breaking newsΕλλάδα

Επαίσχυντη η ιδέα του πιστοποιητικού εμβολιασμού, ιδέα χωρίς νόημα και αντιευρωπαϊκή, ειπε ο Σερβος Προεδρος για τον Απερχομενο “Πρωθυπουργο” μας….

 

Σοκαρισμένος από την πρόταση του Κυριακου Μητσοτακη για το πιστοποιητικό εμβολισμου εμφανίστηκε ο Σέρβος πρόεδρος Βουτσιτς….

Μαλιστα περιέγραψε την ιδέα του έλληνα πρωθυπουργού ως ιδέα χωρίς νόημα και ως αντιευρωπαϊκή:

Με εκπλήσσει αυτή η ιδέα των Ευρωπαίων ηγετών, γιατί είναι κάτι που καταπατά τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αξία – την ελεύθερη κυκλοφορία και την ελευθερία επιλογής.

Εάν εφαρμοστεί, πολλοί νέοι θα ήθελαν να εμβολιαστούν γρηγορότερα και αυτό θα μπορούσε να καταστρέψει το σύστημα προτεραιότητας εμβολιασμού, στο οποίο δίνεται προτεραιότητα στους ηλικιωμένους.

Γνωρίζω ότι ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν και η Γερμανίδα Καγκελάριος Μέρκελ ήταν αντίθετοι στην αρχή, αλλά προφανώς η πίεση είναι τεράστια.

Αυτά ήταν τα λόγια του και αξίζει να σταθούμε στο ότι υπάρχει τεράστια πίεση ακόμη και σε Μακρον και Μερκελ, γεγονός που επιβεβαιώνει όσα ακουγονται παρασκηνιακά για από την πρώτη στιγμή ότι ο Μητσοτάκης με την πρόταση του ήθελε να προωθήσει συγκεκριμένα συμφέροντα αεροπορικών κυρίως εταιρειών. Συμφέροντα τόσο ισχυρά που πιέζουν ακόμη και ηγέτες όπως η Μερκελ και ο Μακρον…..

 

 

πηγη 

Back to top button