Ελλάδα

Παγωνα αποφασιζει-διατασσει και η Κυβερνηση YES SIR απαντα ! ! ! Ξεχαστε το Πασχα ειπε παλι…

Δεν υπαρχει καμμια υπερβολη στον τιτλο…

Αυτοι αποφασιζουν….

Η Κυβερνηση των λοιμωξιολογων…

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, κατά τη διάρκεια δηλώσεών της τόνισε πως οι εμβολιασμοί είναι αυτοί που θα κρίνουν την επιστροφή μας στην καθημερινότητα.

«Έχουμε έναν πόλεμο, κάθε μέρα δίνουμε μάχες και προσπαθούμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας» είπε η κα Παγώνη, συμπληρώνοντας πως «οι μέρες που περνάμε είναι δύσκολες και ο κόσμος έχει πιεστεί ψυχολογικά ανεξάρτητα εάν δεν το εκδηλώνει».

«Η επιστημονική κοινότητα έχει ένα στόχο, να προχωρήσουμε γρήγορα με τα εμβόλια. Θα εξαρτηθεί από τις ποσότητες που θα παίρνουμε» ανέφερε. Διέβλεψε ότι θα μπούμε σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς μέχρι το τέλος Ιουνίου εφ΄ όσον έχει εμβολιαστεί ένα 60% του πληθυσμού για να επιτευχθεί η σχετική ανοσία. «Μειώνονται τα μέτρα μετά, θα μπούμε σε άλλο ρυθμό ζωής» είπε.

«Θα περάσουμε το Πάσχα με μέτρα και αποστάσεις, όχι να σουβλίσουμε και να είμαστε στα χωριά μας» τόνισε. «Θα εξαρτηθεί πώς θα είναι τα κρούσματα» είπε για τις μετακινήσεις από νομό σε νομό.

Διατύπωσε επίσης την εκτίμηση ότι με τους εμβολιασμούς που γίνονται θα μειωθεί ο αριθμός των θανάτων και αυτό θα φανεί στην συνέχεια.

πηγη 

Back to top button