breaking newsΔιεθνή

Πουσίλιν: ”Η Ουκρανία μάζεψε σημαντικές δυνάμεις στο βορά της Λ Δ Ντόνετσκ ετοιμάζουν αντεπίθεση..” Ζητά από Πούτιν μετά το δημοψήφισμα να προσαρτήσει άμεσα την Λ Δ Ντόνετσκ στη Ρωσία! ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!

Το καθεστώς του Κιέβου συνάθροισε αρκετές, σημαντικές δυνάμεις στο βορά της Λ Δημοκρατίας του Ντόνετσκ-RPD, δεν αποκλείεται μια αντεπίθεση δήλωσε ο Denis Pushilin ηγέτης της αυτοανακηρυχθείσας αυτής Λ Δημοκρατίας που έχει προγραμματίσει μαζί με άλλες 3 περιοχές δημοψήφισμα προσάρτησης στη Ρωσία αρχής γενομένης από 23 Σεπτεμβρίου.

To Kίεβο θα αιματοκυλίσει το δημοψήφισμα προσάρτησης όπως έκανε και με το δημοψήφισμα ανεξαρτησίας το 2014. Μόνο που τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά η απάντηση της Ρωσίας θα είναι οριστική…

Πούτιν: ”Θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να δημιουργήσουμε ασφαλείς συνθήκες για τα δημοψηφίσματα στις περιοχές DPR, LPR, Zaporozhye και Kherson, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να εκφράσουν τη βούλησή τους. Και θα υποστηρίξουμε την επιλογή του μέλλοντος από την πλειοψηφία των ανθρώπων σε αυτές τις περιοχές.”

Ο αρχηγός της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, Ντένις Πουσίλιν, απευθύνθηκε στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ζητώντας να επισπευσθεί η διαδικασία ενοποίησης με τη Ρωσία μετά το τέλος του λαϊκού δημοψηφίσματος στη δημοκρατία.
«Σας ζητώ να εξετάσετε το ζήτημα να γίνει η Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ μέρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας το συντομότερο δυνατό σε περίπτωση που η απόφαση για το δημοψήφισμα είναι θετική, κάτι που δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα συμβεί», είπε ο πολιτικός.

Πρόσθεσε επίσης ότι “ο πολύπαθος λαός του Ντονμπάς αξίζει να είναι μέρος της μεγάλης χώρας, την οποία πάντα θεωρούσαν πατρίδα τους. Αυτό το γεγονός θα είναι η αποκατάσταση της ιστορικής δικαιοσύνης που λαχταρούν εκατομμύρια Ρώσοι”.
Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι το δημοψήφισμα για την ένωση της περιοχής με τη Ρωσία θα διεξαχθεί μεταξύ 23 και 27 Σεπτεμβρίου.

Το Ντονμπάς έρχεται σπίτι! Νομίζω ότι το νομοσχέδιο είναι πολύ επίκαιρο τώρα. Ζητώ από τους βουλευτές να το υποστηρίξουν. Οι ημερομηνίες του δημοψηφίσματος θα είναι μεταξύ 23 και 27 Σεπτεμβρίου”, δήλωσε ο Πουσίλιν κατά τη διάρκεια έκτακτης συνόδου του Λαϊκού Συμβουλίου.

Στην ομιλία του στο κανάλι Telegram που απευθύνθηκε στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και τον ρωσικό λαό, ο Πουσίλιν τόνισε ότι η ένταξη στη Ρωσία είναι «η κύρια φιλοδοξία του λαού του Ντονμπάς». Στο πλαίσιο αυτό, κάλεσε τον Ρώσο πρόεδρο να λάβει απόφαση για την ενσωμάτωση του DPR στη Ρωσία «το συντομότερο δυνατό», σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος στο δημοψήφισμα στο έδαφος της δημοκρατίας.

dimpenews.com

Back to top button