Ελλάδα

Δp. Αvδpέα Νoακ: Λεπiδες γραφεviου βρέθnκαν στα εμβoλια ! ! ! Πέθαvε μυστnριωδώς λiγες ώpες μετά….

Συμπτωση και αυτο;

Ολα συμπτωσεις;

Δισεκατομμύρια μικροσκοπικές λεπίδες γραφενίου διαλύουν τα αγγεία στο σώμα του €μβολιασμένου. Κάτι το οποίο δεν μπορεί να ανιχνευτεί με καμία μικροβιολογική εξέταση. Την αποκάλυψη έκανε ο Δρ. Ανδρέας Νόακ ένας από τους ειδικότερους επί των δομών άνθρακα παγκοσμίως. Δυστυχώς δεν είναι πια ανάμεσά μας.

Η ιστορία κάνει αυτή τη στιγμή το γύρο του διαδικτύου. Τόσο για το βίντεο με τα σωματίδια γραφενίου στα €μβόλια, όσο και για τον αινιγματικό του θάνατο λίγες ώρες μετά τη δημιουργία του.

Μια απίστευτη ιστορία. Κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής ροής μπούκαρε πάνοπλη η αστυνομία στο σπίτι του! Γιατί τόσο δραστική και αστραπιαία αντίδραση των αρχών; Γιατί αυτός ο άνθρωπος αποτελεί τόσο σημαντικό κίνδυνο για το σύστημα;



This is happened to doctor Andreas Noack in Germany. After the unconstitutional approval of the infection law, police broke into his house while he was having a live transmission on YouTube. Those who cried against “fascism” have created the most criminal dictatorship in history. pic.twitter.com/fLgl5JTF0i

μεταφράζω:

Αυτό συνέβη στον γιατρό Andreas Noack στη Γερμανία. Μετά την αντισυνταγματική έγκριση του νόμου για τις λοιμώξεις, η αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι του, ενώ είχε ζωντανή μετάδοση στο YouTube. Αυτοί που φώναζαν κατά του «φασισμού» δημιούργησαν την πιο εγκληματική δικτατορία στην ιστορία. pic.twitter.com/fLgl5JTF0i

Δρ. Ανδρέας Νόακ ήταν χημικός και ειδικευόταν σε υλικά βασισμένα στον άνθρακα. Το γραφένιο είναι δομή άνθρακα που για πρώτη φορά δημιουργήθηκε σε εργαστήριο το 2004. Στο βίντεο δείχνει να γνωρίζει καλά το θέμα το οποίο αποκαλύπτει και ζητά να διερευνηθεί η υπόθεση. Αναρωτάται τι δουλειά έχει το γραφένιο σε ένα εμβόλιο. Η μόνη εξήγηση την οποία δίνει είναι ότι το κάνεις μόνο όταν θέλεις να αφαιρέσεις τη ζωή από κάποιον. Μιλά για δολοφόνους.

Δεν είμαι προφανώς σε θέση να επαληθεύσω αν οι ισχυρισμοί του αποτελούν πραγματικότητα. Αν όντως δηλαδή υπάρχουν αυτές οι μικροσκοπικές λεπίδες στα €μβόλια. Κάποιος χημικός όμως πιθανώς μπορεί να επαληθεύσει ή να διαψεύσει τους ισχυρισμούς του.

Η ιστορία είναι εξόχως ενδιαφέρουσα και ταυτοχρόνως τρομακτική. Κάνει το βίντεο, μπουκάρει η αστυνομία σε μια ζωντανή ροή και λίγο μετά τη δημιουργία του βίντεο για το γραφένιο βρίσκεται νεκρός.




πηγη 

Back to top button