breaking newsΆποψη

Για γέλια ή για κλάματα;

 

Έτσι όπως εξελίσσεται ο δικαστικός τραγέλαφος στην υπόθεση Λιγνάδη, να δείτε που στο τέλος το μητσοτακικό καθεστώς θα μας αναγκάσει να του ζητήσουμε γονυπετείς συγνώμη.

Από: antinews.gr

Φανταστείτε να είχε σκάσει ανάλογο σκάνδαλο με τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

Ήδη ο Τσίπρας θα είχε παραδώσει τα κλειδιά του Μαξίμου.

Σήμερα απλώς είναι μια ηλιόλουστη Τετάρτη, την οποία δεν δύναται να απολαύσει ο Μητσοτάκης λόγω των σκευωρών που θέλουν να τον ρίξουν για το Ελληνικό που έχει μπλοκάρει ο Άδωνις και των αριστερών κατσαπλιάδων που πασχίζουν να τον συνδέσουν με τον Λιγνάδη χρησιμοποιώντας έωλα επιχειρήματα.

Μάλλον ο Λιγνάδης διορίστηκε από μόνος του στο Εθνικό, όπως ενδεχομένως και συγγενής εξ’ αγχιστείας της αγίας οικογένειας.

Σα δεν ντρέπονται τα… παλιοκομμούνια που σκαρφίζονται τέτοιες τερατολογίες για να πλήξουν τον… μεγάλο τιμονιέρη.

Πάντως, διαψεύδονται ως αναληθείς πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο Γκέμπελς έστειλε από το υπερπέραν συγχαρητήριο μήνυμα στους κονδυλοφόρους του μητσοτακισμού για την… άριστη εφαρμογή των μεθόδων του.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν αθωωθεί ο Λιγνάδης, δεν σημαίνει ότι αυτομάτως απαλλάσσεται κι ο Μητσοτάκης από την πολιτική ευθύνη του σκανδάλου.

Αν κάνουν μια βόλτα στα κοινωνικά δίκτυα οι φωστήρες του Μαξίμου, θα το διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι από αυτά που τους σούρνουν δεξιοί κοψοχέρηδες που τους ψήφισαν.

Οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως το κόμμα αρχών του Κωνσταντίνου Καραμανλή που αποκατέστησε τη Δημοκρατία και έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη, κατάντησε να εμπλέκεται σε σκάνδαλα παιδεραστίας.

Ούτε φυσικά πως από εκεί που δάκρυζαν μαζί του υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της πατρίδας, τη βλέπουν σήμερα να ξεπουλιέται στους Τούρκους κατόπιν των εθνομηδενιστικών νουθεσιών των ορφανών του αρχιερέα της διαπλοκής που έχουν καταλάβει τη Νέα Δημοκρατία.

Από την πλευρά μας, δεν μπορούμε να καταλήξουμε αν το όλο σκηνικό που βιώνουμε είναι για γέλια ή για κλάματα.

Ίσως τα… νεοφιλελεύθερα αδέρφια που σχολιάζουν να μπορούσαν να μας λύσουν την απορία.

Πως τα φέρνει η άτιμη η ζωή.

Από εκεί που καμαρώνανε για τη… fake αντίσταση του Έβρου (το μαρτυρά το πρόσφατο διώξτε τον που…η από τον Έβρο), να πρέπει να αποδείξουν ότι δεν σχετίζονται με παιδεραστές.

Τελικά… όλα εδώ πληρώνονται.

Και κάτι ακόμη. Τα σκοπιανά μνημόνια θα τα φέρετε για ψήφιση ή φοβάστε τον διασυρμό από τους… ακραίους γραφικούς;

Κατά τ΄ άλλα, ο λαός συνεχίζει να προσκυνάει τον… Μωυσή σύμφωνα με νέα… πανικόβλητη βορειοκορεατική δημοσκόπηση.

Μάλλον προς τα γέλια κλίνουμε…

 

 

 

freepen.

Back to top button