breaking newsΆποψη

Ο Θεός να προστατεύσει την Ελλάδα γιατί ο ΚυρΓιάκος ούτε θέλει και ούτε μπορεί να το κάνει

 

Κάποτε θα πρέπει να καταλάβουν πολλοί αγαπημένοι φίλοι κάποια πράγματα. Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά και το σήμα δεν κάνει τον ηγέτη.

 

Μαρία Μπαϊραχτάρη

Άσε που το πρώτο που φρόντισε να αλλάξει ήταν το σήμα ώστε να βάλει την υπογραφή του και να δηλώσει την διαφοροποίηση του από το παρελθόν.

Ο ΚυρΓιάκος βρήκε και κληρονόμησε ένα έτοιμο στημένο “μαγαζί”, κράτησε το πελατολόγιο κι άλλαξε όχι μόνο την διακόσμηση αλλά και τα στατικά του κτηρίου.

Οι κολώνες που κρατούσαν το “μαγαζί” με τα αντισεισμικά του σχέδια έχουν κοπεί κι έχουν αντικατασταθεί με άλλα αντικραδασμικά συστήματα που ουδεμία σχέση έχουν με το παρελθόν του.
Επίσης, καλό είναι να γίνει κατανοητό ότι είναι απλώς αρχηγός κόμματος και μάλιστα όχι ολόκληρου και όχι ηγέτης χώρας αλλά διαχειριστής τοποθετημένος από έξωθεν αφεντικά.

Με μεγάλο ζήλο ακολουθεί τις εντολές που του έχουν δοθεί και προσπαθεί πάση θυσία να ολοκληρώσει την ατζέντα του για την μετάβαση της χώρας.

Όποιος ονειρεύεται ότι ο κατά δήλωσή του αντινατιβιστης φέρει κάποιο από τα χαρακτηριστικά εκείνα που σηματοδοτουσαν τις ιδεολογικές βάσεις της παλιάς δεξιάς, ανεξαρτήτως αρχηγού κόμματος κάθε φορά, καλά θα κάνει να ξυπνήσει.

Ειλικρινά δεν ξέρω πόσο πιο απλά να σας τα πω, αλλά καλό είναι να φορέσετε αλεξίπτωτο γιατί η πτώση σας από τα ροζ συννεφάκια που κατοικείτε σε λίγο θα είναι γεγονός.

Ο Θεός να προστατεύσει την Ελλάδα γιατί ο ΚυρΓιάκος ούτε θέλει και ούτε μπορεί να το κάνει.

 

 

freepen

Back to top button