Ελλάδα

Hγγιkεv το τελoς του Oυκραvιkoυ Στρατoυ ! ! ! Ekkενωvoυν περιoxες οι Pωσoφωvoι…

Το εκαναν το λαθος, νομιζοντας οτι θα τους στηριξει ΝΑΤΟ και ΗΠΑ…

Αυτο ομως, ας το ξεχασουν…

Το γιατι θα το δειτε ΕΔΩ…

Αναγκασαν loipon, τους ρωσοφωνους πληθυσμους να τρεξουν προς την Ρωσια…

Αυτο φυσικα, δεν θα το αφησει αναπαντητο ο Βλαδιμηρος…

Εχει τωρα την δικαιολογια…

Και…

Ο επικεφαλής του LPR τόνισε ότι «η Ρωσική Ομοσπονδία είναι έτοιμη να προσφέρει οργανωμένη υποδοχή και διαμονή στο έδαφός της για τους κατοίκους της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουχάνσκ».

Denis Pushilin, επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ:

«Αγαπητοί κάτοικοι της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ! Συμπατριώτες! Τους τελευταίους μήνες, παρατηρούμε καθημερινή αύξηση του αριθμού του στρατιωτικού προσωπικού και των φονικών όπλων από την Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης Smerch και Hurricane, εκτοξευτών πυραύλων NLAW, καθώς και Javelins και Stingers σε ολόκληρη τη γραμμή επαφής.

Σήμερα τα όπλα τους στοχεύουν πολίτες, εμάς και τα παιδιά μας. Οι ένοπλες δυνάμεις του εχθρού βρίσκονται σε σχηματισμούς μάχης και είναι έτοιμες για τη βίαιη κατάληψη του Ντονμπάς. Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky θα δώσει σύντομα εντολή στον στρατό να προχωρήσει σε επίθεση, να εφαρμόσει ένα σχέδιο εισβολής στο έδαφος των Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ και του Λουχάνσκ.

Κάνω έκκληση σε όλους τους κατοίκους της πολιτείας μας. Οι ένοπλες δυνάμεις της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, έχοντας εμπειρία στη διεξαγωγή στρατιωτικών επιχειρήσεων, βρίσκονται σε συνεχή ετοιμότητα μάχης, πλήρως ικανές να προστατεύσουν τον άμαχο πληθυσμό και τις υποδομές.

Ωστόσο, όταν ο εχθρός βομβαρδίζει τους οικισμούς της Δημοκρατίας, μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο η ζωή και η υγεία των πολιτών μας. Ως εκ τούτου, από σήμερα, 18 Φεβρουαρίου, οργανώθηκε μια μαζική συγκεντρωτική αναχώρηση του πληθυσμού προς τη Ρωσική Ομοσπονδία.

Πρώτα απ ‘όλα, γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένοι πρέπει να φύγουν Σας παρακαλούμε να μας ακούσετε και να πάρετε τη σωστή απόφαση. Σε συμφωνία με την ηγεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας, οι χώροι υποδοχής και φιλοξενίας των πολιτών μας είναι έτοιμοι στην περιοχή του Ροστόφ. Στους εκτοπισμένους θα παρασχεθούν όλα τα απαραίτητα. Έχουν δημιουργηθεί όλες οι προϋποθέσεις για γρήγορη μετάβαση στα σημεία ελέγχου.

Αγαπητοί συμπατριώτες, σας ζητώ να παραμείνετε ψύχραιμοι και ήρεμοι. Μαζί θα σταθούμε και θα νικήσουμε!».


πηγη 

Back to top button