breaking newsΔιεθνή

Κόλαση η Γαλλία, Κόλαση η Ευρώπη. ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ. Βρέθηκε κομμένο κεφάλι σε χαρτοκιβώτιο στο κέντρο της πόλης Τουλόν (Toulon). Του πήρε το κεφάλι σε καυγά και το πέταξε από τον 4ο όροφο!

Κόλαση η Γαλλία, Κόλαση η Ευρώπη. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που επιβεβαιώθηκαν από την Κεντρική Διεύθυνση Δημόσιας Ασφάλειας (DDSP) ένα χαρτοκιβώτιο που περιείχε ένα κομμένο κεφάλι εντοπίστηκε σε δρόμο στο κέντρο της πόλης Toulon αυτή τη Δευτέρα. Πετάχθηκε από κάποιο παράθυρο μεταφέρει η Var Matin.Έγινε διαμάχη μεταξύ 2 περιθωριακών. Του πήρε το κεφάλι και το πέταξε από τον 4ο όροφο στη γωνία των οδών Lafayette Garibaldi. Μια γυναίκα περαστική ειδοποίησε τις αρχές έγινε μια σύλληψη ατόμου που ήταν μέσα στα αίματα..

Το κέντρο της πόλης έχει μερικώς αποκλειστεί από την αρχή του μεσημεριού. Και η δύναμηέφθασε εκεί περί της 15h. Ένα άτομο συνελήφθηκε. Ακαθόριστο το κίνητρο της στυγερούς και ειδεχθούς δολοφονίας…

Δρόμοι κλειστοί πολυάριθμοι αστυνομικοί και στρατιώτες. Μια μεγάλη επέμβαση είναι σ΄εξέλιξη στην πόλη της Toulon σήμερα το απόγευμα μετά το μακάβριο εύρημα.Ένα σήμα των αρχών μιλαέι για αποκεφαλισμό. Ένα μέρος της πόλης αποκλείστηκε μεγάλη επιχείρηση αστυνομίας μεταξύ Cours Lafayette και στους δρόμους Vincent-Cordouan και Garibaldi.

H υπόθεση παραπέμπει στον αποκεφαλισμό του καθηγητή Samuel Patty και 2 πιστών σε μια εκκλησία στη Νίκαια αργότερα.

dimpenews.com

Back to top button