Διεθνή

Καμπάνια έμπρακτης αλληλεγγύης στους υγειονομικούς σε αναστολή


Από 1 Σεπτέμβρη,
χιλιάδες υγειονομικοί υπάλληλοι βρίσκονται σε αναστολή εργασίας, χωρίς ούτε ένα ευρώ μισθό, επειδή πήραν τη γενναία απόφαση να αντισταθούν στο μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού, που επέβαλε κυβέρνηση Μητσοτάκη. 

Έξι μήνες τώρα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη κρατά χιλιάδες γιατρούς, νοσηλευτές και άλλες ειδικότητες, σε καθεστώς ομηρίας. Ούτε εργάζονται, ούτε άνεργοι θεωρούνται, ούτε τους επιτρέπεται να κάνουν οποιαδήποτε άλλη εργασία για να επιβιώσουν!

Τα Μαντάτα Από Έξω στηρίζουν τον αγώνα των υγειονομικών, γιατί είναι ένας αγώνας για όλους τους εργαζόμενους, για όλη την κοινωνία!

Δείξτε έμπρακτα την αλληλεγγύη σας, στο https://www.buymeacoffee.com/mandata.apoekso

 Όπως είχαμε ήδη ανακοινώσει στις 21/2, το σύνολο των χρημάτων που θα κατατίθενται στο buymeacoffee.com/mandata.apoekso θα διατίθεται για τη στήριξη των εργαζομένων σε αναστολή του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, του Κέντρου Υγείας Τούμπας, και του ΟΚΑΝΑ Θεσσαλονίκης. 

Ο πρώτος στόχος που είχαμε βάλει, μέχρι τις 28/2, επιτεύχθηκε σε σημαντικό ποσοστό 74% και τα χρήματα δόθηκαν σε μονογονεϊκή οικογένεια υγειονομικού σε αναστολή, στη Θεσσαλονίκη.

Ευχαριστούμε πολύ όσους συνέβαλαν και συνεχίζουμε, με στόχο τα 500€ μέχρι τις 15/3.

Ελπίζοντας ότι εσείς που παρακολουθείτε τα άρθρα και τα βίντεο που ανεβάζουμε συντάσσεστε στον αγώνα μας για Ελευθερία και Δημοκρατία, βασιζόμαστε στην ανταπόκρισή σας. 

Μέχρι το τέλος, μέχρι τη νίκη αυτού του δίκαιου αγώνα! ✊

 

Μαντάτα Από Έξω 

Back to top button