breaking newsΔιεθνή

Ιντιάνα: Άνδρας επέζησε επί έξι ημέρες εγκλωβισμένος κάτω από γέφυρα – Έπινε νερό της βροχής

Ιντιάνα: Ένας οδηγός που παγιδεύτηκε στην καμπίνα του αυτοκινήτου του, κάτω από μια γέφυρα για έξι ημέρες μετά από ένα τροχαίο στην Ιντιάνα, βρέθηκε από δύο ψαράδες.

Ο Μάριο Γκαρσία και ο γαμπρός του Νιβάρντο ντε λα Τόρε έψαχναν σημεία για ψάρεμα, όταν ανακάλυψαν ένα διαλυμένο όχημα σε ένα ρηχό ρυάκι κάτω από μια γέφυρα του Διαπολιτειακού Αυτοκινητόδρομου 94 στο Πόρτατζ της Ιντιάνα. Όταν κοίταξαν μέσα, είδαν ότι υπήρχε ένας άνθρωπος που πίστευαν ότι ήταν νεκρός.

«Τον άγγιξα και γύρισε. Σχεδόν με σκότωσε αυτό, ήταν σοκαριστικό. Αλλά ήταν ζωντανός. Ήταν πολύ χαρούμενος που μας είδε… δεν έχω ξαναδεί τόση ανακούφιση», περιέγραψε ο Γκαρσία. Ο 27χρονος τους είπε ότι φώναζε, αλλά κανένας δεν τον άκουγε μετά το τροχαίο που συνέβη στις 20 Δεκεμβρίου. Στο νοσοκομείο όπου έσπευσε του ακρωτηρίασαν το ένα του πόδι και τώρα βρίσκεται στην εντατική, λέει το σωματείο του.

Ο οδηγός είπε στους άνδρες ότι είχε παγιδευτεί και καθηλωθεί στο κάθισμά του κάτω από τη γέφυρα κοντά στο Portage. «Προσπάθησε να φωνάξει και να ουρλιάξει, αλλά κανείς δεν τον άκουγε», λέει ο Γκαρσία.

Οι δυο ψαράδες

Ο κ.Ρέουμ, ένας συνδικαλιστής οξυγονοκολλητής, δεν είχε φαγητό, αλλά επιβίωσε πίνοντας νερό της βροχής. Μεταφέρθηκε στο Memorial Hospital στο South Bend, αναφέρει το CBS, επικαλούμενο τον αρχηγό της αστυνομίας στην πολιτεία της Ιντιάνα, Glen Fifield. Η αστυνομία πρόσθεσε: «Αν δεν ήταν τα δύο άτομα που περπατούσαν στον κολπίσκο σήμερα το απόγευμα, αυτό το περιστατικό μάλλον θα είχε διαφορετική έκβαση.

«Δεν υπήρχαν προηγούμενες αναφορές για σύγκρουση σε αυτήν την περιοχή πριν οι ψαράδες βρουν το όχημα». Το συνδικάτο του Ρέουμ, Boilermakers Local 374, είπε ότι το αριστερό του πόδι είχε ακρωτηριαστεί το πρωί της Τετάρτης από τη μέση του κάτω κνήμη, αναφέρει το NBC.

Ο ήπιος καιρός των προηγούμενων ημερών συνέβαλε καθοριστικά στην επιβίωση του 27χρονου. Όμως, η θερμοκρασία σημείωσε σημαντική πτώση το βράδυ της Τετάρτης. «Δεν πιστεύω ότι θα άντεχε τη νύχτα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αστυνομικός.

PrimeNews.

Back to top button