Ελλάδα

Δεν τους υποχρεώνουμε τους γιατρούς και νοσηλευτές να εμβολιαστούν, αλλά μπορούμε να τους……λέει ο ανεκδιήγητος Πορτοσάλτε ! ! !


Έτσι αντιλαμβάνεται ο Άρης Πορτοσάλτε τη Δημοκρατία, το Σύνταγμα και την επιβράβευση, ως ερχόμενος από άλλες μαύρες εποχές: Όσοι υγειονομικοί αρνούνται τον εμβολιασμό, να απολύονται….



Κομμένα τα παλαμάκια στους «ήρωες» της πανδημίας, τώρα αρχίζει το μαστίγιο, αλλά και η μετάφραση της μη υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού. Δεν τους υποχρεώνουμε τους γιατρούς και νοσηλευτές να εμβολιαστούν, αλλά μπορούμε να τους απειλήσουμε με απόλυση, σύμφωνα με τον δημοκρατικό ευφυή εγκέφαλο του Πορτοσάλτε.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του καναλιού μεγάλου επιπέδου, ΣΚΑΪ, έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter:

«Όταν το ιατρικό κ νοσηλευτικό προσωπικό Κρατικού Νοσοκομείου εντός ΕΣΥ αρνείται εμβολιασμό για κορωνοϊό, Τότε, η Κεντρική Διοίκηση οφείλει να ρωτήσει άλλη μία φορά τους αρνητές. Κι αν η απάντηση παραμένει αρνητική λύεται η σύμβαση εργασίας. Μετά, απολαμβάνουν την ελευθερία τους».

Βέβαια ο Πορτοσάλτε δεν μιλάει μόνος του. Φαίνεται ότι είναι «γραμμή» του φιλοκυβερνητικού ομίλου Αλαφούζου να ασκηθούν πιέσεις στους υγειονομικούς προκειμένου να εμβολιαστούν, αφού σήμερα πρωτοσέλιδο η Καθημερινή έχει άρθρο που σχολιάζει τη χαμηλή απόκριση στους εμβολιασμούς.

Ξέρετε, πλην της απόλυσης, υπάρχει και η παραίτηση και θέλουμε να δούμε τι θα κάνετε μετά αν μερικοί από αυτούς τα βροντήξουν και φύγουν. Ποιός θα στελεχώσει μετά τα νοσοκομεία; Ο Πορτοσάλτε ή ο Παπαχελάς;

πηγη 

Back to top button