breaking newsΕλλάδα

Στο Αιγαίο ηχούν οι σάλπιγγες του πολέμου

 

Σχεδόν στο σύνολό του ο Τουρκικός στόλος πλέει απ’ άκρη σ’ άκρη των Ελληνικών θαλασσών, πραγματοποιώντας ασκήσεις με πραγματικά πυρά και με τη συνεπικούριση αεροπορικών και αποβατικών Τουρκικών δυνάμεων.

 

Κρικόρ Τσακιτζιάν

Την ίδια ώρα στο Ελληνικό κοινοβούλιο συγκρούονται οι πολιτικές μας δυνάμεις για τα εγκλήματα του Λιγνάδη και τους πολιτικούς του προστάτες. 

Στα τηλεοπτικά δελτία μονοπωλεί ο γνωστός showman ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας και οι απειλές που εξαπολύει κατά την προσφιλή του συνήθεια, σε κάθε ένα που του προβάλει αντίλογο. 

Για τις προκλήσεις της Τουρκίας και τις ευθείες απειλές της ηγεσίας της κατά της χώρας μας, ούτε συζήτηση να γίνεται. 

Μέσα ενημέρωσης και πολιτικοί, τηρούν σιγή ιχθύος.

Σαν σε κοινή γραμμή όλα τα κόμματα, έχουν εξαφανίσει από την ατζέντα τους το θέμα των Ελληνοτουρκικών. 

Λες κι έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν όπως – όπως στο ξεκαθάρισμα των λογαριασμών μεταξύ Τουρκίας – Ελλάδας, αλλά και Τουρκίας – Κύπρου. 

Στην πολύπαθη Κύπρο ήδη άρχισαν να ακούγονται κυβερνητικές κορώνες, με τις ευλογίες και της Μεγάλης Βρετανίας για την πιο απευκταία λύση, αυτή των δυο ισότιμων κρατών.

Στην Ελλάδα, ενώ βρισκόμαστε μπροστά σε έναν υπαρκτό όσο ποτέ άλλοτε κίνδυνο για μια εμπόλεμη σύρραξη με την Τουρκία, ορίσθηκε έκτακτη κοινοβουλευτική συνεδρίαση σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων για τις αθλιότητες Μενδώνη – Λιγνάδη και όχι για τον εκτροχιασμό των Ελληνοτουρκικών, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική μας κυριαρχία. 

Δυστυχώς το πολιτικό μας σύστημα, δείχνει πως είναι πολύ κατώτερο των περιστάσεων, ειδικά αυτές τις ιστορικές στιγμές που ζούμε και διακυβεύεται το μέλλον της πατρίδας μας. 

Η πατρίδα μας κινδυνεύει με ακρωτηριασμό από την Τουρκία και οι πολιτικοί μας.. ψειρίζουν τη μαϊμού.

 

 

freepen

Back to top button