breaking newsΔιεθνή

Μεσαίωνας: Ο Ιλαρίωνας νο2 του Ρώσικου Πατριαρχείου ασκεί πνευματική τρομοκρατία στους πιστούς:” Όσοι αρνούνται να εμβολιαστούν αμαρτάνουν και θα το μετανιώσουν οικτρά.”

Λάτρης του υποχρεωτικού εμβολιασμού…Iλαρίωνα…”«Ιλαρόν γαρ δότην αγαπά ο Θεός» δηλ. ο καταναγκασμός το υποχρεωτικό ο πειθαναγκασμός είναι ξένο σώμα στην Ορθοδοξία!!

 

Μετά τη Πολιτεία και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό που επέβαλε σε μια σειρά περιοχές με πρώτες Μόσχα και Αγ Πετρούπολη ήταν η σειρά του ρώσικου πατριαρχείου να ρίξει τις μάσκες στο θέμα του εμβολιασμού. Αφού φρικτά παραμόρφωσαν με την μασκαράτα τη θεία λειτουργία βλ. Ανάσταση 2021 στο Ναό του Σωτήρα στη Μόσχα γιατί το 2020 δεν έκαναν γελοιοποίησαν τη θεία λατρεία και ποδοπάτησαν την πίστη τώρα άρχισαν τ΄αναθέματα στους ανεμβολίαστους…και τους αφορισμούς… δια στόματος Ιλαρίωνα..ο οποίος καλό είναι να θυμάται ως Ιλαρίωνας το  «Ιλαρόν γαρ δότην αγαπά ο Θεός» δηλ. ο καταναγκασμός το υποχρεωτικό ο πειθαναγκασμός είναι ξένο σώμα στην Ορθόδοξη παράδοση ποιμαντική και πνευματικότητα. ”Όστις θέλει”..Μόνο οι Καίσαρες διατάζουν.

Ο Ιλαρίωνας έκανε κι ένα βήμα παραπάνω ως μουτζαχεντίν κανονικός ασκεί πνευματική τρομοκρατία στους πιστούς. Ότι όποιοι δεν εμβολιάζονται είναι εγκληματίες και θα το μετανιώσουν οικτρά. Έγινε και Κριτής στη θέση του Κριτή….μεγαλοπιάστηκε ο αριβίστας κληρικός….μάλλον περισσότερο διορισμένος κι εγκάθετος και λιγότερο κληρ-ικός.” Όσοι αρνούνται να εμβολιαστούν κατά του Covid-19 διαπράττουν αμαρτία που θα πρέπει να μετανοήσουν για το υπόλοιπο της ζωής τους.” Σοβαρά τι λες σοφολογιώτατε;; Aυτοί που προσκυνούν στο επικαιροποιημένο εκβιασμό του θηρίου τι διαπράττουν αγαθοεργία;; Γιατί η φωνή του ρωσικού πατριαρχείου ξεχνάει ότι στη Ρωσία όπως και αλλού ο εμβολιασμός καθίσταται πλέον υποχρεωτικός εκβιαστικός καταναγκαστικό Γκούλαγκ με ζωτικές κυρώσεις επαγγελματικές. Θα μας στείλεις μήπως στη θρησκευτική Σιβηρία Τσάρε του ρώσικου Πατριαρχείου:;; Όταν ο γιαπισμός επιβάλλεται στην εκκλησία αυτά είναι τα ελεεινά αποτελέσματα.

Όσοι επιλέγουν να μην εμβολιαστούν μπορεί ν΄απορρίπτουν τον ανήθικο απάνθρωπο κι αντιδραστικό επικαιροποιημένο Αποκαλυπτικό εκβιασμό καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ εμβόλιο της Pfizer ή της AstraZeneca Sputnik κλπ;;; Γιατί όταν χάνεις τη δουλειά στερείσαι κι αγοραστικής δύναμης και συναλλαγής επομένως…Δεν Αποδέχονται τον επικαιροποιημένο εκβιασμό που αποδίδεται στο θηρίο.Μπορεί…

Ο εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Ρωσίας είπε ότι η απόρριψη του εμβολιασμού είναι πράξη εγωιστική. Κι αν είναι πράξη σωστική καθώς η απόρριψη εμβολιασμού περιλαμβάνει και την απόρριψη του επικαιροποιημένου διλλήματος εκβιασμού του θηρίου με τον οποίον σχετίζεται άμεσα και συνδέθηκε αδιάρρηκτα ο εμβολιασμός;

Eγωισμός θα πει ό,τι λέει η έννοια. Κάνω το ίδιον θέλημα. Ο χριστιανός όμως λειτουργεί μ΄εκκοπή του ιδίου θελήματος. Η απόφαση μη εμβολιασμού είναι απόρριψη του Αποκαλυπτικού διλλήματος δηλ. ευθυγράμμιση στο θείο θέλημα και όχι εμμονή στο ”εμόν” Η πράξη ”αγάπης” που δεν πηγάζει από το θείο θέλημα είναι νεκρή είναι ομοίωμα αγάπης αφού ο θεός αγάπη εστί…

ποιό είναι το μέτρο της ταπείνωσης ”μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι”.. Δεν εκθειάζει τους παντογνώστες ψευδορθολογιστές σαν τον Φωστήρα της Ρώσικης Συμφοράς που από Αγία Ρωσία τη μεταβάλουν σε βέβηλη Ρωσία αλλά τους αδαείς σε σχέση με την άρρητη σοφία του. Πραγματικά ξέρεις ποιο είναι το θέλημα του Θεού και σ΄αυτή τη περίπτωση Παντογνώστη Ιλαρίωνα; Είσαι ο βικάριος του;; Ο άνθρωπος είναι πάντα αδαής έναντι της Σοφίας του. Eίναι καλύτερο να κάνεις λάθος παραδεχόμενος την άγνοια σου παρά να το διαπράττεις προφασιζόμενος τη σοφία σου. Το δεύτερο είναι ο εγωισμός το πρώτο είναι η ταπείνωση. …Και να κάνουν λάθος ποιός είσαι εσύ που κρίνεις ξένο δούλο;;;

Η εκκλησία γυρνάει στο Μεσαίωνα μαζί με την ιατρική της καραντίνας...Το σώμα είναι κατοικητήριο της Pfizer ή του Αγ Πνεύματος ποια είναι η αποστολή του δύσθυμε Ιλαρίωνα;O χριστιανός αθεολόγητε εκπρόσωπε κρίνεται από το αν είναι δοχείο της χάριτος κατοικητήριο του πνεύματος ή εργαστήριο της Pfizer όπου καλείται να συνθέσει την τοξική πρωτείνη spike; To σώμα στην χριστιανική ανθρωπολογία πως καταξιώνεται από ποια απ΄όλες αυτές τις εκδοχές;; Ο Σαμαρειτισμός καλός είναι αλλά Καθολικός ακούγεται. Δηλ. το να κάνεις κατ΄επάγγελμα τον Καλό Σαμαρείτη.Τον μισιονάριο της άδολης εθελοντικής αγάπης επιβάλλοντας τον υγειονομικό αποικιοκρατισμό της Παγκοσμιοποίησης και σιγά σιγά τον μετάνθρωπο.. Φευ υποκρισία για τον συνάνθρωπο….

Εγωισμός είναι να κάνεις τον Ιεροεξεταστή του Τολέδο εγωισμός είναι να κοιτάς την πάρτη σου να διασφαλίζεις τη βολή σου τη θεσούλα σου πλήρης μικροαστισμού κι οπορτουνίστικης διάθεσης μην έχοντας κοινωνική αγωνία σφυρηλατώντας με τη στάση σου την επιβολή του απόλυτου ολοκληρωτισμού. Ατομισμός κι επομένως εγωισμός είναι να έχεις σαν κίνητρο αυτού του συγκεκριμένου αμφιλεγόμενου εμβολιασμού διακυβεύοντας με τη στάση σου παράλληλα κοινωνικές ελευθερίες κι αγαθά την ατομικιστική αυτάρκεια σου το μισθό τη θέση τη δουλειά τα μπόνους την εξασφάλιση του πιστοποιητικό φρονιμάτων υγείας αδιαφορώντας για τα κοινά δηλ. για τον άλλον….Άλλωστε και μολύνεσαι και μεταδίδεις ως εμβολιασμένος. Εκκινεί από λάθος δεδομένα..
Μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Russia 24, ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ρωσίας, Μητροπολίτης Ιλαρίωνας, εξήγησε ότι οι ενορίτες του μετανιώνουν τακτικά σε αυτόν επειδή δεν εμβολιάστηκαν. Αισθάνονται ένοχοι επειδή μεταδίδουν τον ιό σε κάποιον άλλο που τελικά πέθανε, ισχυρίστηκε. Το αίσθημα της ενοχής τους το εμπνέει αυτός με τα μισαλλόδοξα κυρήγματά του..Είναι η παραδοχή ότι ασκεί στο ποίμνιο πνευματική τρομοκρατία σαν φανατικός μουλάς…Είναι η ομολογία της αποτυχίας του. Και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν... Το να μεταδώσεις μια ασθένεια είναι ανθρώπινο το να μεταδίδεις το μίσος είναι απάνθρωπο θηριώδες κι αυτό κάνει ο Ιλαρίωνας εκτρέφει το μίσος για τον ”εχθρό του λαού”..Στοχοποιεί…Διχαστικός..

Κροκοδείλιος Ιλαρoτραγωδός Ιλαρίωνας: «Έρχονται και λένε,« Πώς πρέπει να ζήσω με αυτό τώρα; »Και είναι δύσκολο για μένα να πω πώς να ζήσω με αυτό», εξήγησε. «Όλη τη ζωή σου, πρέπει να αντισταθμίσεις την αμαρτία που διέπραξες». Το αφήγημα του είναι δημοσιογραφική προπαγάνδα χειρίστου είδους…..ριάλιτι σούου..μεσημεριναό και πρωινάδικο μαζί..
«Η αμαρτία είναι να σκέφτεται τον εαυτό σου αντί να σκέφτεσαι άλλους ανθρώπους», είπε ο μητροπολίτης. Καρδιογνώστης ο Ιλαρίωνας ίδιος Θεός. Θλιβερέ εκπρόσωπε μιας άγιας πραγματικά Εκκλησίας ξέρεις το κίνητρο και τη διάθεση του κάθε ανεμβολίαστου ή εμβολιασμένου; Αν είναι η αγάπη και των 2 τότε δικαιώνονται.. Αν είναι από κοινωνικό αλτρουισμό ο εμβολιασμός μπορεί να δικαιώνεται πνευματικά αν είναι όμως για τη θέση την κονόμα την αυτάρκεια το προσωπικό βόλεμα ο στείρος προσωπικός ωφελιμισμός που δεν συνυπολογίζει το κοινωνικό πλαίσιο που στήθηκε με την καταβαράθρωση όλων των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τότε αλλάζει.. Αν κάποιος επίσης δεν εμβολιάζεται γιατί πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο που τέθηκε συμβάλει στην διαιώνιση του Ολοκληρωτισμού της κατάργησης Συντάγματος κράτους δικαίου εκτροπής πολιτειακής κι ανθρώπινης υπόστασης που ζήσαμε 2 χρόνια και στη Ρωσία τότε και πάλι η αγάπη του μπορεί να δικαιώνεται αφού προτάσσει το κοινό καλό και σε αυτή την περίπτωση.. «Είμαστε υπεύθυνοι – ο καθένας μας – όχι μόνο για τους εαυτούς μας και όχι μόνο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά και για όλους εκείνους που έρχονται σε επαφή μαζί μας.” Αυτό είναι η κοινωνία αλλά η έγνοια στην κοινωνία έχει πολλές αναγνώσεις……

Τους τελευταίους μήνες, η Εκκλησία ενέτεινε την υποστήριξή της στο κυβερνητικό πρόγραμμα εμβολιασμού. Ο Mητροπολίτης Hilarion μίλησε τακτικά στην τηλεόραση σχετικά με την ανάγκη τήρησης των κανόνων και τη λήψη προφυλάξεων για την αποφυγή μόλυνσης. Τον Ιούνιο, ο κληρικός αποκάλυψε τη «θετική του στάση» απέναντι στην κυβερνητική πρωτοβουλία για την επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού σε όσους εργάζονται στον τομέα των υπηρεσιών.

«Φυσικά, είναι επιθυμητό να τηρηθεί η αρχή της εθελοντικής σχέσης σε σχέση με τους εμβολιασμούς – η αρχή που είχε δηλωθεί από την αρχή», εξήγησε. «Υπάρχει όμως και η αρχή της ευθύνης των ανθρώπων για τη ζωή άλλων ανθρώπων».

Iλαρίωνα…”«Ιλαρόν γαρ δότην αγαπά ο Θεός» δηλ. ο καταναγκασμός το υποχρεωτικό ο πειθαναγκασμός είναι ξένο σώμα στην Ορθοδοξία!! Μετά τις κρατικές κυρώσεις να και τα επιτίμια…Εμβολιακός Ουνιτισμός κοινή στάση Βατικανού Ορθοδοξίας!!

dimpenews.com

Back to top button