Ελλάδα

Η Μενδωνη φταιει για ολα στην υποθεση Λιγδανη λεει ο Απερχομενος “Πρωθυπουργος ! ! !


Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι γαλάζιοι βολευτές ακούγοντας τον Κουλη να χαρακτηρίζει «εσφαλμένους» τους χαρακτηρισμούς της Λίνας Μενδώνη για το πρόσωπο του Δημήτρη Λιγνάδη…

Εκεί όμως που κυριολεκτικά βγήκαν από τα ρούχα τους, ήταν ο ισχυρισμός Κουλη ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν επιλογή της Λίνας Μενδώνη. Και βγήκαν από τα ρούχα τους γιατί γνώριζαν ότι φυσικά ο Λιγνάδης είναι προσωπική επιλογή του Κουλη την οποία η Λίνα Μενδώνη απλώς αποδέχτηκε.

Ανησυχούν λοιπόν για αυτά που έρχονται. Διότι δεν μπορούν άλλη εξήγηση, για ποιο λόγο ο πρωθυπουργός προσπαθεί να χρεώσει τον Λιγνάδη στην Μενδώνη λέγοντας ψέματα, εξαφανίζοντας μάλιστα την υπουργό πολιτισμού από την σημερινή συζήτηση!

Πολλοί φοβούνται μήπως έχουμε επανάληψη της υπόθεσης του Νίκου Γεωργιάδη. Και με βουλευτές να υποχρεώνονται να υπερασπίσουν έναν κατηγορούμενο για βαρύτατα κακουργήματα. Κακουργήματα που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να τα ανεχτεί η βάση της παράταξης.

Ναι μεν φρικαρουν οι γαλαζιοι βολευτες, αλλα κανεις δεν εγκαταλειπει την καρεκλα του, κανεις δεν ανεξαρτητοποιειται….ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΑΓΩΝ ειναι το δογμα τους ! ! !




πηγη 

Back to top button