Διεθνή

Το Ισραήλ ανοίγει την Κυριακή τα ρεστοράν και τα γυμναστήρια μόνο για εμβολιασμένους με κονκάρδα πράσινη. Γκετοποίηση και μαρκάρισμα των ανεμβολίαστων!

« Αν εμβολιαστήκατε μπορείτε να μπείτε! » Παγκόσμιος πρωταθλητής στον εμβολιασμό κατά του Covid-19, το Ισραήλ ρίχνεται σ΄ένα αμφιλεγόμενο σχέδιο « badge-κονκάρδας » για να επιτρέψει την πρόσβαση σε γυμναστήρια, συναυλίες και εστιατόρια μόνο σε όσους έχουν εμβολιαστεί. Κατά τις τελευταίες ημέρες το υπουργικό συμβούλιο ανακοίνωσε ένα χρονοδιάγραμμα για την άρση του εβραϊκού κράτους από το τρίτο lockdown από την έναρξη της πανδημίας χάρη σε μια έντονη εκστρατεία εμβολιασμού που καθιστά το Ισραήλ το μικρό «εργαστήριο του κόσμου».

Ως σήμερα 4.000.000 Ισραηλινοί εμβολιάστηκαν ήτοι το 45% του πληθυσμού εκ των οποίων 2,6 εκατομμύρια έλαβαν και η β΄ δόση σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα του Υπουργείου Υγείας που αποτελεί τον πιο ευρύ εμβολιασμό στον κόσμο.Και το κορυφαίο ταμείο ασφάλισης υγείας της χώρας, το Clalit, δημοσίευσε μια μελέτη επί 1,2 εκατομμυρίων ανθρώπων που διαπίστωσε ότι το εμβόλιο των εταιρειών Pfizer / BioNTech, με τις οποίες το Ισραήλ έχει μια συμφωνία ανταλλαγής βιοϊατρικών δεδομένων, ήταν 94% αποτελεσματικό.

(σσ.Ωστόσο δεν συμμερίζονται όλη την ίδια άποψη και μάλιστα είναι οι στρατιωτικές μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ που φοβούνται ότι «η εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού εν μέσω επιδημίας μπορεί να προκαλέσει ανθεκτικές μεταλλάξεις» και να φέρει καταστροφή.)

Με ένα αποτελεσματικό εμβόλιο και ένα υψηλό ποσοστό εμβολιασμένου πληθυσμού, οι αρχές σκοπεύουν να ανοίξουν σταδιακά γυμναστήρια, μουσεία, εμπορικά κέντρα, εστιατόρια και καφετέριες από την Κυριακή. Αλλά όχι για όλους. Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ένα σύστημα κονκάρδας, μωβ για άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί ή έχουν λάβει μόνο μία δόση και πράσινο για όσους έχουν κάνει τη δεύτερη ένεση ή έχουν «αναρρώσει» από το Covid. Εμπορικά κέντρα, βιβλιοθήκες, μουσεία, καφετέριες και ορισμένα μέρη λατρείας θα είναι ανοιχτά στους μωβ. Έτσι για όλους. Και γυμναστήρια, αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, εστιατόρια (με κράτηση) θα είναι ανοιχτά για τους κατόχους του πράσινου σήματος, δηλαδή να έχουν διπλό πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ανάκτησης ….

(σσ.Πολίτες δυο ταχυτήτων κατάργηση ισονομίας, ισοπολιτείας,κορωνοδικτατορία….Γκέτο για τους ανεμβολίαστους με τα πειραματικά εμβόλια γονιδιακής θεραπείας που στερούνται 3η φάση κλινικών δοκιμών αυτή που αποδεικνύει τις ενδεχόμενες μακροπρόθεσμες παρενέργειες που ωστόσο αδειοδοτήθηκαν καθιστώντας πειραματόζωα ολόκληρους πληθυσμούς εις το όνομα της Έκτακτης Ανάγκης του καλού μύλου που αλέθει τα πάντα.).

Η κονκάρδα Covid και το πράσινο διαβατήριο εμφανίζονται καθώς οι αρχές προσπαθούν να ενθαρρύνουν τον εμβολιασμό μεταξύ των νεότερων ανθρώπων και ο πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου εργάζεται για την ενίσχυση της οικονομίας πριν από τις εκλογές της 23ης Μαρτίου, ζωτικής σημασίας για την πολιτική του επιβίωση.lavoixdunord 17/2/21

-Οπότε το Ισραήλ εισήγαγε παγκοσμίως με Ελλάδα το πράσινο διαβατήριο για ταξίδια, τουρισμό.

Το Ισραήλ μελετά το ηλεκτρονικό βραχιόλι για όσους επιστρέφουν από εξωτερικό σύμφωνα με το Υπ. Υγείας του.

-Είναι ρέκορντμαν στα lockdown αφού μόλις ήδη τελείωσε το τρίτο.

Πρωταθλητής παγκόσμιος στα εμβόλια mRNA

ο Ισραήλ πάει τώρα στην κονκάρδα μωβ και πράσινη διαχωρισμό πολιτών μαρκάρισμα πολιτών και άνιση διάκριση πολιτών και εγκαθίδρυση γκέτο μόνο για ανεμβολίαστους πρακτικές που χρησιμοποίησε το Γ΄Ράιχ…αντί για άστρο του Δαβίδ κι αντί για τον αριθμό μαρκάρει τον ανεπιθύμητο πληθυσμό του με μωβ κονκάρδα… Οι καθαροί, ”άσπιλοι” και οι ρυπαροί επικίνδυνη ναζιστική λογική σεκταρισμού…

Η Ελλάδα θ΄ακολουθήσει κατά πόδας το Ισραήλ σε ηλεκτρονικό βραχιόλι και μαρκάρισμα πολιτών με ειδικό σήμα κονκάρδα για ν΄ανοίξει την εστίαση; Το πράσινο διαβατήριο ήταν μόνο η αρχή αυτής της σύμπραξης;

dimpenews.com

Back to top button