Διεθνή

Σε μελέτη του ο Αμερικανός ερευνητής Dr Steven Quay αποδεικνύει ότι ο SARS-CoV-2 κατά 99,8% διέφυγε από κάποιο εργαστήριο!

Νέα μελέτη ισχυρίζεται ότι το Covid-19 προέρχεται από εργαστήριο, με πιθανότητα σχεδόν 100%
Αφού μελέτησε 26 γεγονότα για την αναζήτηση της προέλευσης του νέου κορωνοϊού, ο Αμερικανός ερευνητής Dr Steven Quay, MD, PhD., ο Διευθύνων Σύμβουλος της Atossa Therapeutics κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «δεν υπάρχει καμία λογική αμφιβολία ότι το SARS-CoV-2 διέφυγε από ένα« εργαστήριο »με πιθανότητα 99,8 % και ότι δεν ήταν φυσική ζωονόσος, αναφέρει το Associated Press.

Η επιστημονική μελέτη δημοσιεύθηκε στο Zenodo, έναν αποθηκευτήρα γενικό σ΄ελεύθερη πρόσβαση που τον διαχειρίζεται το CERN. Ο σκοπός της έρευνας ήταν να καθορίσει την καταγωγή του ιού SRAS-CoV-2.
Για να βρει τη ρίζα του ιού 26 γεγονότα και αποδείξεις διαφορετικές και ανεξάρτητες εξετάστηκαν συστηματικά. Το συμπέρασμα είναι ότι με μια πιθανότητα 99,8% ότι ο ιός SRAS-CoV-2 προήλθε από ένα εργαστήριο και μόνο 0,2% πιθανότητα ότι πρόκειται για φυσική ζωονόσο.

«Μην παίρνοντας παρά αποδείξεις διαθέσιμες επιστημονικές δημόσια επί του SRAS-CoV-2 και χρησιμοποιώντας εκτιμήσεις πολύ προσεκτικές στην ανάλυσή μου συμπεραίνω βέβαια ότι αναμφίβολα ο SRAS-CoV-2 διέφυγε από ένα εργαστήριο», είπε ο ερευνητής.
Το άρθρο του 193 σελίδων ανέβηκε στο Zenodo.Ο Steven Quay είνι όχι μόνο ο συγγραφέας πολυάριθμων άλλων μελετών αλλά κατέχει επίσης 87 brevets américainsκι πινόησε 7 φαρμακευτικά προιόντα που πιστοποιήθηκαν και έγιναν αποδεκτά από την FDA (Food and Drug Administration).

Το Μάη του 2020 ο καθηγητής Luc Montagnier, βραβείο Nobel Ιατρικής έκανε ταυτόσημη δήλωση.

Ο καθηγητής Tritto δημοσίευσε ένα βιβλίο « η χίμαιρα που άλλαξε τον κόσμο » αρχές Αυγούστου 2020 επιβεβαιώνοντας την ίδια θέση.

Ενώ επίσης και ο Καθηγητής Fourtillan είχε αντίστοιχη θέση (Agora TVNews),σχετικό βίντεο εδώ: 

https://odysee.com/@AgoraTVNEWS:5/Plainte_Contre_Pasteur:3?r=B15bNW66X8Y8YS6QzJ9C1metXNP93dFc

Με βάση τα προαναφερόμενα ο ιός διέφυγε από κάποιο εργαστήριο αυτό που δεν διευκρινίζεται ακόμη κι από τους υποστηρικτές αυτής της υπόθεσης εείναι αν πρόκειται για προκλητέο αποτέλεσμα ή ατυχές συμβάν..

dimpenews.com

Back to top button