Ελλάδα

Ματίνα Νικολάου κατά Κούγια: “Δεν τον μπορώ καθόλου, δε με νοιάζει τι θα πει, δεν θέλω να τον ακούω, δεν θέλω τέτοιους ανθρώπους”ΒΙΝΤΕΟ

 Η Ματίνα Νικολάου, γνωστή ως «Βάνια» στο Καλό Μεσημεράκι, φιλοξενήθηκε σήμερα στο Έλα Χαμογέλα. Η ηθοποιός ρωτήθηκε για όλα όσα συμβαίνουν με τις καταγγελίες στο θεάτρο, την υπόθεση Λιγνάδη και τον χαρακτηρισμό «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι» που υπήρχε στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια για την υπερασπιστική γραμμή του σκηνοθέτη.

«Ούτε εγώ τον έχω καταλάβει τον όρο. Να σου πω κάτι; Δε μπορώ καθόλου τον Κούγια. Δε με νοιάζει τι θα πει, δε θέλω να τον ακούω. Είμαι σίγουρη ότι δεν θέλω να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. Δε με αφορούν. Πρέπει να αλλάξει όλο αυτό. Δε μπορείς να βγαίνεις και να κάνεις τέτοιους χαρακτηρισμούς, δε γίνεται. Πρέπει να κοπεί μαχαίρι. Πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο, δεν έχει να κάνει με τη θέση που έχεις» είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Και πρόσθεσε: «Το θέμα είναι να μην αφήνουμε ανθρώπους που πιστεύουν αυτό να κυριαρχούν σε οποιοδήποτε επίπεδο. Πολύ στενάχωρα όλα αυτά που γίνονται. Πιστεύω ότι θα αλλάξει λίγο, πρέπει να το πάρουμε πάνω μας. Αισθάνομαι υπεύθυνη γι’ αυτό που συμβαίνει. Είμαι στην ηλικία που είμαι, έχω αποκτήσει ένα παιδί. Έχω μεγάλη ευθύνη γι’ αυτό που συμβαίνει. Και ο καθένας από εμάς πρέπει να έχει ευθύνη γι’ αυτό που συμβαίνει».

Δες το σχετικό απόσπασμα με όλα όσα υποστήριξε η Ματίνα Νικολάου:

 

 

 

Πηγή 

Back to top button