breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Επινοητής τεχνολογίας mRNA εμβολίων Kαθηγητής Robert Malone: αύξηση αιφνίδιων θανάτων (ανακοπή καρδιάς,εγκεφαλικά) σχετιζόμενων μ’ εμβολιασμό που οδηγούν σε τροχαία ατυχήματα, θανάτους στο δρόμο!

αρχείο

Σύμφωνα με υγειονομικές πηγές της Πορτογαλίας που επικαλείται ο επινοητής της τεχνολογίας εμβολίων mRNA o Καθηγητής Robert Malone παρατηρείται μια αύξηση αιφνίδιων θανάτων (ανακοπή καρδιάς, εγκεφαλικά) σχετιζόμενων με πρόσφατο εμβολιασμό που οδηγούν σε τροχαία ατυχήματα, θανάτους στο δρόμο. Και καταλήγει ότι όλες οι αιτίες θανάτου πρέπει να παρακολουθούνται και ν’ αναλύονται..

”Πέρασα το βράδυ με μια ομάδα Πορτογάλων παρόχων υγειονομικής περίθαλψης και επηρεαστών πολιτικής. Ένα από τα καυτά θέματα ήταν το προφανές άλμα στον αιφνίδιο θάνατο (καρδιακά, εγκεφαλικά αγγειακά επεισόδια) που οδήγησε σε τροχαία ατυχήματα, θάνατο στο δρόμο κλπ. – που σχετίζεται με την πρόσφατη λήψη εμβολίου.
Αυτό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του γιατί “όλα τα αίτια” της θνησιμότητας πρέπει να παρακολουθούνται και να αναλύονται προσεκτικά. Επειδή μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτοι θάνατοι που σχετίζονται με μια θεραπεία η οποία κατά τα άλλα κρίνεται ασυσχέτιστη. Ποιος θα φανταζόταν ότι ένα εμβόλιο σχετίζεται με τροχαία ατυχήματα;”

dimpenews.com

Back to top button