Διεθνή

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Ζωής (ΠΟΖ) Προκαλεί τον Π.Ο.Υ. και την ΝΤΠ


Δελτίο τύπου
 

Γεννημένος από μια λαμπρή έμπνευση του δικαστή Angelo Giorgianni, ενός ακέραιου ανθρώπου, που για χρόνια καταπολεμά τις μαφίες και τα φαινόμενα της διοικητικής διαφθοράς, ακόμη και με το κόστος να διακινδυνεύει τη ζωή του και εκείνης των αγαπημένων του, σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Ζωής (OMV), υπερηφανεύεται για την παρουσία στις τάξεις του άριστων επιστημόνων του ιατρικού, νομικού και συνταγματικού κλάδου.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Ζωής είναι ένας οργανισμός που συντάσσεται υπέρ των λαών του κόσμου και εκείνων των κυβερνήσεων που απορρίπτουν την ιδέα ΝΤΠ και την άθλια στρατηγική της, που έχει ως απώτερο στόχο το καθολικό εισόδημα και τη δουλεία των ανθρώπων.

Επαγγελματίες παγκόσμιας κλάσης προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους για να βοηθήσουν τους λαούς του κόσμου να εξαργυρώσουν την ελευθερία τους και να επιστρέψουν σε μια αξιοπρεπή ζωή και ένα ειρηνικό μέλλον για τις επόμενες γενιές. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Ζωής είναι στην υπηρεσία της ανθρωπότητας και όλων αυτών των ενώσεων ή / και κυβερνήσεων που έχουν το συλλογικό καλό ως προτεραιότητά τους, απορρίπτοντας κάθε μορφή βίας και εκμετάλλευσης. Στοχεύει να αντιπαρατεθεί στις διάφορες ΚΥΑ επειδή είναι πεπεισμένος ότι η αλήθεια δεν μπορεί να είναι μόνο από τη μία πλευρά. Ο χρόνος μας έχει δείξει ότι έχουν γίνει πολλά λάθη από τις ΚΥΑ, τα οποία κοστίζουν ανθρώπινες ζωές, για να μην αναφέρουμε στις ολέθριες οικονομικές επιπτώσεις. Υπάρχουν ολόκληρα έθνη που έχουν καταρρεύσει λόγω λανθασμένων επιλογών από τις κυβερνήσεις τους.

Έχει κηρυχθεί μια «παγκόσμια πανδημία» για κάτι που, πιθανώς, αν είχε δοθεί φωνή και σε άλλους ειδικούς, δεν θα υπήρχε. Έχουν παραποιηθεί τα δεδομένα, έχουν περιοριστεί τα δικαιώματα των λαών δημιουργώντας μια δημοκρατική έκτακτη ανάγκη, καθώς οι θεμελιώδεις ελευθερίες που αποτελούν τον γενετικό κώδικα κάθε ελεύθερου πολίτη έχουν ανασταλεί.

Σε σχέση με όλα αυτά, η κίνηση «Ο Αιρετικός», ιδρυτικό μέλος του ΠΟΖ – Παγκόσμιου Οργανισμούς για τη Ζωή, ξεκίνησε μια “ανατρεπτική” ενημερωτική δραστηριότητα για να αποκαλύψει κρυφές αλήθειες, προσπαθώντας να συμβάλει σε μια αντικειμενική και ανεξάρτητη δημοκρατική επιστήμη, καθώς και ταυτόχρονα να πραγματοποιήσει μια πολιτιστική επανάσταση. Ξεκινώντας από την επίγνωση των θεμελιωδών δικαιωμάτων, θα ανοίξει μια διαβούλευση στην κοινωνία και, πάνω απ’ όλα, θα προωθήσει την αλληλεγγύη, ενώνοντας όλους τους πολίτες, θύματα των ανώμαλων μέτρων ελευθεροκτονίας.

Ο ΠΟΖ γεννήθηκε από την προσπάθεια εύρεσης των στοιχείων που μας ενώνουν και απόρριψης όλων όσων μας χωρίζουν και αποδυναμώνουν τη δύναμη του κυρίαρχου λαού. Στον ΠΟΖ κάθε άτομο έχει την ίδια αξία και η αναζήτηση μιας κοινής κριτικής συνείδησης δεν προβλέπει ιεραρχίες, αλλά μόνο εκπρόσωπους κοινών ιδεών και πρωτοβουλιών.

Είναι ένας χώρος ελευθερίας, ένας ενισχυτής της φωνή των αδυνάτων ή εκείνων που, αδικαιολόγητα περιθωριοποιούνται και θυσιάζονται στον βωμό των επιχειρηματικών και πολιτικών λόμπι. Αναζητούμε μια νέα κουλτούρα που να εξορίσει οριστικά τους κλέφτες των ονείρων και να τοποθετεί στο κέντρο της τον ελεύθερο και αξιοπρεπή άνθρωπο.
 
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Ζωής, μαζί με τον «Αιρετικό» δημιούργησε Διεθνείς Επιτροπές στη Γερμανία, την Ελλάδα, τη Λατινική Αμερική, την Πολωνία, συμβάλλοντας, με τους επιστήμονές της, στην υποστήριξη κοινωνικοπολιτικών πρωτοβουλιών.
 
Back to top button