breaking newsΔιεθνή

Πέθανε όντως εξαιτίας του σοβαρού της τροχαίου η ηθοποιός Αν Χεκ;

Η Χεκ πλησίαζε στην ολοκλήρωση μιας νέας ταινίας που θα άγγιζε πολλές «ισχυρές δυνάμεις» που υπάρχουν στο Χόλιγουντ – μια ταινία που έχει να κάνει με τη σεξουαλική εμπορία παιδιών

 

Τα νέα σχετικά με τον τραγικό θάνατο της Αν Χεκ κατέπληξαν τον κόσμο την περασμένη εβδομάδα. Η ηθοποιός του Χόλιγουντ ενεπλάκη σε ένα σοβαρό τροχαίο στο Λος Άντζελες. Τα κύρια μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό τραύμα και έπεσε σε κώμα.

Γρήγορα ανακοινώθηκε ότι δεν αναμενόταν να επιβιώσει και η οικογένειά της διερευνούσε το ενδεχόμενο δωρεάς οργάνων, όπως ήταν η επιθυμία της ιδίας, σε όλη της τη ζωή.

Η Χεκ μίλησε επίσης για την παιδική της ηλικία σε μια συνέντευξη στο The Advocate τον Νοέμβριο του 2001 λέγοντας: « Ο πατέρας μου ήταν σχιζοφρενής. Έζησε δύο ολοκληρωμένες ζωές, μια ως ετεροφυλόφιλος που διηύθυνε τη χορωδία της εκκλησίας και έκανε οικογένεια και μια που έφυγε και έζησε ως ομοφυλόφιλος. Δεν ξέραμε τι έκανε παρά όταν μάθαμε χρόνια αργότερα ».

Όταν η Χεκ ήταν 13 ετών, ο πατέρας της έγινε ένας από τους πρώτους ανθρώπους στην Αμερική που πέθανε από AIDS το 1983, αφήνοντας την οικογένεια άπορη και άστεγη.

Τα θύματα παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης μπορούν να ακολουθήσουν έναν από τους δύο δρόμους: Είτε μεγαλώνουν και γίνονται οι ίδιοι θύτες, είτε προσπαθούν να απορρίψουν και να ξεφύγουν από το κακό. Αντί να αφήσει την παιδική της ηλικία να συντρίψει το πνεύμα της, η Χεκ ορκίστηκε να χρησιμοποιήσει το χρόνο της στη Γη για να την κάνει ένα καλύτερο μέρος για τους άλλους.

Γι’ αυτό ήταν αποφασισμένη να ολοκληρώσει τα γυρίσματα της ταινίας «Girl in Room 13», μιας ταινίας μεγάλου μήκους που ήλπιζε ότι θα ερέθιζε τις μάζες και θα τις ξυπνούσε, κάνοντας τες να αντικρίσουν κατάματα την βαθιά ανησυχητική πραγματικότητα της ελίτ παιδεραστίας.

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει έτσι κι αλλιώς. Ωστόσο, στενοί φίλοι της Χεκ αποκάλυψαν ότι πάλευε με την παραγωγή,  για να διασφαλίσει ότι δεν θα κυκλοφορήσει μια αποδυναμωμένη έκδοση της ταινίας, με κομμένες σκηνές και κομμένους διαλόγους.

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που ο τρόπος του θανάτου της είναι βαθιά ύποπτος. Βέβαια μπορεί να ήταν απλά ένα τραγικό δυστύχημα, καθώς πριν αυτό συμβεί, η ίδια φαίνεται πως έκανε χρήση ναρκωτικών ενώ κατανάλωσε και αλκοόλ, όπως μετέδωσαν τα μεγάλα συστημικά Μέσα. Όμως το μετά του δυστυχήματος είναι πιο παράξενο και περίεργο από το ίδιο το δυστύχημα, όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω…

Τα μεμονωμένα αυτοκινητιστικά ατυχήματα φαίνεται να είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους οι «ταραχοποιοί» και οι «άτακτοι» φιμώνονται από την ελίτ. Ακριβώς όπως και η Αν Χεκ, ο δημοσιογράφος Mάικλ Χέιστινγκς πέθανε το 2013 όταν το αυτοκίνητό του επιτάχυνε ξαφνικά χωρίς λόγο, σε έναν ευθύ δρόμο του Λος Άντζελες, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε ένα δέντρο, σκοτώνοντάς τον από την έκρηξη.

Νωρίτερα εκείνη την ημέρα ο Χέιστινγκς είχε στείλει email στους αρχισυντάκτες του προειδοποιώντας ότι οι ομοσπονδιακοί (CIA), έπαιρναν  καταθέσεις από τους φίλους και την οικογένειά του, πριν πληκτρολογήσει τις μοιραίες τελευταίες του λέξεις: « Μπαίνω σε μια μεγάλη υπόθεση και πρέπει να φύγω για λίγο».

Οι περιστάσεις γύρω από το θανατηφόρο αυτοκινητιστικό δυστύχημα του Μάικλ Χέιστινγκς το 2013 είναι τρομακτικά παρόμοιες με τις οδηγίες της CIA για την ενορχήστρωση μυστικών δολοφονιών με «χακάρισμα αυτοκινήτων», σύμφωνα με τα άκρως απόρρητα έγγραφα πληροφοριών που διέρρευσαν από το WikiLeaks.

Έντονος επικριτής της κυβέρνησης Ομπάμα εξαιτίας της κατασκοπείας Αμερικανών πολιτών, ο Χέιστινγκς είχε γίνει αγκάθι στο μάτι της CIA πριν από το θάνατό του, δημοσιεύοντας ατρόμητα άρθρα σε μεγάλα συστημικά έντυπα και απειλώντας με μια καταστροφική αποκάλυψη του διευθυντή της CIA, Τζον Μπρέναν.

Οι φόβοι ότι ο δημοσιογράφος δολοφονήθηκε επαληθεύτηκαν όταν ο ειδικός της αντιτρομοκρατικής, Ρίτσαρντ Κλαρκ, περιέγραψε το θανατηφόρο δυστύχημα ως «ηλεκτρονική κυβερνοεπίθεση αυτοκινήτου».

Ωστόσο, τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης απέρριψαν γρήγορα τον ισχυρισμό ως θεωρία συνωμοσίας. Η ιδέα ότι η CIA θα μπορούσε να είχε παραβιάσει ένα αυτοκίνητο και να το χρησιμοποιήσει ως όπλο δολοφονίας ενός «εχθρού» ήταν υπερβολική για να διασκεδάσει το «κατεστημένο».

Το ίδιο συμβαίνει τώρα με όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει τον περίεργο θάνατο της Aν Χεκ. Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, οι ελεγκτές πληροφοριών και η Big Tech εργάζονται υπερωρίες για να τερματίσουν τη συζήτηση, περιορίζοντας την ελευθερία του λόγου μας.

Αλλά οφείλουμε στην Αν Χεκ να ρωτήσουμε, αν όντως φιμώθηκε και εκείνη για τις απόψεις της. Επαναλαμβάνουμε, μπορεί όντως να ήταν ένα τραγικό δυστύχημα που να οφείλεται στην ίδια. Όμως αν εσείς βλέπατε έναν δικό σας άνθρωπο που τον ανακοίνωσαν ως «εγκεφαλικά νεκρό» από την πρώτη κιόλας στιγμή, να προσπαθεί να ξεφύγει μέσα από τη νεκροσακούλα, τη στιγμή που την οδηγούν, όχι σε ένα ασθενοφόρο, αλλά σε ένα πυροσβεστικό όχημα, δεν θα θέλατε να το ερευνήσετε λίγο περισσότερο;

primenews
Back to top button