Διεθνή

Christian Vélot Δρ. Βιολογίας, Μοριακός Γενετιστής στο Πανεπιστήμιο Paris-Sud: ”το όλοι εμβολιασμένοι, όλοι προστατευμένοι είναι κρατικό ψέμα. ΒΙΝΤΕΟ

Το να εμβολιάζουμε κάθε 3 μήνες τον κόσμο δεν θυμίζει εμβόλιο αλλά φάρμακο. Η πρωτεΐνη Spike υπεύθυνη θρομβώσεων.”

Ο μαζικός εμβολιασμός κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας προκάλεσε μεταλλάξεις. Ο εμβολιασμός ακόμη κι ανθρώπων με αγγειακά και εγκεφαλικά είναι μια τεράστια μαλακία! Ψευδεπίγραφο!

Ο Christian Vélot Διδάκτωρ Βιολογίας, Μοριακός Γενετιστής στο Πανεπιστήμιο Paris-Sud και Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου Criigen, Επιτροπής Ανεξάρτητης Έρευνας & Πληροφοριών για τη Γενετική Μηχανική, λέκτορας μοριακής γενετικής στο Πανεπιστήμιο Paris-Sud 11 καταγγέλει στις 29/10/2022 στη Namur: “Όλοι οι εμβολιασμένοι, όλοι προστατευμένοι είναι κρατικό ψέμα” ο μαζικός εμβολιασμός κατά τη διάρκεια μιας επιδημίας είναι απλώς μια τεράστια μαλακία ειδικά όσον αφορά ανθρώπους με αγγειακά και εγκεφαλικά που τους έλεγαν πηγαίνετε να εμβολιαστείτε!

ΜΙλάει για ψευδεπίγραφο εμβόλιο: Το να εμβολιάζουμε κάθε 3 μήνες τον κόσμο δεν θυμίζει εμβόλιο αλλά περισσότερο ένα φάρμακο. Εξήγησε πως η πρωτεΐνη Spike υπεύθυνη θρομβώσεων. Έδωσε τέλος Οκτώβρη διάλεξη στη Namur Βελγίου.

”ο μαζικός εμβολιασμός σε περίοδο πανδημίας κι ακόμη περισσότερο μ΄ένα εμβόλιο που δεν εμποδίζει τη νόσηση που δεν εμποδίζει τη μόλυνση-λοίμωξη που δεν εμποδίζει τη μετάδοση του ιού γιατί μας είπαν ”όλοι εμβολιασμένοι όλοι προστατευμένοι” το ακούσαμε αυτό το σλόγκαν αυτό είναι ένα κρατικό ψέμα.” Όλοι εμβολιασμένοι όλοι προστατευμένοι” και είμαστε στο 8ο κύμα αν ίσχυε το” όλοι εμβολιασμένοι όλοι προστατευμένοι” που διατείνονταν δεν θα ήμασταν στο 8ο κύμα. Θα είχε σταματήσει εδώ και καιρό. όχι προφανώς. Οι ανεμβολίαστοι δεν είχαν το δικαίωμα να πάνε στο ρεστοράν στο σινεμά να πάρουν το τρένο αλλά οι άλλοι ναι μπορούσαν πολύ καλά να μολύνουν.

Το εμβόλιο το μάθαμε εδώ και λίγο καιρό επίσημα από την κ..Small. μια από τις διευθύντριες της Pfizer σε ακρόαση της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που ομολόγησε ότι το εμβόλιο δεν αξιολογήθηκε πριν τη διακίνηση του στην αγορά για την ικανότητα του να εμποδίζει τη μετάδοση του ιού. Επομένως το ” Όλοι εμβολιασμένοι όλοι προστατευμένοι” είναι ένα κρατικό ψέμα. Αυτό είναι φανερό και λοιπόν γιατί μαζικός εμβολιασμός σε περίοδο πανδημίας; Αυτό το εξήγησα ...Γιατί μαζικός εμβολιασμός σε περίοδο πανδημίας μ΄ένα εμβόλιο που δεν εμποδίζει την κυκλοφορία του ιού;

O στόχος ενός ιού είναι να διαφύγει του ανοσοποιητικού συστήματος. Oπότε για να αλλάξει τη φιγούρα υπάρχουν δυο λύσεις. Η μετάλλαξη που σημαίνει ν΄αλλάξει τα γράμματα στον γενετικό κώδικα.. Τη στιγμή που το ιικό ένζυμο αντιγράφει το γενετικό κώδικα από καιρό εις καιρόν κάνει λάθη. Κι αυτό επιτρέπει στον ιό να αλλάξει φιγούρα. Ο ιός της γρίπης αλλάζει όλα τα χρόνια. Η β πιθανότητα αλλαγής gueule ενός ιού είναι ο ανασυνδυασμός. Αλλαγή τμημάτων γενετικού υλικού. Αν έχετε ένα αληθινό αποτελεσματικό εμβόλιο μπλοκάρει την μετάδοση του ιού.

Δεν υπάρχει πρόβλημα τότε να εμβολιάσεις όλον τον κόσμο. Αλλά εδώ έχουμε πανδημία που σημαίνει ιός που κυκλοφορεί και ένα εμβόλιο που δεν παρεμποδίζει την διακίνηση του. Αντίθετα το εμβόλιο του θέτει παγίδες δηλ. κατασκευάζει αντισώματα για να μπλοκάρει τον ιό. Ο ιός χοπ! χοπ! θα διαφύγει.Πως; αλλάζοντας gueule (φιγούρα). επομένως όσο περισσότερο του βάζουμε παγίδες τόσο περισσότερο διαφεύγει. Επιπλέον δημιουργούμε συνθήκες εξέλιξης και επιλογής νέων παραλλαγών με αυτό το ανεπαρκές εμβόλιο. Κι αν αυτές είναι λιγότερο κακές τόσο το καλύτερο αν είναι χειρότερο είναι πολύ αργά και θα υπάρξει αποδεκατισμός. Το να εμβολιάζουμε κάθε τρεις μήνες τον κόσμο δεν θυμίζει εμβόλιο αλλά περισσότερο ένα φάρμακο.

Θα σα μιλήσω για τους μηχανισμούς ανάπτυξης κάποιων παρενεργειών ως βιολόγος όπως θρόμβωση κυκλοφορικό, περικαρδίτιδα, καρδιακά προβλήματα, τον κύκλο τη γυναίκας κλπ. Αυτό δύναται να εξηγήσει ορμονικές διαταραχές. Διαταραχές ανοσοποιητικού που προκαλούν ορμονικές διαταραχές αλλά αυτό μπορεί να σχετίζεται και με το κυκλοφορικό.

όταν σχηματίζονται θρόμβοι όταν έχουμε την ανάγκη για σχηματισμό τους όταν έχουμε μια πληγή πρέπει να τη θεραπεύσουμε σχηματίζοντας θρόμβους. Τι είναι αυτό που σχηματίζει τους θρόμβους; Είναι αιματολογικά κύτταρα εξειδικευμένα που τ΄αποκαλούμε αιμοπετάλια.

Tα αιμοπετάλια όταν είναι δραστήρια παράγουν μια πρωτεΐνη ονόματι FP4 για αιμοπεταλιακούς παράγοντες. Αυτή η πρωτεΐνη παράγει το σινιάλο που θα επιτρέψει το σχηματισμό θρόμβων-πήξη. Συγγνώμη ήθελα να βάλω θεραπεία της πληγής. Το πρόβλημα αποδεικνύεται;ι από μελέτες επιστημονικές του 2021. Η πρωτεΐνη Spike έχeι μια τρελή αγάπη για την πρωτείνη FP4. H πρωτείνη Spike εξουδετερώνεται από τα αντισώματα που την αναγνωρίζουν ως ξένη αλλά όπως αυτή είναι φιξαρισμένη στην πρωτεΐνη FP4 την εξουδετερώνoυν κι αυτήν δηλ. την FP4.

Αλλά τότε εξουδετερώνονται και τα αιμοπετάλια.Και αναγνωρίζοντας την έλλειψη τους η FP4 παράγει όλο και περισσότερα αιμοπετάλια και αυτή η υπερδραστηριότητα των αιμοπεταλίων προκαλεί τη θρόμβωση. κι αυτό το σύστημα ενισχύεται από το γεγονός ότι πολλά άτομα εμβολιασμένα αναπτύσσουν αρκετά αντισώματα αυτοάνοσα που θα επιτεθούν στην πρωτεΐνη FP4

Έλεγαν πηγαίνετε να εμβολιαστείτε ακόμη και σε άτομα με αγγειακά προβλήματα σε άτομα που έκαναν εγκεφαλικά. Δεν είναι αντένδειξη πηγαίνετε πηγαίνετε να εμβολιαστείτε αυτό είναι μια τεράστια μαλακία. Γιατί το εμβόλιο βγήκε αρχές 20121 η μελέτη δημοσιεύτηκε μέσα στο 2021 αν περίμεναν λίγους μήνες θα είχαμε πάρει τις αναλύσεις ενώ πήραμε μια πρωτεΐνη στο σώμα μας χωρίς να γνωρίζουμε αυτό που κάνει… σήμερα το τι κάνει αποδείχθηκε.

dimpenews.com

Back to top button