breaking newsΔιεθνή

Στον ΓΚΡΕΜΟ η κυβέρνηση των ΗΠΑ: Λένε κατάφορα ψέματα για να ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ τον κόσμο και να μην τους ΠΛΑΚΩΣΕΙ! Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ

Χάνεται η ψυχραιμία, το καθαρό μυαλό και όλα δείχνουν πως το ΧΑΟΣ πλησιάζει στην αμερικανική υπερδύναμη και άρα σε όλον τον λεγόμενο δυτικό κόσμο…

Ο πλανήτης οδηγείται σε τεχνητή απόλυτη έλλειψη τροφίμων και οι πολιτικοί έχουν αναλάβει την ευθύνη να πουν ψέματα στον κόσμο και να τον συγκρατήσουν, προκειμένου να μην ξεσηκωθεί.

Οι Αμερικανοί, οι οποίοι θέλουν και πόλεμο με την Ρωσία, αντιμετωπίζουν αυτή την στιγμή ραγδαία αύξηση των τιμών του φυσικού αερίου, πληθωρισμό-ρεκόρ, ακόμη και έλλειψη γάλακτος για μωρά!

Ωστόσο, η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Karine Jean-Pierre έχει πάρει εντολή από τους διεθνιστές να πουλάει ΤΡΕΛΑ! Αντίστοιχα γίνονται και στην Ελλάδα και υπάρχουν αμέτρητα βίντεο για να το επιβεβαιώσουν αυτό!

Δήλωσε λοιπόν η Jean-Pierre:

«Καταλαβαίνουμε ότι οι άνθρωποι το αισθάνονται αυτό, αισθάνονται την αύξηση των τιμών, ειδικά στα τρόφιμα και το φυσικό αέριο.

 Είναι κάτι που καταλαβαίνουμε! Αυτό που προσπαθούμε να πούμε, αυτό που προσπαθώ να σας πω είναι ότι η οικονομία βρίσκεται σε καλύτερη θέση από ό,τι ήταν ιστορικά και έτσι εμείς (αυτή η διοίκηση) αισθανόμαστε πως είμαστε σε καλή θέση ιστορικά να αντιμετωπίσουμε τον πληθωρισμό».

Όλα καλά λοιπόν στην Αμερική! Σε ιστορικά επίπεδα η οικονομία! Αντιλαμβάνονται πολλοί για ποιόν λόγο ενδέχεται να πάρουν στο κυνήγι πολιτικούς οι πολίτες. Και τότε θα έρθει η παγκόσμια χούντα στην απόλυτη μορφή της, παραδίδοντας τους πρώην συνεργάτες της στον λαό.

 

 

 

photo pixabay

Back to top button