Διεθνή

Δύο 18χρονες αδερφές από Ουκρανία δημοπρατούν την παρθενία τους για να σταματήσουν τον πόλεμο!…Το καθεστώς διαφθοράς Ζελένσκι!! ΒΙΝΤΕΟ

Στην Ουκρανία του Αβάπτιστου που βρίσκεται σε καθεστώς πολέμου κάποιοι κάποιες βρίσκουν κάθε πρόσφορο ανήθικο τρόπο για να βγάλουν χρήματα…

Δύο 18χρονες αδερφές από την Ουκρανία αποφάσισαν να δημοπρατήσουν την παρθενία τους για να σταματήσουν τον πόλεμο. Και επίσης να βρουν χορηγό που θα τους παρέχει 20.000 ευρώ το μήνα. Ανθρωποθυσίες….. εκπορνευμένες ”Ιφιγένειες” του Κιέβου στο βωμό της εξαγοράς της διαφθοράς των χρημάτων.

Έχουμε φτάσει στα επίπεδα εκφυλισμού της δεκαετίας του 1920, όπου τα απομνημονεύματα των ταξιδιωτών δείχνουν ότι το Βερολίνο του 1920 ήταν το πιο διεστραμμένο μέρος στη Γη, «εκατοντάδες άνδρες ντυμένοι γυναίκες και εκατοντάδες γυναίκες ντυμένες σαν άντρες, που συμμετέχουν σε χορούς, μαστροποί που προσφέρουν νεαρά αγόρια, λιμπιντόπληκτες γυναίκες, ακόμα και ζώα, σε όργια όλα κάτω από το καλοπροαίρετο βλέμμα της αστυνομίας….
Ο Πρόεδρος Πούτιν είχε δίκιο στην άποψή του ότι ο φιλελευθερισμός έχει πεθάνει εδώ και καιρό, και αυτό που έχει απομείνει από τη Δύση δεν είναι παρά ένα κέλυφος της παλιάς της δόξας..
Ο όρος προοδευτισμός και συντηρητισμός στη Δύση επίσης μεταλλάχθηκαν . Οι προοδευτικοί πλέον είναι απλώς … οι προχωρημένοι και οι συντηρητικοί μετατράπηκαν από φιλελεύθεροι… σε απελευθερωμένους..ή υπεραπελευθερωμένους.

dimpenews.com

Back to top button