Ελλάδα

ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ…Οι μεταλάξεις του Κορωνοιού οφείλονται στο εμβόλιο ! ! ! (Ακουνε οι φωστηρες;)

Αποκάλυψη και τεκμηρίωση απο μελέτη του Παν/μίου Ροκφέλλερ & Βηθεσδά των ΗΠΑ…

Επιστολή σε Μητσοτάκη-Κικίλια απο τον Γιατρό Δ.Αντωνίου.

Οι μεταλλάξεις των στελεχών (B1.1.7/501Y.V1), (501Y.V2) (B1.1.28/501.V3)  του κορονοιού SARS-Cov-2 (Covid-19) στην Αγγλία, Ν. Αφρική και Βραζιλία αντίστοιχα,  ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ από το εμβόλιο BNT162b2 με την εμπορική ονομασία Comirnaty των Pfizer/BionTech  (που είναι «γενετικά τροποποιημένος οργανισμός»), σύμφωνα με την συγκλονιστική μελέτη του Παν/μίου Ροκφέλλερ και Βηθεσδά των ΗΠΑ που δημοσιεύτηκε την 26-01-2021, της οποίας επικφαλής είναι η Κα Θεοδώρα Χατζηιωάννου.

Τα παραπάνω καθώς και η τεκμηρίωση τους  αναφέρονται σε επιστολή που απέστειλε ο Χειρούργος -Ιατρός Δημήτρης Αντωνίου στον Πρωθυπουργό ,Υπουργό Υγείας στις αρμόδιες Αρχές για   να λάβουν τα αναγκαία μέτρα για την προστασία της παγκόσμιας υγείας.

Εδώ η πειραματική αυτή μελέτη:

mRNA vaccine-elicited antibodies to SARS-CoV-2 and circulating variants

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.01.15.426911v1.full

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.01.15.426911v1 (abstract)

“…However, neutralization by 14 of the 17 most potent mAbs tested was reduced or abolished by either K417N, or E484K, or N501Y mutations. Notably, the same mutations were selected when recombinant vesicular stomatitis virus (rVSV)/SARS-CoV-2 S was cultured in the presence of the vaccine elicited mAbs…”.

“Nevertheless, emergence of these particular variants is consistent with the dominance of the class 1 and 2 antibody response in infected or vaccinated individuals and raises the possibility that they emerged in response to immune selection in individuals with non-sterilizing immunity”.

Αναλυτικά: Τα αντισώματα που βγάζουν οι εμβολιασθέντες με το παραπάνω εμβόλιο, αντί να «σκοτώσουν» τον φυσικό κορονοιό στην περίπτωση που ο εμβολιασθείς μολυνθεί με αυτόν μετά το εμβολιασμό του, τον μεταλλάσουν  καθιστώντας τον (τον φυσικό κορονοιό) ανθεκτικό στα αντισώματα αυτά. Μάλιστα, οι προκαλούμενες μεταλλάξεις δεν είναι τυχαίες, αλλά μετατρέπουν τον φυσικό κορονοιό στις προαναφερόμενες μεταλλάξεις που εμφανίστηκαν στην Αγγλία, Ν. Αφρική και Βραζιλία (κι είναι περισσότερο μεταδοτικές και θανατηφόρες από τον ήδη υπάρχοντα).

Γι αυτό βρίσκετε «ορφανά» μεταλλαγμένα στελέχη και στην Ελλάδα και παντού.Επειδή το θέμα άπτεται της δημόσιας υγείας και της ιστορίας ο κ Αντωνίου καλει  όλες τις αρμόδιες αρχές στις οποίες κοινοποιήθηκε η επιστολή του  να λάβουν τα αναγκαία μέτρα για την προστασία της παγκόσμιας υγείας.

πηγη 

Back to top button