίας που προκαλεί καρκίνο που ονομάζεται N-Nitrosodimethylamine (NDMA) που βρίσκεται στο προϊόν.

Η έρευνα σχετικά με το Zantac ώθησε τελικά την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) – που είχε αρχικά εγκρίνει το φάρμακο – να  ζητήσει να αποσυρθεί από την αγορά  αφού διαπίστωσε ότι πράγματι συνδέεται με αυξημένη πιθανότητα πρόκλησης καρκίνου.

Η  Wall Street Journal  σε ένα άρθρο του 2020   με τίτλο, “Η Pfizer λαμβάνει έρευνα από τη SEC Bribery Unit”, σημειώνει τα προηγούμενα σκάνδαλα της Pfizer που:

Η Pfizer είχε παρελθόν με τις αμερικανικές αρχές για ισχυρισμούς δωροδοκίας μεταξύ των δραστηριοτήτων της στο εξωτερικό. Η εταιρεία το 2012 συμφώνησε να πληρώσει 60,2 εκατομμύρια δολάρια για να διευθετήσει έρευνες από την SEC και το Υπουργείο Δικαιοσύνης για φερόμενες παραβιάσεις του FCPA σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και της Ασίας, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας και της Ρωσίας.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ στη δική του δήλωση σχετικά με μέρος της πληρωμής του 2012 από την Pfizer σημείωσε:

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, η  Pfizer HCP πραγματοποίησε ένα ευρύ φάσμα ακατάλληλων πληρωμών σε πολλούς κυβερνητικούς αξιωματούχους στη Βουλγαρία, την Κροατία, το Καζακστάν και τη Ρωσία – συμπεριλαμβανομένων των διαχειριστών νοσοκομείων, των μελών κανονιστικών επιτροπών και αγορών και άλλων επαγγελματιών της υγειονομικής περίθαλψης – και προσπάθησε να επηρεάσει εσφαλμένα τις κυβερνητικές αποφάσεις σε αυτές τις χώρες σχετικά με την έγκριση και καταχώριση προϊόντων της Pfizer Inc., την ανάθεση φαρμακευτικών προσφορών και το επίπεδο πωλήσεων προϊόντων Pfizer Inc. Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η Pfizer HCP χρησιμοποίησε πολλούς μηχανισμούς για να επηρεάσει ακατάλληλα κυβερνητικούς αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένων των πλαστών συμβολαίων συμβούλων, μιας αποκλειστικής διανομής και των ακατάλληλων πληρωμών ταξιδιού και μετρητών. 

Μια τέτοια δωροδοκία μπορεί να βοηθήσει να εξηγήσει γιατί η Pfizer και άλλες φαρμακευτικές εταιρείες είναι σε θέση να πουλήσουν επικίνδυνα προϊόντα όπως το Zantac που προκαλεί καρκίνο ή – στην περίπτωση του συναδέλφου παραγωγού εμβολίων COVID-19 Johnson και Johnson – βρεφική σκόνη που προκαλεί καρκίνο – για χρόνια πριν από την υποβολή αγωγών και η δημόσια οργή παρακινεί τους ρυθμιστικούς φορείς να κάνουν τελικά τη δουλειά τους σωστά.

Στην περίπτωση των Johnson & Johnson, μια έρευνα του Reuters  σημειώνει  (η έμφαση προστέθηκε):

Αντιμετωπίζοντας χιλιάδες αγωγές που ισχυρίζονται ότι ο τάλκης προκάλεσε καρκίνο, η J&J επιμένει στην ασφάλεια και την καθαρότητα του εικονικού προϊόντος της. Ωστόσο, τα εσωτερικά έγγραφα που εξετάστηκαν από το Reuters δείχνουν ότι  μερικές φορές η σκόνη της εταιρείας ήταν μολυσμένη με καρκινογόνο αμίαντο και ότι η J&J κράτησε αυτές τις πληροφορίες από τις ρυθμιστικές αρχές και το κοινό .

Αυτό που απεικονίζει αυτό είναι ένα συνεπές πρότυπο διαφθοράς που εκτείνεται σε όλη τη διαδικασία παραγωγής της Pfizer (και Johnson & Johnson) στις επιχειρηματικές πρακτικές τους και καλύπτουν χρόνια. Είναι μια ολόκληρη βιομηχανία που εμπλέκεται επανειλημμένα σε επικίνδυνες παρατυπίες, διερευνάται επανειλημμένα και επιβάλλεται πρόστιμο, αλλά επιτρέπεται όχι μόνο να συνεχίσει να ασκεί επιχειρηματική δραστηριότητα – αλλά εξακολουθεί να είναι επιφορτισμένη με θέματα ζωτικής σημασίας για τη δημόσια υγειονομική περίθαλψη.

Οι συνέπειες που έχει για τη διαδικασία ανάπτυξης, έγκρισης, παραγωγής και διανομής εμβολίων για το COVID-19 πρέπει να είναι προφανείς.

Το 2009 H1N1 «Heist»

Παρά το τεράστιο ποσό της δημόσιας γνωστής διαφθοράς που ασκεί η δυτική φαρμακευτική βιομηχανία και τις προφανώς ανησυχητικές συνέπειες που έχει για την τρέχουσα διάθεση εμβολίων COVID-19 – είναι μόνο μία διάσταση ενός πολύ ευρύτερου προβλήματος.

Υπάρχει επίσης η γνωστή ιστορία της δυτικής φαρμακευτικής βιομηχανίας για τη δημιουργία δημόσιων φόβων για την προσέλκυση μαζικών κυβερνητικών συμβάσεων και την εξουσία και επιρροή στον δημόσιο διάλογο σχετικά με τα ανθρώπινα θέματα υγείας.

Τα ίδια μεγάλα εταιρικά μέσα ενημέρωσης σήμερα βοηθούν το δημόσιο υστερία σχετικά με το COVID-19 και την προώθηση της διάθεσης εμβολίων της big-pharma είχε αναφέρει προηγουμένως σε προηγούμενες περιπτώσεις μεγάλης φαρμακευτικής έκφρασης «πανδημίας», χρησιμοποιώντας την επιρροή της σε διεθνείς οργανισμούς όπως ο ΠΟΥ και εξασφάλιση μαζικών κυβερνητικές συμβάσεις αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων για περιττά και αναποτελεσματικά φάρμακα και εμβόλια.

Σκεφτείτε το 2009 και το φόβο H1N1 «Swine Flu».  Μετά τη δραματική διακήρυξη  του ΠΟΥ  για μια «παγκόσμια πανδημία», οι τίτλοι και τα άρθρα από τα κυρίαρχα Δυτικά μέσα ενημέρωσης διαβάζουν σχεδόν όμοια με αυτά που κυκλοφορούν σήμερα σχετικά με το COVID-19.

Το NPR σε ένα άρθρο του 2009   θα ισχυριζόταν:

Επτά μήνες στην πανδημία γρίπης του 2009, η Βόρεια Αμερική ηγείται του κόσμου σε περιπτώσεις, λέει ο ΠΟΥ.

Σε αντίθεση με αλλού, το νέο H1N1 δεν βγήκε ποτέ από τη σκηνή που έμεινε μετά την εμφάνισή του στα τέλη Απριλίου. Στην πραγματικότητα, κάνει περισσότερο θόρυβο από ποτέ. Το Μεξικό έχει βιώσει περισσότερα κρούσματα πανδημικής γρίπης από τον Σεπτέμβριο από ό, τι στους τέσσερις πρώτους μήνες της πανδημίας αυτή την άνοιξη.

Η αναταραχή της υστερίας συνεχίστηκε τόσο από τον ΠΟΥ όσο και από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, συνοδευόμενα από κίνητρα για τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης εμβολίων και τη λήψη φαρμάκων όπως το Tamiflu της Roche.

Το UK Daily Mail σε ένα άρθρο του 2009   με τίτλο, “Tamiflu: Αυτό που ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζετε ως γρίπη των χοίρων απειλεί να χτυπήσει”, θα ισχυριζόταν:

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι τα αποθέματα φαρμάκων – γνωστά ως αντιιικά – για την καταπολέμηση της επικείμενης απειλής μιας πανδημίας γρίπης των χοίρων δημιουργούνται για να καλύψουν περισσότερα από 50 εκατομμύρια άτομα – ή 80 τοις εκατό του πληθυσμού της χώρας.

Αλλά καθώς η υστερία εξασθενεί, η αλήθεια εμφανίστηκε. Τα άρθρα άρχισαν να εμφανίζονται σαν αυτό από το Reuters το 2014 με τίτλο, “Τα αποθέματα ναρκωτικών Roche Tamiflu είναι σπατάλη χρημάτων, ευρήματα κριτικής”, τα οποία  σημείωσαν :

Ερευνητές που αγωνίζονται εδώ και χρόνια για να λάβουν πλήρη στοιχεία για το φάρμακο της γρίπης της Roche, Tamiflu, δήλωσαν την Πέμπτη ότι οι κυβερνήσεις που την αποθηκεύουν σπαταλούν δισεκατομμύρια δολάρια για ένα φάρμακο του οποίου η αποτελεσματικότητα είναι αμφίβολη.

Το άρθρο επεσήμανε επίσης:

Οι πωλήσεις Tamiflu έφτασαν σχεδόν τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια το 2009 – κυρίως λόγω της χρήσης της στην πανδημία γρίπης H1N1 – αλλά έκτοτε μειώθηκαν.

Υπήρχαν επίσης οι οικονομικοί δεσμοί της Roche με εμπειρογνώμονες του ΠΟΥ που χαρακτήρισαν την εμφάνιση του H1N1 ως «πανδημία», βοηθώντας να ανοίξει το δρόμο για την δημόσια υστερία που απαιτείται για να τροφοδοτήσει τα κέρδη της Roche από την πώληση ενός ουσιαστικά άχρηστου φαρμάκου σε κυβερνητικά αποθέματα.

Το BBC στο άρθρο του 2010  ,  «Οι ειδικοί της γρίπης των χοίρων του ΠΟΥ« συνδέονται »με τις εταιρείες ναρκωτικών»,  θα αναφέρουν:

Βασικοί επιστήμονες πίσω από συμβουλές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας σχετικά με την αποθήκευση πανδημικών φαρμάκων γρίπης είχαν οικονομικούς δεσμούς με εταιρείες που είχαν κέρδος, σύμφωνα με έρευνα.

Η Roche αναφέρθηκε ονομαστικά από το BBC (η έμφαση προστέθηκε):

Οι συμβουλές ώθησαν πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο να αγοράσουν μεγάλα αποθέματα Tamiflu,  κατασκευασμένα από τη Roche και τη Relenza που κατασκευάστηκαν από την GlaxoSmithKline.

Παρά αυτές τις αποκαλύψεις μετά το H1N1 μετά το 2009, οι ίδιοι ηθοποιοί ανέβηκαν στη σκηνή για μια επανειλημμένη παράσταση το 2020 – με λίγο ή καθόλου συναγερμό από τους ίδιους οργανισμούς μέσων μαζικής ενημέρωσης που αγνόησαν την «ληστεία» του H1N1 το 2009 και απρόθυμα το ανέφεραν μόνο καιρό αφού έγινε η ζημιά.

Βιομηχανικό συγκρότημα πανδημίας της Big-Pharma

Τα τελευταία δέκα χρόνια – ο έλεγχος του μεγάλου φαρμακείου στον ΠΟΥ και η επιρροή του τόσο στα μέσα ενημέρωσης όσο και στις δυτικές κυβερνήσεις έχει αυξηθεί μόνο.

Ισχυροί οργανισμοί όπως το Wellcome Trust – το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι “ανεξάρτητο ίδρυμα” που χρηματοδοτείται μέσω  επενδυτικού χαρτοφυλακίου  – μετρά αρκετές μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες – Novartis, Roche, Johnson & Johnson και Abbott Labs – στη λίστα των “σημαντικών άμεσα κρατικών ιδίων κεφαλαίων εκμεταλλεύσεις. ”

Η διακυβέρνησή της περιλαμβάνει  εκπροσώπους  από τη φαρμακευτική βιομηχανία, διάφορες δυτικές κυβερνήσεις, ακαδημαϊκούς, τα μέσα ενημέρωσης, και φυσικά την ίδια την ΠΟΥ.

Είναι μια θεσμοθέτηση των συγκρουόμενων συμφερόντων που ανέχονται, εξυπηρετούν, ακόμη και βοήθησαν στην επέκταση της αδικαιολόγητης δύναμης, του πλούτου, της επιρροής και της διαφθοράς των μεγάλων φαρμακευτικών προϊόντων.

Και ενώ η Wellcome Trust ισχυρίζεται ότι είναι «ανεξάρτητη» από εταιρικούς και κυβερνητικούς δεσμούς, παράλληλα με το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates – βοήθησε στη δημιουργία ενός άλλου μέτωπου οργανισμού που ονομάζεται  The Coalition for Epidemic Preparedness Innovations  (CEPI) – μέσω του οποίου δέχεται και διασκορπίζει τεράστια ποσά των χρημάτων των δυτικών φορολογουμένων.

Το έργο της CEPI επηρεάζει άμεσα τις επιχειρηματικές προοπτικές πολλών εταιρειών που διαθέτει η Wellcome Trust – με τις επενδύσεις της να αποδίδουν πάνω από το μέσο όρο εν μέσω αυτού του πιο πρόσφατου γύρου δημόσιων υστεριών και κυβερνητικών δαπανών για αυτήν την τελευταία δηλωμένη πανδημία.

Η International Publishers Limited  σε ένα  άρθρο  με τίτλο “Wellcome Trust” prospers “με το COVID-19 fallout με απόδοση 12,3%”, θα ανέφερε:

Το χαρτοφυλάκιο της Wellcome Trust όχι μόνο επέζησε, αλλά ευημερούσε, στο εξαιρετικά ευμετάβλητο περιβάλλον μετά το ξέσπασμα του COVID-19, σύμφωνα με την Eliza Manningham-Buller, πρόεδρο της φιλανθρωπίας, παρουσιάζοντας την ετήσια έκθεσή της, η οποία παρουσίασε απόδοση 12,3% για το έτος έως τις 30 Σεπτεμβρίου. 2020, αύξηση 6,9% του προηγούμενου έτους.

Η εμπιστοσύνη, η οποία υποστηρίζει την ιατρική έρευνα παγκοσμίως, είναι η μεγαλύτερη φιλανθρωπική οργάνωση του Ηνωμένου Βασιλείου, με χαρτοφυλάκιο 29,1 δισ. £ (31,9 δισ. Ευρώ) στα τέλη Σεπτεμβρίου 2020. Οι επενδύσεις της Wellcome έχουν αποδώσει κατά μέσο όρο 12,1% ετησίως την τελευταία δεκαετία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Μάρτιο, τόσο το Wellcome όσο και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates  παρείχαν  125 εκατομμύρια δολάρια σε «χρηματοδότηση σπόρων» για την επιτάχυνση ορισμένων φαρμακευτικών προϊόντων που ισχυρίζονται ότι αντιμετωπίζουν το COVID-19, συμπεριλαμβανομένου του αντιϊκού Remdesivir της Gilead Science. Παρά το γεγονός ότι  απέτυχε επανειλημμένα  σε κλινικές δοκιμές, και μετά την έκθεση του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (NIH),  προσπαθώντας να ξαναγράψει τους κανόνες  στην προσπάθειά του να σώσει τη φήμη του φαρμάκου ως βιώσιμη θεραπευτική αγωγή για το COVID-19 Ο Gates και ο διευθυντής του NIH Anthony Fauci, και  εξακολουθεί να υπερασπίζεται  τον ΠΟΥ μέχρι σήμερα.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι από το 2020, το νούμερο ένα χρηματοδότη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας είναι το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, το οποίο προμήθευσε τον ΠΟΥ με  531 εκατομμύρια δολάρια  στον διετή προϋπολογισμό του 2018-19, περίπου 12% του συνολικού προϋπολογισμού του ΠΟΥ .

Σε αντίθεση με τον τρόμο H1N1 και τα πολλαπλά σκάνδαλα που εμφανίστηκαν πίσω από την οθόνη καπνού της δημόσιας υστερίας που δημιουργήθηκε σκόπιμα γύρω από αυτήν, η κρίση COVID-19 διατηρήθηκε εδώ και σχεδόν ένα χρόνο με διαρκή συντάγματα που τίθενται σε εφαρμογή για να ρυθμίσουν και να ελέγξουν το κοινό – και για τον έλεγχο της ροής πληροφοριών μέσω παραδοσιακών καναλιών, καθώς και μέσω διαδικτύου και ιδίως σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων με έδρα τις ΗΠΑ, και άμεση δημόσια χρηματοδότηση στα ταμεία της βιομηχανίας υγείας και φαρμακευτικής.

Ταυτόχρονα, άλλες μεγάλες βιομηχανίες είτε γλιτώνονται από τους ίδιους κανονισμούς και περιορισμούς που στραγγαλίζουν τις μικρότερες επιχειρήσεις από την ύπαρξή τους, είτε διαφυλάσσονται από δημόσια χρηματοδότηση.

Έχει περάσει από το «H1N1 Heist» του 2009 σε αυτό που φαίνεται να είναι «πανδημικό βιομηχανικό συγκρότημα» που διαμορφώνεται σήμερα.

Πόσο φτάνει αυτό στη διαμόρφωση – ή ακριβέστερα –  παραμόρφωση της  κοινωνίας, εξαρτάται από εκείνους τους ανθρώπους που μπορούν να δουν σαφώς τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα να συνωμοτούν και να αποτελούνται από τους λιγότερο αξιόπιστους εταίρους για την πραγματική αντιμετώπιση μιας πραγματικής πανδημίας και την προστασία του κοινού από αυτήν – αν αυτό πραγματικά αντιμετωπίζουμε.

Από τη μία πλευρά, ακόμη και αν πιστεύουμε ότι τα στατιστικά στοιχεία και οι ισχυρισμοί γίνονται καθημερινά από τα κύρια μέσα ενημέρωσης και τους εκπροσώπους της κυβέρνησης, μπορούμε να δούμε για εμάς τις εταιρείες που εκλέγονται από την κυβέρνηση για να δημιουργήσουν τις λύσεις που απαιτούνται για τον τερματισμό της κρίσης, είναι ένοχος για σειριακές καταχρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής και διανομής εντελώς μη ασφαλών προϊόντων – προϊόντων που αναπτύχθηκαν και «εγκρίθηκαν» από κυβερνητικές ρυθμιστικές αρχές υπό κανονικές συνθήκες που θα συνέβαλαν στο να κάνουν τους ανθρώπους άρρωστους ή ακόμη και να τους σκοτώσουν.

Αλλά τα εμβόλια COVID-19 που κυκλοφορούν τώρα δεν περνούν καν από αυτήν τη διαδικασία. Αντίθετα, έσπευσαν για έγκριση και έχουν ήδη προβλεφθεί απρόβλεπτα αποτελέσματα και αρνητικές επιπτώσεις.

Επανέρχεται σε ένα άλλο κεφάλαιο που περιλαμβάνει έναν νέο ιό – τη γρίπη των χοίρων του 1976 – όπου τα εμβόλια μεταφέρθηκαν στην παραγωγή και  οδήγησαν σε αυξανόμενες δυσμενείς επιπτώσεις , ιδίως παράλυση του συνδρόμου Guillain-Barré σε περισσότερα από 400 άτομα. Και αυτές ήταν μόνο οι περιπτώσεις που αναφέρθηκαν, καθώς το πραγματικό σύνολο αυτών που υπέστησαν διαφορετικούς βαθμούς επιπλοκών δεν θα είναι ποτέ πλήρως γνωστό.

Το 1976, το πρόγραμμα εμβολιασμού εγκαταλείφθηκε και η αντίδραση της κυβέρνησης θεωρούσε αποτυχία ιστορικών διαστάσεων. Αλλά προφανώς τα διδάγματα που αντλήθηκαν τότε, ή το 2009, έχουν χαθεί εντελώς σήμερα – και σε ορισμένες περιπτώσεις – σκόπιμα θαμμένα από ένα περίπλοκο μέσο.

Εάν το COVID-19 είναι η κρίση που μας λένε – γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση για πιο αξιόπιστους και διαφανείς συνεργάτες για να το αντιμετωπίσουν; Αυτοί θα μπορούσαν να είναι εταίροι ικανοί να αναγνωρίσουν τα λάθη του παρελθόντος και να εξηγήσουν πώς διαφέρει το σχέδιό τους σήμερα από εκείνα του παρελθόντος.

Όμως, δυστυχώς, η ιστορία μας έχει ήδη διδάξει ότι οι πανδημίες μπορούν να κηρυχθούν – όχι επειδή πράγματι υπάρχουν και / ή αποτελούν σοβαρή απειλή όπως ισχυρίζονται οι κυβερνητικοί φορείς, τα μέσα ενημέρωσης και οι εταιρικοί ενδιαφερόμενοι – αλλά επειδή τα κέρδη πρέπει να πραγματοποιηθούν από τη μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία με εκείνους σε οργανισμούς όπως ο ΠΟΥ που έχουν τη μοναδική δύναμη να δηλώνουν πανδημίες και να τους διαιωνίζουν ανεξάρτητα από την αλήθεια.

Παρακολουθήσαμε για δύο δεκαετίες καθώς η Δύση ενορχήστρωσε έναν εντελώς ψεύτικο «Πόλεμο κατά της Τρομοκρατίας» σε όλο τον κόσμο, δικαιολογώντας ενέργειες τόσο ακραίες όσο οι εισβολές, οι πόλεμοι και τα παράνομα κατοχή άλλων χωρών και η δαπάνη τρισεκατομμυρίων δολαρίων χρημάτων φορολογουμένων.

Είναι πραγματικά τόσο δύσκολο να φανταστεί κανείς, ότι αυτή η φόρμουλα επανεξετάζεται στα σκάνδαλα του H1N1 του 2009 και προωθήθηκε επιθετικά;

 

 

https://www.infowars.com

Back to top button