breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

Το κινεζικό ολοκληρωτικό καθεστώς απειλή για τον πλανήτη – Παραδομένη η διεθνής κοινότητα (βίντεο)

 

Προκλητική είναι η ανοχή που επιδεικνύει η διεθνής κοινότητα έναντι της Κομμουνιστικής Κίνας, κάνοντας τα στραβά μάτια στις εγκληματικές πολιτικές που το κυβερνόν Κομμουνιστικό Κόμμα εφαρμόζει.

 

Οι εντολείς του Τ.Μπάιντεν και της παρέας του, χαίρουν της απόλυτης ασυλίας όλων των κατά τα άλλα «φιλελευθέρων και ανθρωπιστών» του διεθνούς πολιτικού τζετ-σετ, παραβιάζοντας κάθε έννοια δικαιωμάτων και συνεχίζοντας ανενόχλητοι να κυριαρχούν οικονομικά και πλέον πολιτικά σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη.

Σοκ προκαλούν καταγγελίες και μαρτυρίες Κινέζων πολιτών για τις συνθήκες που επικρατούν στην Κίνα μετά την αναζωπύρωση του κύματος της πανδημίας.

Το προσφιλές για τη δεσπόζουσα διεθνή ελίτ Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας, έχει μετατρέψει σε κόλαση τη ζωή των πολιτών της χώρας, αντιμετωπίζοντας όσους νοσούν με μεσαιωνικές μεθόδους, κλείνοντας ολόκληρες πόλεις και σφραγίζοντας κόσμο μέσα στα σπίτια του.

Με την εκλογή Μπάιντεν ο δρόμος της Κίνας για παγκόσμια κυριαρχία είναι πλέον ανοικτός.

O Λι Γουέι Ντονγκ, διευθυντής του περιοδικού «Στρατηγική Ανάλυση της Κίνας», σε δηλώσεις του στη ραδιοφωνική εκπομπή «Φωνή της Αμερικής» ανέφερε ότι, η συσκότιση και παραπλανητική προπαγάνδα του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος είναι που προκάλεσε το ξέσπασμα της επιδημίας στην Κίνα και έβλαψε ολόκληρο τον κόσμο.

Θεωρεί απάνθρωπα τα οριζόντια μέτρα που έλαβαν οι αρχές για την πρόληψη της επιδημίας, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης της ενημέρωσης.

Επέκρινε το γεγονός ότι οι άνθρωποι στις πληγείσες από την επιδημία περιοχές δεν έχουν πρόσβαση σε ιατρική περίθαλψη. Σε όσους βρέθηκαν θετικοί στον ιό ή ακόμη και σ’ αυτούς για τους οποίους υπήρχε η παραμικρή υπόνοια ότι νοσούν οι πόρτες και τα παράθυρα των διαμερισμάτων τους σφραγίστηκαν. Συνέβη μάλιστα και το εξής τραγικό, όταν ένα άρρωστο παιδί έμεινε κλειδωμένο στο δωμάτιο του και αφέθηκε να λιμοκτονεί μέχρι θανάτου.

Μια δημοσιογράφος, η Ζαν Ζανγκ, η οποία τόλμησε να αναφερθεί στην κατάσταση που επικρατούσε στις περιοχές αυτές καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης. Εις ένδειξη διαμαρτυρίας κατά των διώξεων, η Ζανγκ έκανε απεργία πείνας μετά τη σύλληψή της και στη συνέχεια τρεφόταν με τη βία.

Μετά την εμφάνιση του πρόσφατου κύματος επιδημιών, τα διάφορα μέτρα που έλαβε το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα για να απομονώσει και να κλειδώσει ουσιαστικά πόλεις και επαρχίες έχουν δεχθεί έντονες επικρίσεις από το κινεζικό κοινό.

Επιπλέον, το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας είναι η μόνη κυβέρνηση στον κόσμο που εμποδίζει επίσημα τους πολίτες να επιστρέψουν στην πατρίδα τους από το εξωτερικό για να αποφευχθεί η έναρξη λοιμώξεων.

Μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, στην πόλη Νανγκόνγκ είχαν βρεθεί θετικοί 41 άνθρωποι επί συνόλου 535.000 κατοίκων. Οκτώ από τα θετικά κρούσματα δεν είχαν συμπτώματα.

Είναι άγνωστο πόσοι άνθρωποι έχουν πραγματικά COVID-19.  Από το βράδυ της 16ης Ιανουαρίου στην πόλη του Νανγκόνγκ, στο Ζινγκ Τάι εφαρμόζονται τα αυστηρότερα παγκοσμίως μέτρα κλειδώματος.

Η ειρωνεία σε όλα αυτά είναι ότι την ίδια στιγμή που οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σιγούν για τα αίσχη της Κίνας, αυτοί που δε χάνουν ευκαιρία να επαίρονται για τον «φιλελευθερισμό» και τον «προοδευτισμό» τους, εξανίστανται κάθε φορά με τις «ολοκληρωτικές» πρακτικές του Βίκτορ Όρμπαν.

Του ηγέτη της μοναδικής χώρας στην Ευρώπη, που δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πρόγραμμα εμβολιασμών και διαθέτει δωρεάν στους πολίτες της τόσο τα εμβόλια όσο και το φάρμακο κατά του κορωνοϊού.

Της Ουγγαρίας, της χώρας που με συνέπεια υπερασπίζεται το δυτικό πολιτισμό και τις αρχές του και κατοικείται πιθανότατα από τους πιο ευτυχισμένους στις μέρες μας πολίτες.

 

 

pronews

Back to top button