breaking newsΚύπρος

Συνεχείς δραματικές δηλώσεις από την τ. Ευρωβουλευτή Ελένη Θεοχάρους: ”έχω πολύ ανησυχητικές πληροφορίες. Οι Τούρκοι φέρνουν εμείς πουλούμεν ( ή χαρίζωμεν)” Περιγράφει νέα εθνική τραγωδία νέα Σμύρνη…

Μόρφου, Ακρωτήριο Κορμακίτης, κόλπος Μόρφου, Συριανοχώρι από τον Όλυμπο. ( ανάρτηση της Θεοχάρους)

 

Συνέχισε τις δραματικές ανακοινώσεις η κ Θεοχάρους.. σε νέες αναρτήσεις της η Ελένη Θεοχάρους αναφέρει ”Δεν ζω πια σε ψευδαισθήσεις που καλλιεργούν οι έμποροι της Πατρίδας μου. Καλό να μην χει και ο λαός για να λάβει τα μέτρα του.΄”

Χθες συγκλόνισε με την ευθύτητα και το μπεσαλίκι της καθώς δήλωνε : ”είναι ζήτημα 24 ωρών να καταληφθεί η Κύπρος. Η Αθήνα για να διασώσει την τιμή των Ελλήνων θα πραγματοποιήσει κάποια αποστολή «ΝΙΚΗ» αλλά το νησί θα χαθεί!” Και που θα καταφύγει ο λαός στο Secret Forest του Ισραηλινού επιχειρηματία στα spa του στην Πάφο με προγράμματα Torah, γιόγκα, διαλογισμού κ.α;;

έχω κάποιες πολύ ανησυχητικές πληροφορίες. οι τουρτζοι φέρνουν εμείς πουλούμεν ( ή χαρίζωμεν)

ξέρεις τα ίδια σκεφτόμασταν και πριν το 1974. -Μα είναι δυνατόν να καταλάβουν τον Πενταδάκτυλο; κι όμως

”εννα έχουν πλοια χαζίρικα να μας πάρουν Ελλάδα. Την Λεμεσόν εθθα την πειράξουν αλλά θα κουντούν τον κόσμο προς το λιμάνι. Πού θα πάμε γιε μου; Ελλάδα, Καναδά , Αστράλια Νέα Ζηλανδία. Εσείς, γιατί εγιώ εν φεύκω.

Για την Κυπριακή ελίτ λέει πως θα την κάνει διακριτικά νωρίτερα θα το έχει μάθει το μαντάτο από τους Εγγλέζους..

τζαι οι συμπατριώτες μας που λαλείς, εννά φύουν που πριν, εννά το ξέρουν που τους εγγλέζους”..

Στο ερώτημα που της θέτουν ”καλά δεν θ’ αντιδράσει κανείς; η Θεοχάρους απαντά: όσο αντέδρασαν σε Γάζα, Καραμπάχ..

‘Εζησα την πρόσφατη τραγωδία του Αρτσάχ. Χάθηκε μια ολόκληρη χώρα από τουρκικά drones και πυραύλους παρ´ όλο που οι στρατιώτες της πολέμησαν γενναία και έπεσαν πολεμώντας με λιανοντούφεκα! Η Αρμενία δεν σήκωσε ούτε ένα αεροπλάνο.Δεν είμαστε πια στο 1991. Η λεβεντιά δεν μετράει!”

Γράφοντας χθες «είναι ζήτημα 24 ωρών να καταληφθεί η Κύπρος» δεν ήθελα να ενσπείρω την ηττοπάθεια μα να σας προσγειώσω στην πραγματικότητα.

Η Ελένη Θεοχάρους γίνεται η φωνή της Κύπρου

dimpenews.com

Back to top button