Διεθνή

(2) ΑΝΑΤΡΟΠΗ; Όλο και περισσότερες μαρτυρίες αναγνωρίζουν τον δολοφόνο του Annecy ως έναν ισλαμιστή της ISIS!

Ο Γαλλοσύρος ερευνητής και γεωπολιτικός αναλυτής Μπασσάμ Ταχάν Ισλαμολόγος, ειδήμονας στο συριακό και στη Μέση Ανατολή συνεχίζει την έρευνα του κι αποκαλύπτει νέα στοιχεία που καταδεικνύουν ότι ο μακελάρης των μωρών στο Annecy της Γαλλίας ταυτοποιήθηκε ως τζιχαντιστής της ISIS :

Όλο και περισσότερες καταδικαστικές μαρτυρίες αναγνωρίζουν στον δολοφόνο του Annecy έναν ισλαμιστή που σέρφαρε για χρόνια ανάμεσα σε διαφορετικές τρομοκρατικές οργανώσεις του νεφελώματος τζιχάντ στη Συρία και ότι θα υπάρχαν πολλοί άλλοι σαν αυτόν στη Δύση!

Οι συριακές αρχές πρέπει να γνωρίζουν την πραγματική ταυτότητα του δολοφόνου του Annecy όταν είχαν προτείνει μια συνεργασία με τη Γαλλία, η σοσιαλιστική κυβέρνηση της εποχής είχε αρνηθεί την προσφορά. Ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει τις επιθέσεις στην ίδια τη Γαλλία μέσα στο σπίτι μας.
Ο δολοφόνος του Annecy θα έλεγε στη γυναίκα του ότι ήταν Μουσουλμάνος που προσηλυτίστηκε Χριστιανισμό για να κερδίσει τη συμπάθειά της και να έχει την ιδιότητα του πρόσφυγα σύμφωνα με τα αραβικά site. Ας περιμένουμε την έρευνα της αστυνομίας, είναι καλύτερα να συνεργαστείτε με τις συριακές υπηρεσίες. Θα φτάσουμε στο βάθος!

Το αφήγημα του δολοφόνου του Annecy στη σύζυγό του στις σουηδικές ελβετικές και γαλλικές αρχές θα ήταν ένας ιστός ψεμάτων για την ταυτότητά του, τη θρησκεία του και την προηγούμενη ζωή του στη Συρία κατηγορώντας τον συριακό στρατό για να αποκτήσει το καθεστώς του πρόσφυγα σύμφωνα με αραβικά sites.

Κανένα μέσο δεν δημοσίευσε φωτογραφία ή την ταυτότητα της υποτιθέμενης μητέρας του τρομοκράτη του Αnnecy σύμφωνα με τα αραβικά sites όλα τα λόγια που του αποδόθηκαν είναι καθαρά ψέματα!

Ο τρομοκράτης του Annecy μιλάει στα Αγγλικά ενώ εκτελούσε την πράξη του ενώ την ίδια στιγμή μας λένε ότι ήταν εκτός εαυτού .Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι αν ήταν έτσι θα έπρεπε να φωνάζει στα Αραβικά και επιπλέον στην αραβική συριακή διάλεκτο της περιοχής του της πόλης Hassaké..

Και διαρροές από την αστυνομική έρευνα συνηγορούν στο γεγονός ότι ο κρατούμενος θάβει μυστικά.. Ερωτηθείς από τους ανακριτές, αρνείται να δώσει τους κωδικούς του τηλεφώνου του και τις πολύτιμες πληροφορίες που μπορούσε αυτό να περιέχει.

(1) ΑΝΑΤΡΟΠΗ; Ο τρομοκράτης που έσφαξε τα μωρά στη Γαλλία ταυτοποιήθηκε κι αναγνωρίστηκε ως μέλος της ISIS και το πραγματικό του όνομα είναι Mohammad Salouan! ΒΙΝΤΕΟ

dimpenews.com

Back to top button