breaking newsκοινωνία

Στριπ-τιζ από δήμαρχο Σερίφου σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ για την σύγκριση με Μητσοτάκη: «Fake news το πάρτι – Έγινε πέρυσι»!

 

Ο δήμαρχος Σερίφου Κωνσταντίνος Ρεβίνθης μέσα από δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι όσα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι έλαβε μέρος σε πάρτι εν μέσω κορωνοϊού είναι όλα fake news.

Όλα ξεκίνησαν όταν η αναδημοσίευση μιας παλιάς φωτογραφίας που εμφανίστηκε στο προφίλ ενός φίλου του δημάρχου, έδειχνε τον τελευταίο να διασκεδάζει με φίλους του ανέμελα. Η φωτογραφία έγινε γρήγορα «είδηση» από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ για να δικαιολογηθεί η παράβαση των κανόνων συγχρωτισμού από τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη στο κορωνογλέντι της Ικαρίας.

Σε αυτή τη φωτογραφία εμφανιζόταν ο δήμαρχος Σερίφου, Κωνσταντίνος Ρεβίνθης, να διασκεδάζει χωρίς μάσκες με φίλους σε κλειστό χώρο παραβιάζοντας ουσιαστικά τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Ωστόσο, όπως διευκρινίζει ο δήμαρχος Σερίφου η φωτογραφία τραβήχτηκε πέρσι τον Φεβρουάριο και πριν έρθει ο κορωνoϊός στην Ελλάδα.

«Εμείς εδώ στο νησί πάμε να βάλουμε τάξη. Και κάποιοι ξεβολεύονται από αυτό. Προσπαθούν να μας χτυπήσουν κάποια συμφέροντα. Εμείς, όμως, πάνω από απ’ όλα βάζουμε το συμφέρον του δήμου και των δημοτών. Προσπαθούν να μας χτυπήσουν συγκεκριμένα συμφέροντα διασπείροντας fake news», δήλωσε στο ethnos.gr ο δήμαρχος Σερίφου.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, το πάρτι είναι περσινό και όπως συνηθίζεται στα social media τα συγκεκριμένα stories εμφανίζονται ως αναμνήσεις και αναδημοσιεύονται από τους χρήστες υπενθυμίζοντάς τους παλιές ευχάριστες στιγμές. «Κάποιοι από τους εικονιζόμενους που έχουν δημοσιευτεί στη συγκεκριμένη φωτογραφία χωρίς την έγκρισή τους, παραβιάζοντας έτσι τη νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων, δεν βρίσκονται καν στο νησί μας.!

Πρόκειται για μια δήθεν είδηση. Από την συγκεκριμένη περσινή συγκέντρωση υπάρχουν αρκετές ακόμα φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία έχουμε και μπορούμε να δημοσιεύσουμε» πρόσθεσε ο δήμαρχος Σερίφου. Όπως είπε ο δήμαρχος αν δεν αποκατασταθούν τα ψευδή δημοσιεύματα θα προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες που προβλέπονται από τη νομοθεσία.

 

 

pronews.

Back to top button