Διεθνή

Τ’ αόρατα θύματα ενός ακήρυχτου πολέμου….Ο Φρέντυ ο Αμερικάνος: μετά τον εμβολιασμό με Moderna πάσχει από συχνές επιληπτικές κρίσεις, καρδιακά επεισόδια,παραλυσία,δερματικές αιμορραγίες κ.α ”Whyyyyyy… Moderna thank you”!!! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Τα αόρατα θύματα ενός ακήρυχτου πολέμου….Ο Φρέντυ ο Αμερικάνος…Ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ από ένα μετεμβολιακό θύμα της Moderna που εκΜοντέρντισε με τον πιο τραγικό τρόπο ένα νέο άνθρωπο.Μετά τον εμβολιασμό του με το Moderna εμφάνισε συχνές επιληπτικές κρίσεις, παραλυσία, καρδιακά επεισόδια. Καταγγέλει ότι έπεσε θύμα απάτης από τις αρχές αφού ουδέποτε τον ενημέρωσαν για οποιοδήποτε ανάλογο κίνδυνο, παρενέργειες πριν δώσει τη συναίνεσή του για εμβολιασμό!

TO OYΡΛΙΑΧΤΟ ΤΟΥ:

”Whyyyyyy… Moderna thank you”

”2 Ιουλίου. Συνεχίζει να χειροτερεύει. Άλλες 2 επιληπτικές κρίσεις σε 3 ημέρες και παραμένω παράλυτος από το στήθος μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών μου”

”17 Ιουνίου. Λοιπόν άλλο ραντεβού για σήμερα. Ας ελπίσουμε να καταλήξουμε κάπου σχετικά με αυτό που κάνει αυτό το εμβόλιο .. τρέμουλο, ημικρανίες, θολή όραση, μυϊκές κράμπες και σπασμοί, απώλεια κινητικών λειτουργιών μαζί με καρδιακά προβλήματα και την θολούρα μνήμης Ole .. κ.λπ .. χαίρομαι που βοηθάω με covid. ”

”Ενημέρωση … χθες εκδηλώθηκαν εξανθήματα που κάλυψαν ολόκληρα τα πόδια μου και κόκκινες κηλίδες που φαίνεται να αιμορραγούν κάτω από το δέρμα. Αργότερα είχα μια άλλη επίθεση που μοιάζει με κρίση. Αυτά είναι 10 επεισόδια όπως αυτά τώρα. 4 καρδιακά επεισόδια μερικής παράλυσης επίσης.”

”2 Ιουλίου. Στο νοσοκομείο μόλις πριν από το σκάνερ εγκεφάλου μου .. προσεύχομαι να βρω κάποιες απαντήσεις γιατί πάνω από ένα μήνα αυτού του σκατού είναι τόσο κουραστικό .. Απλώς εύχομαι να ήξερα περισσότερες πληροφορίες για τους πιθανούς τραυματισμούς πριν το εμβόλιο. Και γι ‘αυτό μοιράζομαι τη διαδρομή μου για να δείξω τι μπορεί να συμβεί. ”

Εικόνα

Ευχαριστεί κάποιον Γερουσιαστή που ενδιαφέρθηκε για την περίπτωση του ζητάει βοήθεια προφανώς είναι και το κόστος νοσηλείας…

”23 Ιουνίου .. υποφέρω και προσπαθώ να διαδώσω ευαισθητοποίηση. Αυτά τα βίντεο μου είναι δύσκολο να τα μοιραστώ, αλλά αν μπορώ να εμποδίσω ένα άτομο να πάρει αυτό το δηλητήριο τότε πέτυχα το σκοπό μου .. παρακαλώ παρακαλώ μην εμβολιαστείτε..”

”Η απόφαση να εμβολιαστείτε είναι δική σας και η πρόθεσή μου ήταν να προσπαθήσω να διαδώσω την ευαισθητοποίηση για το τι θα μπορούσε ενδεχομένως να συμβεί επειδή δεν γνώριζα αυτούς τους κινδύνους και δεν μου είπαν κανέναν κίνδυνο οποιουδήποτε είδους γι αυτό που περνάω από τότε που εμβολιάστηκα.

Απλώς εύχομαι να μπορέσουμε όλοι να ενωθούμε για να καταλάβουμε αυτήν την τραγωδία. Τα βίντεο μου και τα tweet μου δημιουργήθηκαν ενώ ήμουν πολύ θυμωμένος και τρελός και επίσης τραυματίστηκα από την επίθεση, γι ‘αυτό χρησιμοποίησα μερικές λέξεις που μπορεί να προσβάλλουν μερικούς ανθρώπους ή ακόμα και να τρομάξουν μερικούς ανθρώπους.”..

”23 Ιουνίου. Ιατρική περίθαλψη για τον Freddy, οργανωμένη από την Jaimie Zalys
*** ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 *** Ο Freddy μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ξανά χθες το βράδυ μετά… Η Jaimie Zalys χρειάζεται την υποστήριξή σας για την ιατρική περίθαλψη για τον Freddy
gofundme.com”

Whyyyyyyyyy
”23 Ιουνίου .Διαδώστε την ευαισθητοποίηση παρακαλώ μοιραστείτε τα σκατά από τις κρίσεις μου λόγω εμβολίου. Αυτό πρέπει να είναι γνωστό. Κοιτάξτε τι κάνει σ΄ εσάς .. γιατί θα θέλατε τους ανθρώπους σας έτσι .. whyyyyyyyyy. Moderna σ’ ευχαριστώ .. έκανες μια καταπληκτική δουλειά που με προστατεύει”.

”22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 *** Ο Φρέντι μεταφέρθηκε ξανά με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο χθες το βράδυ αφού σταμάτησε να αναπνέει, υπέστη τεράστιο τρέμουλο στο πόδι του και δεν μπορούσε να κινηθεί. Στο νοσοκομείο του δόθηκε ένα ΗΚΓ και υποβλήθηκε σ΄αιματολογικέ εξετάσεις . Όταν τα αποτελέσματα βγήκαν, τον έστειλαν σπίτι αν και ζήτησε να ολοκληρώσει περαιτέρω εξετάσεις.

Θα θέλαμε πραγματικά να μεταφέρουμε τον Freddy σε μια πόλη όπου μπορεί να βρει τη βοήθεια που χρειάζεται τόσο απεγνωσμένα … !!! Παρακαλώ βοηθήστε, διαδώστε, παρακαλώ κρατήστε τον στις σκέψεις και τις προσευχές σας.

ΑΥΤΌΣ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ; H ιστορία του Φρέντι δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου τα social media παρά την επιβεβλημένη λογοκρισία είναι γεμάτα από τραγικές ιστορίες αντίστοιχες κάποιες ακόμη ποιο τραγικές.

Η κοινωνική προσφορά του Φρέντυ όπως τον αντιλαμβάνεται έγκειται στο να ενημερώσει τους συνανθρώπους του για το τι μπορεί να συμβεί να είναι υποψιασμένοι κι είναι ένας ρόλος πολύ τιμητικός γι αυτόν.Η απόφαση όπως λέει κι αυτός ανήκει στον καθένα αλλά ο καθένας οφείλει να έχει απόλυτα προηγουμένως ενημερωθεί για όλα τα πιθανά ενδεχόμενα για να είναι νόμιμη η συναίνεσή του..

dimpenews.com

Back to top button