breaking newsΕλλάδα

Οι κάτοικοι στον Δ. Κορδελιού -Ευόσμου διαμαρτυρήθηκαν για τα νέα σκληρά μέτρα αλλά και για την ενδεχόμενη δημιουργία κέντρου μεταναστών

 

Οι κάτοικοι στον Δ. Κορδελιού -Ευόσμου διαμαρτυρήθηκαν για τα νέα σκληρά μέτρα αλλά και για την ενδεχόμενη δημιουργία κέντρου μεταναστών

Πορεία στον Εύοσμο πραγματοποίησαν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τα νέα αυστηρά μέτρα για την πανδημία καθώς και για την ενδεχόμενη δημιουργία κέντρου μεταναστών στα όρια του δήμου τους.

Οι κάτοικοι διαδηλώνουν σε κεντρικούς δρόμους του Ευόσμου και φωνάζουν συνθήματα «Κάτω η χούντα του κορωνοϊού».

Νωρίτερα είχαν πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο.

Κάτοικοι συγκεντρώθηκαν για δεύτερη μέρα μετά την έντονη φημολογία για τη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας μεταναστών στην περιοχή αλλά και στο σκληρό lockdown που επιβλήθηκε από χθες στον δήμο.

Μάλιστα, σχετικά με τη μετεγκατάσταση μεταναστών στην περιοχή τους και τη δημιουργία ΚΥΤ τονίζουν ότι θα καταθέσουν ψήφισμα στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου.

Το ψήφισμα διαβάστηκε στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί και εγκρίθηκε, ενώ θα κατατεθεί τη Δευτέρα στον δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό.

Οι πολίτες ακόμη εκφράζουν την αντίθεσή τους στην επιβολή των σκληρών μέτρων και ζητούν περισσότερες διευκρινίσεις από τις αρμόδιες αρχές καθώς και να επαναξιολογηθεί η κατάσταση.

 

Πηγή: https://www.voria.gr/article/evosmos-sigkentrosi-enantia-sti-dimiourgia-kentrou-metanaston-ke-sto-lockdown

Back to top button