breaking newsΔιεθνή

ΗΠΑ: Δύο αστυνομικοί και ένας πυροσβέστης νεκροί σε επεισόδιο με πυροβολισμούς σε σπίτι στη Μινεσότα

 

Ο ύποπτος για τους πυροβολισμούς σκοτώθηκε επίσης, σύμφωνα με την Αστυνομία

Δύο αστυνομικοί και ένας άνδρας της Πυροσβεστικής πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν νωρίς το πρωί της Κυριακής και ένας τρίτος αστυνομικός τραυματίστηκε σε σπίτι στα προάστια της Μινεάπολης, ενώ ανταποκρίνονταν σε κλήση που αφορούσε ένοπλο άνδρα που είχε οχυρωθεί στο σπίτι με την οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένων επτά παιδιών. Ο ύποπτος για τους πυροβολισμούς σκοτώθηκε επίσης, δήλωσαν οι αξιωματούχοι.

Οι πυροβολισμοί έλαβαν χώρα σε μια γειτονιά στο Μπέρνσβιλ της Μινεσότα, η οποία ήταν περικυκλωμένη από περιπολικά που κράτησαν τον Τύπο και το κοινό μακριά από το σημείο όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί. Οι αξιωματούχοι της πόλης ανέφεραν σε δελτίο τύπου ότι ξεκίνησε ως αναφορά για οικογενειακή υπόθεση.

Η Ένωση Αστυνομικών και Ειρηνευτικών Αξιωματικών της Μινεσότα ανέφερε ότι οι διαπραγματεύσεις με τον ύποπτο συνεχίστηκαν για τέσσερις ώρες πριν εισέλθει στο σπίτι ομάδα SWAT. Επτά παιδιά βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, αλλά η οικογένεια μπόρεσε να φύγει από το σπίτι με ασφάλεια. Λεπτομέρειες σχετικά με το πώς πέθανε ο ύποπτος δεν ανακοινώθηκαν αμέσως.

Οι αξιωματούχοι της πόλης αναγνώρισαν τους σκοτωμένους αστυνομικούς ως Πολ Έλμστραντ και Μάθιου Ρουτζ, και οι δύο 27 ετών. Ο Άνταμ Φίνσεθ, 40 ετών, πυροσβέστης, σκοτώθηκε επίσης. Ένας άλλος αστυνομικός, ο αρχιφύλακας Άνταμ Μέντλικοτ, τραυματίστηκε και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο με τραύματα που πιστεύεται ότι δεν απειλούν τη ζωή του.

Οι πυροβολισμοί συνέβησαν σε μια γειτονιά με δέντρα και διώροφα σπίτια. Ένα θωρακισμένο όχημα της αστυνομίας που ήταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση είχε ζημιές από σφαίρες στο παρμπρίζ του, αλλά δεν επιβεβαιώθηκε αν αυτό ήταν αποτέλεσμα του περιστατικού.

PrimeNews.

Back to top button