breaking newsθρησκεια

Το Άγιον Όρος είναι εδώ ενωμένο δυνατό……… παρά την επιχείρηση πολυδιάσπασης του…

Το Άγιον Όρος είναι εδώ ενωμένο δυνατό παρά την επιχείρηση πολυδιάσπασης του..Το ουκρανικό, το κόβιντ, η Νέα Τάξη, το ημερολογιακό, ενωτικοί-ανθενωτικοί κλπ Τελευταία σε αυτή την πανσπερμία αφορμών για διάσπαση προστέθηκαν και οι εκλογές και η κομματομαχία…

Παρά ταύτα το Άγιον Όρος απέδειξε ότι είναι αδύνατη η κατάκτηση του γιατί η κορυφή του χάνεται στην αχλύ-γνόφο της Τριαδικότητας.. Και όσοι επιχείρησαν να την κατακτήσουν άφησαν τα καύκαλά τους στις παρυφές..

Γι αυτό ας αφήσουν τους ησυχαστές στην ησυχία τους……

ΥΓ όσο για το φιλορωσισμό που καταμαρτυρούν σε κάποιους θα ήταν καλύτερο να τους προσάπτουν φιλορθοδοξισμό.

Άλλο ΝΙΚΗ άλλο ΝΙΚΟδημος

Το αν ο αδελφός του δείνα ηγουμένου ασκεί τα αναφαίρετα πολιτικά του δικαιώματα αυτό δεν μπορεί ν΄αποτελέσει μομφή για τον ίδιο ή για το σόι του ολόκληρο ακόμη κι αν διαφωνούμε με το κόμμα επιλογής του.Άλλο ΝΙΚΗ άλλο ΝΙΚΟδημος της Φιλοθέου που έβγαλε και βγάζει αγίους.Εδώ είδαν την οικογενειοκρατία όταν τον τόπο αυτό τον κυβερνούν 3 τζάκια μια κάστα εδώ και δεκαετίες; Άλλωστε ο συγκεκριμένος ηγούμενος δέχεται συντονισμένες επιθέσεις εδώ και καιρό π.χ γιατί αρνήθηκε να συλλειτουργήσει με Αγιορείτες συλλειτουργούς Ουκρανών σχισματικών κλπ Ούτε γι αυτό θα έπρεπε να καταγγελθεί, τις ψυχές μας τις έχουμε χώρια…Άλλωστε ως εκκλησιαστικός παράγοντας οφείλει να έχει θέση σε εκκλησιαστικό ζήτημα.

Λένε έχει προσωπικές σχέσεις με το Ρώσο πρωθυπουργό που χρηματοδοτεί έργα στη μονή. Τα πακέτα της ΕΕ είναι πιο καθαρά; αν έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον ενός πρωθυπουργού της Ορθόδοξης υπερδύναμης θα έπρεπε να του δώσουν και συγχαρητήρια ή το περιβόλι της Παναγιάς προορίζεται να γίνει το ξέφραγο αμπέλι του αλλόδοξου Πομπέο;

Ο κομματικός χρωματισμός που επιχειρήθηκε να αποδοθεί σε μονές του Αγίου Όρους είναι απαράδεκτος.. Δεν είναι καφενεία τα μοναστήρια γαλάζια και πράσινα καφενεία γαλάζια και πράσινα μοναστήρια.. Αλλά το Άγιον Όρος άντεξε κι αυτή την πρόκληση..

Το Άγιον Όρος είναι εδώ ενωμένο δυνατό.…….. παρά την επιχείρηση πολυδιάσπασης του..

dimpenews.com

Back to top button