Διεθνή

ΕΚΤΑΚΤΟ Πυρκαγιά σε δομή στη θέση Χαραιντίνι της Θήβας. Απανθρακώθηκε ένα παιδί!!! ΒΙΝΤΕΟ

”Φωτιά ξέσπασε κάτω από”άγνωστες συνθήκες” σε δομή στη θέση Χαραιντίνι της Θήβας, που είχε ως αποτέλεσμα να απανθρακωθεί ένα παιδί. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις απωθήθηκαν με πέτρες κι αντικείμενα κατά την προσέγγιση τους. Αποπειράθηκαν ανεπιτυχώς να κλείσουν την Παλαιά Εθνική Οδό” αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες το βράδυ της Τρίτης..

Kάηκε ένα 6χρονο Ιρανο-Κουρδάκι….

Ένα αγοράκι 6 ετών Ιρανικής καταγωγής απανθρακώθηκε απόψε μετά από φωτιά και επεισόδια που ήταν σε εξέλιξη μέχρι και πριν από λίγο σε δομή στη Θήβα, στη θέση Χαραϊντίνι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αρχικά οι πυροσβεστικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο για να σβήσουν τη φωτιά που είχε εκδηλωθεί στο κτήριο δέχθηκαν επίθεση από τα άτομα της δομής, τα οποία δεν τους επέτρεπαν να μπουν μέσα στον χώρο. Κλήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις και όταν τελικά οι πυροσβέστες κατάφεραν να μπουν στη δομή προσωρινής φιλοξενίας διαπίστωσαν ότι κάποιοι από τους αλλοδαπούς που διαμένουν εκεί έβγαζαν από έναν χώρο στον οποίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά ένα παιδάκι νεκρό αναφέρει το cnn.gr

dimpenews.com

Back to top button