Διεθνή

Η πρωταθλήτρια εμβολιασμού στην ΕΕ με 91% Ιρλανδία καταγράφει ρεκόρ κρουσμάτων που είχε να σημειώσει από μέσα Μάρτη!!!!

Ρεκόρ νοσηλειών covid19 στην Ιρλανδία που αντίστοιχο είχε να σημειώσει από τις 19 Μαρτίου του 2021 παρά τον καθολικό εμβολιασμό που έφτασε σε ποσοστό 91% σε ηλικίες πάνω των 12 ετών και κατέχει την πρωτιά στην ΕΕ ως η πιο εμβολιασμένη χώρα!

Ο αριθμός των νοσηλευόμενων με covid19 στα νοσοκομεία Ιρλανδίας ανήλθε έκτοτε σε 513 νούμερο που είχε να δει από το τέλος του 3ου κύματος το τελευταίο χειμώνα. 101 από αυτούς είναι στην εντατική αυτή την εβδομάδα, μια αύξηση συγκριτικά με τους 74 της προηγούμενης εβδομάδας…

Ο CMO Dr Tony Holohan δήλωσε ότι ” ήταν όλο και πιο ανησυχητική η αναπτυσσόμενη της ασθένειας σε εθνική κλίμακα”. Ανησυχεί με 90% και πλέον εμβολιασμένους. Θα εμβολιάσουν το 150% και πάλι θα έχουν θέμα….ο ορθολογισμός εγκιβωτίστηκε στο αδιανόητο!

Σύμφωνα με Irish Times η Dr Anne Moore ειδήμονας στα εμβόλια στο UCC δήλωσε πως τα κρούσματα αυξάνουν ώσπου να υπάρξει ένα ” εμβόλιο που θα μπλοκάρει τη μετάδοση” γιατί η προστασία κατά της προσφερόμενης μετάδοσης από τα σύγχρονα εμβόλια ήδη άρχισε να πέφτει..

Διακινούν ένα πειραματικό εμβόλιο που έχει σύμφωνα με σουηδική πανεπιστημιακή μελέτη μόνο για 1 μήνα 90% κάλυψη στη συνέχεια πέφτει η αποτελεσματικότητα του πέφτει προοδευτικά και στις 200 μέρες είναι μηδενική. Με βάση αυτά τα δεδομένα χώρες σαν το Ισραήλ και ΗΠΑ άρχισαν 4η δόση εντός του 2021. Δηλ. φτιάξαν ένα εμβόλιο μηνιαίο σχεδόν και παράλληλα επικίνδυνο με εκατομμύρια παρενέργειες και περίπου 30.000 επίσημα εμβολιασμένους νεκρούς μόνο στην ΕΕ..

dimpenews.com

Back to top button