Ελλάδα

70χρονος άφησε την τελευταία του πνοή μόλις 25 λεπτά μετά τον εμβολιασμό του….ΤΥΧΑΙΟ;

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση ο 70χρονος ένιωσε αδιαθεσία λίγα λεπτά μετά τον εμβολιασμό του και παρά την άμεση αντίδραση του νοσηλευτικού προσωπικού στο εμβολιαστικό κέντρο στο οποίο βρισκόταν, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε….«Οι πρώτες πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει δείχνουν ότι ο άνδρας δεν παρουσίασε κάποια αλλεργική αντίδραση» αναφέρεται στην ανακοίνωση του γιατρού Zucker.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο άτυχος 70χρονος είχε συμπληρώσει τα 15 λεπτά παρακολούθησης μετά τον εμβολιασμό «χωρίς να παρουσιάσει κάποια αντίδραση ή κάποια δυσφορία».

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν ο θάνατος του 70χρονου συνδέεται με τον εμβολιασμό του καθώς η έρευνα των αρχών της Νέας Υόρκης είναι σε εξέλιξη.

Εξίσου αδιευκρίνιστο παραμένει για την ώρα ποιο εμβόλιο χορηγήθηκε στον 70χρονο.

Ο γιατρός Zucker τονίζει, επίσης, στην ανακοίνωσή του ότι τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι γιατροί πιστεύουν ότι το εμβόλιο κορονοϊού «είναι ασφαλές και μαζί με την συνεχιζόμενη εγρήγορση για την εφαρμογή των μέτρων αυτοπροστασίας, όπως η χρήση μάσκας και οι αποστάσεις, θα φέρει το τέλος της πανδημίας».

«Ενθαρρύνω όλους τους κατοίκους της Νέας Υόρκης που ανήκουν στις κατηγορίες προς εμβολιασμό να το κάνουν» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Howard Zucker.

πηγη 

Related Articles

Back to top button