Ελλάδα

Πόσο θα αυξηθούν τα κρούσματα επειδή ο πληθυσμός μένει μέσα στο σπίτι, που η κυβέρνηση τους έκλεισε μέσα…Άρα αυτή ευθύνεται ! ! !

Πραγματικα ειναι Καραγκιοζηδες με ολη την σημασια της λεξεως….Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), ανακοίνωσε για σήμερα Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, πως στη χώρα μας εντοπίστηκαν 1.222 νέα κρούσματα κορωνοϊού και 26 θάνατοι που σχετίζονται (προσοχή «σχετίζονται», δεν «προέρχονται») και με αυτά τα νούμερα πάλι η κυβέρνηση έχει «φυλακίσει» τους Έλληνες στα σπίτια τους πάλι!

Καμία σχέση με το κύμα του κορωνοϊού που έχει πλήξει και συνεχίζει να πλήττει τις άλλες χώρες της Ευρώπης, βασικά λόγω κλίματος, γεωμορφολογικών διαφορών και ήδη εμβολιασμού της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού με το εμβόλιο κατά της φυματίωσης.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 26, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 6.103 θάνατοι, ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 300 στις ΜΕΘ (70.3% άνδρες) και είναι ελάχιστος σε σχέση με την δυναμικότητα σε όλη την χώρα (1305 ΜΕΘ σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του υπουργείου Υγείας τον περασμένο Δεκέμβριο), αλλά αυτό δεν εμποδίζει τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ να μεταδίδουν ψεύδη για 83% πληρότητα στις ΜΕΘ αναφερόμενοι έξυπνα μόνο στην Εττική!

Λίγα κρούσματα, ελάχιστα τα θύματα, αλλά η κυβερνητική τρομοκρατία καλά κρατεί μέσω των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ και ειδικά των τηλεοπτικών καναλιών.

Θυμάστε τις πύρινες «καταγγελίες» για «συγχρωτισμούς» και «πλήθος κόσμου που κατακλύζει ανεύθυνα την παραλία, την Ερμού, τον Λευκό Πύργο» κλπ.;

Ε, τώρα μέσα στο τρίτο lockdown, σειρά έχουν η «ενδοοικογενειακή μετάδοση του Covid-19» και «πόσο θα αυξηθούν τα κρούσματα επειδή ο πληθυσμός μένει μέσα στο σπίτι»!

Όπου η κυβέρνηση τους έκλεισε μέσα στα σπίτια!

Άρα αυτή ευθύνεται για ότι συμβεί!

Ιδού τα απίστευτα χαλκευμένα στοιχεία που μεταδίδουν οι κυβερνητικές πηγές: 

Τα επιδημιολογικά δεδομένα στη χώρα μας με το σύστημα Υγείας να δέχεται «ασφυκτικές πιέσεις»: Και «προβληματίζει τους επιστήμονες, η ενδοοικογενειακή μετάδοση».  

Απόλυτα ψευδές το πρώτο. Το ότι η Αττική έχει μία πίεση στις ΜΕΘ δεν σημαίνει ότι αυτό αφορά την χώρα:  Ούτε το 20% των ΜΕΘ δεν έχει καλυφθεί αυτή την στιγμή που μιλάμε σε πανελλαδικό επίπεδο. Και να σε κάποιες περιοχές υπάρχει πληρότητα μπορεί να μεταφερθεί κάποιος ασθενής σε κάποια άλλη από τις ΜΕΘ.

Ας πάμε στην «ενδοοικογενειακή μετάδοση».

Βάσει της κυβερνητικής επιτροπής  (δηλώσεις καθηγήτριας Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνας Παπαευαγγέλου;   «Προσοχή στην ενδοοικογενειακή μετάδοση ειδικά αυτές τις πρώτες μέρες που θα χρειαστεί να μείνουμε σπίτι. Κολλάμε από συγγενείς και φίλους πιο συχνά από τον… κακό ξένο! Πρέπει «να προσέχουμε ποιους βάζουμε στο σπίτι μας»!

Απίστευτο; Όχι! Το είπε!

Και η απάντηση είναι: «Και τότε γιατί επέβαλαν καραντίνα και έκλεισαν τον κόσμο στα σπίτια του και δεν του επιτρέπουν να κυκλοφορεί για να περιοριστεί η ενδοοικογενειακή μετάδοση; 

Αλλά απάντηση δεν υπάρχει πλην μίας: Γιατί ο πληθυσμός πρέπει να μάθει να περιορίζεται μέσα στα σπίτια του και να «εκπαιδευτεί» στον φόβο. Να μάθει να φοβάται. Έξω, αλλά και μέσα στο σπίτι του.

Mέσα στο κλίμα τρομοκρατίας να προσθέσουμε και τις παπάτζες των επίσης κυβερνητικών μετεωρολόγων για «χιονιά-τέρας» αναφορικά με την «Μήδεια» με την οποία υπολογίζουν να «ξεπλύνουν» τις διαδοχικά αποτυχημένες προβλέψεις τους από τον περασμένο Οκτώβριο.

Είναι Φεβρουάριος και τι φοβερό συνέβη; Να χιονίσει στον… Χορτιάτη, της Θεσσαλονίκης και κάποια βουνά της χώρας.

Και έχει κακοκαιρία όλη την ερχόμενη εβδομάδα.

Και; Αλλά το απόλυτα φυσιολογικό σερβίρεται ως «τρόμος» για τους ανθρώπους για να ξεχάσουν την καταστροφή τους…
πηγη 

Back to top button