Διεθνή

Δικαστική απόφαση στην Ιταλία: αναστολή εργασίας για 10 υγειονομικούς που αρνήθηκαν εμβολιασμό με σκεπτικό ότι αρνήθηκαν το ”θαύμα” που επικαλέστηκε ο Νετανιάχου!!

Ο νόμος του Νετανιάχου Νόμος των κρατών και των δικαστηρίων!! Πρωτοφανής δικαστική απόφαση που στηρίζεται στην θριαμβολογία Νετανιάχου ότι πέτυχε ο εμβολιασμός.Που όμως ισραηλινοί διακεκριμένοι επιστήμονες, ισραηλινές οργανώσεις αμφισβητούν μιλούν για νέα Shoah και καταθέτουν προσφυγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης κατά της ισραηλινής κυβέρνησης ότι παραβίασε τον Κώδικα της Νυρεμβέργης. Νόμιμες αναγκαστικές αργίες για όσους αρνούνται το εμβόλιο. Δύο νοσοκόμες και οκτώ υγειονομικοί και κοινωνικοί λειτουργοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα από τη δουλειά τους επειδή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν. Και η ποινή του δικαστή δικαιώνει το RSA.

Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης του RSA δεν επιτρέπεται να αρνούνται το εμβόλιο, με ποινή αναστολής από την εργασία. Αυτή είναι η ποινή που εκδόθηκε από τον δικαστή του Belluno.
Δύο νοσοκόμες και οκτώ εργαζόμενοι κοινωνικής και υγειονομικής περίθαλψης, υπάλληλοι δύο Γηροκομεία στην περιοχή (Servizi Sociali Assistenziale S.r.l. και Sedico Servizi), αρνήθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο να λάβουν την πρώτη δόση του εμβολίου Pfizer. Η αντίδραση της διοίκησης του RSA, μετά τη σαφή άρνησή τους να εμβολιαστούν, ήταν, πρώτον, να θέσει τους δέκα υπαλλήλους σε αναγκαστική άδεια-αργία και στη συνέχεια να τους υποβάλει στην επίσκεψη του ιατρού εργασίας. “Ακατάλληλοι για υπηρεσία” είναι ο ορισμός που δόθηκε στους εργαζομένους στον τομέα της υγείας. Η συνέπεια ήταν να επιτραπεί στην ανώτατη διοίκηση των γηροκομείων να απομακρύνει τους δέκα εργαζόμενους από τα πόστα τους λόγω της «αδυναμίας εκτέλεσης της προγραμματισμένης εργασίας»….Το δικαστήριο θεώρησε “ανυπόστατους” τους λόγους που οδήγησαν τους υγειονομικούς να μην εμβολιαστούν και γι ‘αυτό το λόγο τέθηκαν σε αναστολή, δεν απολύθηκαν. Αυτό σημαίνει ότι εάν τελειώσει η πανδημία ή αποφασίσουν να εμβολιαστούν, θα επανενταχθούν αμέσως στον χώρο εργασίας. Ο δικαστής αποφάνθηκε: «Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου στην πρόληψη της αρνητικής εξέλιξης της παθολογίας που προκαλείται από τον ιό είναι ευρέως γνωστή ως αποδεικνύεται από τη δραστική πτώση των θανάτων μεταξύ των κατηγοριών που κατάφεραν να επωφεληθούν από το εμβόλιο, όπως οι υγειονομικοί, οι περιθαλπτόμενοι του RSA και πολίτες του Ισραήλ όπου το εμβόλιο έχει χορηγηθεί σε εκατομμύρια άτομα ” αναφέρει η ilgiornale 23/3/21

Το Δικαστήριο ουσιαστικά νομιμοποιεί τα πειράματα επί πληθυσμών αφού τόσο ο Μπουρλά όσο κι ο Νετανιάχου μίλησαν για πείραμα επί του ισραηλινού πληθυσμού κι είπαν πως το Ισραήλ έχει γίνει ένα παγκόσμιο πειραματικό εργαστήριο.

Επίσης κανείς δεν νομιμοποιείται ούτε να νομιμοποιεί ούτε να προεξοφλεί την επιτυχία αυτών των εμβολίων καθώς οι αριθμοί στο Ισραήλ ακόμη και σήμερα είναι απογοητευτικοί και γιατί τ΄αποτελέσματα του πειράματος δεν έχουν κριθεί σε μακροπρόθεσμη βάση κάτι που απαιτούσε η 3η φάση κλινικών δοκιμών που ποτέ δεν έγινε.

Είναι απορίας άξιον πως το δικαστήριο σπεύδει να ενστερνιστεί πορίσματα επί ενός πειράματος που είναι σ΄εξέλιξη και παραβλέποντας την αντίθετη άποψη καθώς όπως και με το AstraZeneca ενώ η ΕΕ δεν το απέσυρε η Δανία σήμερα για 3 εβδομάδες παρατείνει την αναστολή του!

dimpenews.com

Back to top button