breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Θαvατnφόρoι κivδυvoι λoγω θρoμβωv από το εμβoλιο Jοhηsoη and Jοhηsoη. Εξiσoυ επικivδυvα και τα mRΝΑ….

Οι ανεπιθύμητες παρενέργειες με το εμβόλιο Janssen εμφανίζονται σε μικρότερο χρονικό διάστημα ( περίπου μέσα σε 12 ημέρες) μετά το εμβόλιο, ενώ το μακράς διαρκείας mRNA μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφικά αποτελέσματα ακόμα και μήνες αργότερα…

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της καταστροφικής εκστρατείας εμβολιασμού για τον COVID-19, απελπισμένοι ασθενείς με ρωτούσαν συχνά ποιο είναι το ασφαλέστερο εμβόλιο» γράφει ο Αμερικανός καρδιολόγος Δρ McCullough σχολιάζοντας επίσης τα νέα δεδομένα των National Institutes of Health στις ΗΠΑ σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων.

Είναι περίεργο ότι δύο χρόνια μετά τον μαζικό εμβολιασμό δεν έχει ακόμα δηλωθεί ποιο εμβόλιο είναι τελικά «το καλύτερο στην κατηγορία του» με τις λιγότερες δηλαδή παρενέργειες.

Οι κυβερνήσεις μαζί με τις φαρμακευτικές που επιβάλλουν το εμβόλιο δεν ενδιαφέρονται για το ποιο εμβόλιο θα χορηγηθεί, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το εξάμηνο χρονικό διάστημα αποτελεσματικότητάς του.

Πολλοί πίστευαν αρχικά ότι το προϊόν της Johnson and Johnson (Janssen) θα ήταν ασφαλέστερο αφού ήταν ένα μονοδισικό εμβόλιο αδενοϊικού φορέα (όχι mRNA).

Δυστυχώς πριν από τον COVID-19 ήταν γνωστό ότι ο ίδιος ο φορέας ήταν θρομβογόνος.

Σε συνδυασμό λοιπόν με τον γενετικό κώδικα για την πρωτεΐνη Spike, η οποία είναι γνωστό ότι καταστρέφει τα αιμοφόρα αγγεία και προκαλεί θρόμβους, το εμβόλιο Janssen αναμενόταν να προκαλέσει θρομβοεμβολή σε ασθενείς από την αρχή της κυκλοφορίας του.

Ο Woo et al από το FDA σε μια έκθεση έχει περιγράψει χιλιάδες (N=3790, 11% θανατηφόρες περιτπώσεις) συμβάντα ασθενών που παρουσίασαν θρόμβους αίματος.

Η περιγραφή τους για το τι συμβαίνει στο ανθρώπινο σώμα δεν είναι τίποτα λιγότερο από «πήξη αίματος».

Θρόμβοι που πηγαίνουν από τον αστράγαλο μέχρι τη βουβωνική χώρα, αχρηστέυουν και τους δύο πνεύμονες και σκοτώνουν το θύμα.

Μοιάζει σαν μια περιγραφή ταινίας τρόμου ή επιστημονικής φαντασίας, ωστόσο σε αυτή την έκθεση που δημοσίευσε η κυβέρνησή των ΗΠΑ δεν ζητείται καμία συγγνώμη ούτε ενδιαφέρονται για την ανησυχία που προκαλεί στο κοινό.

Η έκθεση:

 

 

Υπογράφουν οι επιστήμονες: Woo EJ, Mba-Jonas A, Thomas A, Baer B, Day B, Kim Y, Gomez-Lorenzo M, Nair N., τίτλος: Θρομβοεμβολικά συμβάντα μετά το εμβόλιο Ad.26.COV2.S COVID-19: Αναφορές για το εμβόλιο – Αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών – Σύστημα. Pharmacoepidemiol Drug Saf. 2022 Νοε. 31(11):1174-1181. doi: 10.1002/pds.5523. Epub 2022 5 Σεπτεμβρίου. PMID: 36065046; PMCID: PMC9538147.

Αναρωτιέμαι συνεχίζει ο Δρ McCullough «αν μια παρόμοια ανάλυση για τα εμβόλια mRNA θα βρει τον ίδιο βαθμό επιβάρυνσης θρόμβων. Σύμφωνα με την κλινική μου εμπειρία, τα εμβόλια mRNA και αδενοϊών είναι εξίσου επικίνδυνα.

Όπως στην αναφορά του Woo, οι ανεπιθύμητες παρενέργειες με το εμβόλιο Janssen εμφανίζονται σε μικρότερο χρονικό διάστημα ( περίπου μέσα σε 12 ημέρες) μετά το εμβόλιο, ενώ το μακράς διαρκείας mRNA μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφικά αποτελέσματα ακόμα και μήνες αργότερα.

 

πηγη

Back to top button