Ελλάδα

Βολευτης της NΔ ειπε κιναιδο τον Βελουχιωτη και ο Κουλης του ειπε να ανακαλεσει… η κυβέρνηση αυτή τιμά τη ΛOΑTKI κοινότητα ! ! !

Βολευτής της ΝΔ αποκάλεσε «κίναιδο» τον Άρη Βελουχιώτη και….



Στο στόχαστρο του Κουτσούμπα βρέθηκε, μιας και ο βουλευτής της ΝΔ μέσω του λογαριασμού του στα social media είχε χαρακτηρίσει «κίναιδο» και «παιδεραστή» τον Άρη Βελουχιώτη.

Στο θέμα έκανε αναφορά και ο πρωθυπουργός, Κουλης, λέγοντας τα εξής:

«Αναφερθήκατε σε ένα στέλεχος, συνάδελφο, τον κύριο Μακάριο Λαζαρίδη, ο οποίος χρησιμοποίησε σε μια αναφορά του τη λεξη ‘κίναιδος’, την οποία θεωρώ βαθιά προσβλητική. Του ζήτησα προσωπικά να ανακαλέσει και το έκανε, διότι η κυβέρνηση αυτή τιμά τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Η κυβέρνηση αυτή δεν επέλεξε στελέχη για υφυπουργούς, για κορυφαίους οικονομικούς συμβούλους επειδή ανήκουν στην κοινότητα. Αλλά δεν πρέπει να απασχολεί κάποιους γιατί κανείς μέχρι τώρα δεν είχε επιλέξει κάποιον ανοιχτά ομοφυλόφιλο να πάρει κυβερνητική θέση; Γιατί δεν είχε γίνει αυτό; Γιατί έτσι σπάμε τα τείχη της σιωπής. Εγώ ζητησα από τον συνάδελφο να ανακαλέσει και ανακάλεσε. Εσείς θα ζητήσετε από τον κύριο Πολάκη να ανακαλέσει;».

πηγη 

Back to top button