Ελλάδα

Κυριοι “Λιγδανηδες” του Καθεστωτος, οι Βουλγαροι σας εβαλαν τα γυαλια ! ! ! Σας ξεφτιλισαν…

Ειστε 100% ανικανοι και επικινδυνοι….

Ασχολειστε μονο με το πως θα κρατησετε την καρεκλα  σας….

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΑΓΩΝ, ειναι το δογμα σας….

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ….ειναι ο μονος τροπος να κανετε ενα καλο στην Ελλαδα ! ! !

Γιατι τα λεω αυτα; 

Διαβαστε πως κανουν οι Βουλγαροι, για την Μακεδονια, που εσεις την πουλησατε…

Ουδέν νεότερον από το μέτωπο των Βρυξελλών όσον αφορά στην ενταξιακή πορεία των Σκοπίων προς την ΕΕ. 

Η σημερινή σύνοδος του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων αναμένεται πως θα επιβεβαιώσει πως η Βουλγαρία δεν έχει αλλάξει θέση και ότι το βέτο της για την έναρξη των σχετικών διαπραγματεύσεων παραμένει σε ισχύ, καθώς απαιτεί από την κυβέρνηση των Σκοπίων να προχωρήσει σε αλλαγές όσον αφορά στη γλώσσα, τα σύμβολα και την ιστορία.

Τη στάση της Σόφιας κατέστησε σαφή η υπουργός Εξωτερικών, Εκατερίνα Ζαχαρίεβα, σε δηλώσεις που έκανε προς το Politico. «Προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο θετικοί γίνεται (…) όμως δεν πιστεύω πως μπορεί οτιδήποτε να αλλάξει εκτός και αν οι φίλοι μας είναι έτοιμοι να εφαρμόσουν τη συμφωνία (πρόκειται για το Σύμφωνο Φιλίας και Καλής Γειτονίας που υπογράφηκε το 2017 ανάμεσα στις δύο χώρες) και να δεσμευτούν σε όσα έχουν υπογράψει», είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια επιχείρησε να διαψεύσει ότι υπάρχει σχέση ανάμεσα στη σκληρή στάση της κυβέρνησής της και τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές της 4ης Απριλίου. Το ίδιο έκανε και απέναντι στον ισχυρισμό ότι οι διαφωνίες που υπάρχουν έχουν να κάνουν με θεμελιώδη, τόσο για τη Βουλγαρία όσο και για τα Σκόπια, ταυτοτικά ζητήματα.

«Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να ηρεμήσουμε τα συναισθήματά μας. Μου αρέσουν οι συναισθηματικοί άνθρωποι των Βαλκανίων, όμως όταν προσπαθούμε να φτάσουμε σε μια συμφωνία και ένα συμβιβασμό, είναι καλύτερα να επικοινωνούμε απευθείας και όχι διαμέσου των μίντια», πρόσθεσε.
πηγη 

Related Articles

Back to top button