Διεθνή

Οι ουκρανικές ορδές από φόβο επικείμενης περικύκλωσης εγκαταλείπουν άρον άρον το τρίγωνο της περιοχής Rubezhnoye, Severodonetsk και Lisichansk στην ενδοχώρα του Ντονμπάς!

Όπως αναφέρουν διάφορα μέσα οι ουκρανικές ορδές από τον φόβο της επικείμενης περικύκλωσης και του διαμελισμού του βόρειου τμήματος της ομάδας Donbass εγκαταλείπουν άρον άρον το τρίγωνο της περιοχής Rubezhnoye, Severodonetsk και Lisichansk στην ενδοχώρα του Ντονμπάς που επιχειρούν να κλείσουν οι Ρώσοι. Aυτό μεταφέρει ο Ρώσος δημοσιογράφος Γιεβγκένι Ποντούμπνι. Επιβεβαιώνεται.Το Lugansk Inform Center ανέφερε ότι οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας εγκαταλείπουν την περιοχή Rubizhne, Severodonetsk και Lysychansk. Σύμφωνα με το πρακτορείο, φεύγουν από το «τρίγωνο» μεταξύ των πόλεων.

25.000 Ρώσοι στρατιώτες προσπαθούν να κινηθούν νότια από το Izyum σε μια προσπάθεια διττής περικύκλωσης των στρατευμάτων της Ουκρανίας στο Ντονμπάς.

Σε όλη τη δυτική πλευρά, υπάρχει μια ενεργή συγκέντρωση ουκρανικών στρατευμάτων. Ίσως ήταν εδώ που έσπευσαν εκείνοι οι σχηματισμοί που έφυγαν από την περιοχή του Lysichansk και του Rubizhnoye.

Στην Πόπασνα οι συμμαχικές δυνάμεις εδραιώθηκαν στην περιοχή της διοίκησης της πόλης και προχωρούν αργά και με πείσμα.

Στις 20 Απριλίου, στο έδαφος της Δημοκρατίας, η ομάδα στρατευμάτων του DPR, με την υποστήριξη των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, απελευθέρωσε και έθεσε πλήρη έλεγχο 167 οικισμών, συμπεριλαμβανομένων των οικισμών της περιοχής Velikonovoselkovsky: Ravnopol, Novosyolka , Makarovka και Storozhevoe

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Πούτιν αναφέρθηκε και πάλι στο Ντονμπάς..

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι χάρη στη Ρωσία, η ειρήνη θα έρθει στο Ντονμπάς.

Μιλώντας για τη στρατιωτική ειδική επιχείρηση διαβεβαίωσε ότι η Ρωσική Ομοσπονδία θα ενεργήσει με συνέπεια και θα επιτύχει μια κατάσταση στην οποία η ζωή στο Ντονμπάς θα επανέλθει σταδιακά στο κανονικό ρυθμό.

Ο Πούτιν είπε επίσης ότι η τραγωδία που σημειώθηκε στο Ντονμπάς ανάγκασε τη Ρωσία να ξεκινήσει ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία.

dimpenews.com

Back to top button