breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Το Υπουργεία Υγείας της Ελλάδος προωθεί στα σχολεία τη ατζέντα της Ελίτ για την….ΕΞΟΝΤΩΣΗ των παιδιών μας με τα θανατηφόρα μπόλια!!!

Καθώς ώρα με την ώρα οι αποκαλύψεις στο Twitter του Elon Musk τόσο για την προέλευση του ιού COVID-19 όσο και για τον ρόλο και τις παρενέργειες των εμβολίων COVID-19 κόβουν την ανάσα και κάνουν ολοφάνερο ότι βιώνουμε την απόπειρα μείωσης και ελέγχου του πληθυσμού από μια μη εκλεγμένη ομάδα τις οδηγίες της οποίας ακολουθούν ανάμεσα σε άλλους και πολιτικοί ηγέτες στην Ευρωπαική Ένωση η αποστολή του εντύπου που βλέπετε πιο κάτω σε σχολεία της Βούλας (ναι της Βούλας) προκαλεί νέα ερωτηματικά για τα πειθήνια όργανα που έχει στη διάθεσή της η συγκεκριμένη ομάδα ανάμεσα στα υψηλόβαθμα στελέχη του υπ. Υγείας.

Το συγκεκριμένο έντυπο έρχεται να συμπληρώσει την νοσηρή εικόνα που θέλει τα παιδιά του κόσμου είτε να έχουν βιασθεί από τους Epstein ή να καταλήγουν νεκρά από τα εμβόλια της μείωσης και του ελέγχου του πληθυσμού.

Σας καλούμε-ιδιαίτερα τους οξυδερκείς γονείς-να διαβάσουν με προσοχή την πιο κάτω ανακοίνωση που κουβάλησαν μαθητές των σχολείων της Βούλας στα σπίτια τους. 


Ευτυχια Σπελ

Back to top button