Black out στο κέντρο της Αθήνας τη νύχτα της απαγορευμένης Κυριακής!

Black out στο κέντρο της Αθήνας! τη νύχτα της απαγορευμένης Κυριακής . Ότι διανύουμε μια σκοτεινή περίοδο είναι το μόνο σίγουρο!!!!΄Ίσως αυτή είναι και η μόνη αληθινή εικόνα που βγαίνει από τη χώρα. Το πένθος ταιριάζει στην Ηλέκτρα… στο ήλεκτρον
Έσβησαν τα φώτα και στην Ακρόπολη εκτεταμένο και σε περιοχές εκτός κέντρου μεταφέρεται..
”Διακοπή ρεύματος σημειώθηκε αιφνιδίως το βράδυ της Κυριακής σε πολλές περιοχές της δυτικής Αττικής, των νοτίων προαστίων αλλά και στο κέντρο της Αθήνας, λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε σε υποσταθμό της ΔΕΗ στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου” αναφέρει το skai.gr
”Μεγάλη φωτιά σε υποσταθμό ΔΕΗ τώρα κάπου στα διυλιστήρια Ασπροπύργου ή Ελευσινας. Δεν έχουν ρεύμα όλες οι περιοχές από κέντρο μέχρι δυτική Αττική” μεταφέρεται από πολίτες καθώς δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση….

Όπως μεταφέρει το fimes.gr: Διακοπή ρεύματος το βράδυ της Κυριακής 7/2 σε αρκετές περιοχές της Αθήνας.Χωρίς ρεύμα έμειναν πολλές περιοχές της Αθήνας.Μπλακ άουτ από Παγκράτι μέχρι Περιστέρι και Πειραιά.Σύμφωνα με πληροφορίες, χωρίς ρεύμα έμειναν περιοχές σε Πειραιά, Κερατσίνι, Νίκαια, Νέα Σμύρνη, Σαλαμίνα.Φωτιά σε υποσταθμό της ΔΕΗ στον Ασπρόπυργο – Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Αττικής.Σύμφωνα με πληροφορίες, έπιασε φωτιά σε υποσταθμό της ΔΕΗ στον Ασπρόπυργο. Για αυτό τον λόγο βυθίστηκε μεγάλο μέρος της Αττικής στο σκοτάδι.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, βλάβη στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Κουμουνδούρος του ΑΔΜΗΕ στον Ασπρόπυργο είναι η αιτία που προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση εκτεταμένων περιοχών στην Αττική και την Πελοπόννησο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η βλάβη έχει επηρεάσει και περιοχές των νομών Κορινθίας και Αργολίδας.


dimpenews.com