Διεθνή

Το τραγο-δι της Κύπρου για Eurovision 2021.Η κριτική είναι για την τέχνη το Απεταξάμην για το σατανισμό..

Ωμός Σατανισμός, εκθείαση κι εγκωμιασμός του Σατανισμού αλλά και επιχειρούμενη μύηση σε αυτόν σε μια επικίνδυνη εγκληματική παραληρηματική ψυχωτική έκφανση λάθρας πνευματικότητας..Κι όλα αυτά σ΄έναν ύμνο επίκληση στο Διάβολο από την ελληνική λέξη διαβολή που θα πει συκοφαντία (διαβάλω).

Το τραγόδι της Κύπρου για τη φετινή Γιουροβίζιον είναι ένα άσμα στις δυνάμεις του σκότους.. Οι υπερασπιστές του που κρίμα κάποιοι είναι και πολιτικοί επικαλούνται την ελευθερία της έκφρασης. Κατ’ αρχήν πέραν των προαναφερθέντων που κάποια από αυτά ενδεχομένως συνιστούν και ποινικά αδικήματα ο συγκεκριμένος ύμνος Αγάπης στον Αντίπαλο εξού και σατανάς ξεφεύγει από τα όρια της προσωπικής ατομικής έκφρασης αλλά είναι αυτό που θα εκπροσωπήσει την κοινότητα το έθνος το κυπριακό κράτος τον κάθε Κύπριο-α σε αυτήν τη διοργάνωση ..Οπότε η κοινότητα και η συλλογικότητα ο Δήμος ο καθένας έχει λόγο αν θέλει ή όχι να εκπροσωπηθεί από Ωμούς Σατανιστές…

Δεν μιλάμε για τέχνη αλλά για την κατάργηση της .

Είναι ψαλμοί σκέτη Σολομονική είναι, Ωδή στο διάβολο πρόκειται για παραθρησκευτικό τραγο-δι σατανιστικού κατηχητικού αφού κυρίως απευθύνεται σε νεαρά άτομα..Είναι προσηλυτισμός οργανωμένη προσπάθεια μύησης δια της προβολής του συγκεκριμένου ιδεολογήματος..Αν αυτό είναι τέχνη τότε η τέχνη δεν υπάρχει…Εμπίπτει στη σφαίρα της ψυχοπαθολογίας ψυχωτικού σοκ μ΄εμμονές και παραληρηματική τάση.. Δεν πρόκειται για ποιητική αδεία η αναφορά αφού ως εμμονή επαναλαμβάνεται η ομολογία αγάπης στο πιο ζοφερό μεταφυσικό στοιχείο..

Επαναλαμβάνει εν είδει ”Μάντρας”( λέξεις δύναμης και ιερές φράσεις) την αγάπη της προς το διάβολο .” Κατ’ ουσίαν τα mantras αποτελούν συγκεκριμένες λέξεις, ολόκληρες φράσεις ή ακόμα και ακαθόριστες συλλαβές που επαναλαμβάνονται επί μακρόν κι εν τέλει, η επανάληψή τους επιφέρει την “απομάκρυνση” της συνείδησης του ανθρώπου από τον κόσμο γύρω του και την υποβοήθηση της ένωσής του με το θείο (μυστικισμός).Τα mantras ως τεχνική εσωτερισμού” Δηλ. είναι τελετουργική επίκληση δια της επανάληψης Μάντρας στο διάβολο επιχειρώντας την ένωση της σύμφωνα με αυτή την οπτική καθόλου αθώο το ”τραγο-δάκι”..Είναι θρίλερ ζομπίστικο.

Αν είναι να λογοκρίνουμε το φερέφωνο του Διαβόλου το όργανό του ναι αλλά ως…Απεταξάμην αυτή είναι η απάντηση ενός νουνεχή λαού…Αν το Απεταξάμην το θεωρεί λογοκρισία η Ελλάδα και η Κύπρος τότε είναι θέμα ερμηνείας και διάβρωσης θεσμών και αλλοτρίωσης συνειδήσεων επισφράγισμα ξεπουλήματος ψυχής. Απεταξάμην αυτό είναι το ομολογιακό βάπτισμα και την πομπή και τη συγχορδία αυτού.

Είναι λατρεία του Σατανά γιατί η λατρεία ως μέρος του θρησκευτικού γίγνεσθαι δεν είναι παρά η εκδήλωση και η έκφραση του θρησκευτικού συναισθήματος..

Το ότι απευθύνει άσμα ασμάτων στο Σατανά αυτό είναι επομένως λατρεία αυτού του όντος δεν είναι ερωτική εξομολόγηση σ΄άνθρωπο… αλλά σε μια άλλη φύση..και ως τέτοιο πρέπει να κριθεί…Η κριτική είναι για την τέχνη το Απεταξάμην για το σατανισμό…Οπότε δεν αντέχει σε κριτική….Ο διάβολος θα κυβερνήσει τον κόσμο όταν κατορθώσει να τον πείσει ότι δεν υπάρχει ως μετρ του είδος στην απατεωνιά ως πατήρ του ψεύδους…το καλύτερο κόλπο που σκαρφίστηκε ποτέ ο Διάβολος ήταν να πείσει τον κόσμο ότι δεν υπάρχει» έλεγε ο Κέβιν Σπέισι στους «Συνήθεις υπόπτους»

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο η επιλογή του ΡΙΚ να εκπροσωπηθεί στον διαγωνισμό της Eurovision 2021 με το τραγούδι «El Diablo» («Ο διάβολος») και ερμηνεύτρια την Έλενα Τσαγκρινού.Πολλοί πολίτες της Κύπρου τηλεφώνησαν στο ΡΙΚ και διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την επιλογή του τραγουδιού «El Diablo» ενώ, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της εφημερίδας «Πολίτης», απειλούν «να κάψουν το ΡΙΚ».

Οι πιο ψαγμένοι ινστρούκτορες υπερασπιστές του επικαλούνται το Σύνδρομο της Στοκχόλμης για να ”καθαρίσουν” το αθώο τραγο-δι…Μόνο που αυτό το σύνδρομο είναι μια σύνθετη ψυχολογική κατάσταση κατά την οποία ο όμηρος αρχίζει και τρέφει συναισθήματα συμπάθειας ή/και αγάπης προς τους απαγωγείς του. Το σύνδρομο πήρε το όνομά του μετά από μια ληστεία τράπεζας στη Στοκχόλμη της Σουηδίας το 1973. Είναι ένα παράδειγμα αμυντικού μηχανισμού, στο οποίο το άτομο αναπτύσσει συναισθηματική προσκόλληση με το πλησιέστερο ισχυρό ενήλικα – το θύμα επιλέγει να παραμείνει πιστός στο θύτη του.Τι εννοούν ότι ο ”δημιουργός” του πάσχει από αυτό το σύμπλεγμα που το ανέπτυξε αφού αιχμαλωτίστηκε από τον διάβολο…Δεν κατανοώ πραγματικά αυτή τη θέση που σε κάθε περίπτωση τα ψυχολογικά συμπλέγματα του καθενός αντιμετωπίζονται αλλιώς με άλλου τύπου συνδρομή και δεν αποτελούν την κορωνίδα της τέχνης ενός λαού με ιστορία και πολιτισμό.

Ο σατανάς είναι η ίδια απορριπτέα ύπαρξη η ενσάρκωση του απόλυτου κακού και στους 3 μονοθεισμούς οπότε προσβάλει η επιλογή του τραγουδιού αυτού και τις 3 θρησκευτικές κοινότητες αλλά και κάθε λογικό και ορθολογιστή κάθε αγνωστικιστή κάθε αθεϊστή και βέβαια υποτιμά τη νοημοσύνη..

Ο Paul Aries στο βιβλίο του ”Σατανισμός και Βαμπιρισμός το Μαύρο Βιβλίο” που αποτελεί 12ετή έρευνα του στο πλαίσιο σύμβασής του με το Υπ. Κοινωνικών Υποθέσεων στη Γαλλία.Υλικό του το παρουσίασε στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή επί Σεκτών αλλά και σε διαλέξεις του στην Εθνική Σχολή Εισαγγελέων.Μιλάει για μια επιστροφή ενδυνάμωση του σατανισμού ανησυχητική στους νέους που ανησυχεί τις δημόσιες υπηρεσίες (την Κύπρο δεν την ανησυχεί;) : βεβηλώσεις, μαύρες ή κόκκινες τελετές, πράξεις βίας, αυτοκτονίες, δολοφονίες κι αυτοακρωτηριασμού κλπ…Η β περίοδος του Σατανισμού από μέσα 19ου αι. ως 20ο σημαδεύεται από άτομα που εκθειάζουν την σεξουαλική μαγεία όπως ο Aleister Crowley, JackParsons κ.α (εκεί εντάσσεται αυτή η ερωτομανία για Σατανά του ύμνου για Γιουροβίζιον ). Η γ περίοδος του κινήματος άρχισε το 1966 με τη δημιουργία της Εκκλησίας του Σατανά από Anton LaVey συγγραφέα της Σατανιστικής Βίβλου στις ΗΠΑ..’‘Υπάρχουν περισσότεροι σατανιστές μαθητές στα λύκεια της Γαλλίας παρά κομμουνιστές ή οικολόγοι” γράφει ο ειδήμονας...Ο οποίος αφιερώνει μεγάλο μέρος του έργου στη σατανιστική κουλτούρα. Ας ερωτηθεί αυτός ο πλέον ειδήμονας στην Ευρώπη επί του θέματος αν το τραγοδι αυτό εντάσσεται σε αυτό το πλαίσιο. Άλλωστε κατ΄εξοχήν ο χώρος της μουσικής στανοκρατείται σε κάποια του ρεύματα.. Η καλύτερη μελέτη για το σατανιστικό rock είναι του Jota Martinez Galiana: le rock satanique: satanisme et sorcellerie dans le rock, La Mascara, Paris 1998.Yπάρχει γράφει ο ειδήμονας μακρά παράδοση των υποσυνείδητων μηνυμάτων στη rock.Eίναι του είδους: ”κάνετε έρωτα με το διάβολο”. Δηλ. ότι σε κομμάτια της ροκ ήταν συγκεκαλυμμένο τώρα το ακούμε ξεδιάντροπα αγαπώ το διάβολο και θα πούμε είναι ασυσχέτιστο; Άλλα γκρουπ είχαν το μήνυμα στην α΄γραμμή όπως το κυπριακό τραγούδι: Eπιθυμώ ο Κύριος να προσευχηθεί στα γόνατα μπροστά στο Σατανά / oφείλω να ζήσω με το σατανά(Led Zeppelin) ”Ο Σατανάς είναι ο Θεός σου” (Kiss) οι Rolling Stones γράφουν το ”Συμπάθεια για τον διάβολο”..”Ο Αleister Crowley είναι δημοφιλής στους χώρους της ροκ μουσικής και ιδίως σε Beatls , Led Zeppelin…To άλμπουμ Revolution 9 των θεοποιημένων από το κατεστημένο Beatls θεωρείται ως ένα σατανιστικό ευαγγέλιο” γράφει ο ειδήμονας.Αν ακόμη και στους φαινομενικά πιο αθώους κύκλους της μουσικής υπήρξε τέτοια διείσδυση κανείς δεν μπορεί να δηλώνει ότι το κυπριακό τραγο-δι είναι αμέτοχο.Δεν μιλάμε για Black Metal ή την γκότθικ κουλτούρα ή την περίπτωση Marilyn Manson που φτάνει ως το σύγχρονο trans.

O ερευνητής μιλάει για αυτοκτονίες ανηλίκων που ήταν φανατικοί οπαδοί σατανιστικών μουσικών γκρουπ ;opvw toy Waffen SS ή των AC/DC.. ή διέπραξαν εγκλήματα κατά πλήθους όπως στο Denver το 1999.Αυτό ευαισθητοποιεί κάποιον εισαγγελέα στην Κύπρο ή όχι;;;;

”Το ίντερνετ” προσθέτει ”παίζει μεγάλο ρόλο στην εξάπλωση του σατανισμού.Χιλιάδες sites του είναι αφιερωμένα.”

Κάποιοι επιχειρούν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει σατανισμός και το τραγόδι αυτό δεν έχει σχέση όταν παρατηρείται παγκοσμίως έξαρση κι επιστροφή του φαινομένου έχουν γίνει έρευνες έχουν γραφτεί βιβλία έχουν δικαστεί εγκλήματα έχουν ασχοληθεί κοινοβούλια ολόκληρα..

Πρόκειται για μια κατά κυριολεξία νεολλενηνική τραγωδία ως τράγων ωδή αυτό το τραγο-δι...

dimpenews.com

Back to top button